Новите ви книги - 4 част

• 53 710
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Ха! Чудесна покупка! А какъв е този промо чип, че не съм в час откакто юли месец се преместих "на село" и тук няма книги. Аааа да се оплача- град с около 8000 жители има само две книжарници, в които има канцеларски материали и на нито едно място не се продават книги. Дори като се предлага някой вестник с книга, на РЕП-а не ги доставят, защото тук никой не чете.  Tired

# 421
  • Пловдив
Копирам си постинга от друга тема, където обясних също   Hug
Значи, чип-а е от книжарница Хеликон, предлагат го на всеки клиент, струва еднократен смс до едикой си номер  http://www.helikon.bg/helikon/82_promochip.html Като цената е 1.20. С този чип се възползваш от намалените книги, като намаленията до сега които бях виждала бяха 4-5-10%, ноооооооо днес ме разбиха с това 66% намаление   Shocked А дори не си носех чипа, просто казах тел. номер, от който беше пуснат преди време смс и те ме намериха веднага и ми маркираха намалението  Peace Според мен си заслужава страшно много, плащаш веднъж 1.20 и си ползваш намаления винаги, но както казах на книгите, маркирани с промоция, а те хич, ама хич не са малко    Peace
Ето тази книжка беше с 50% намаление  http://www.helikon.bg/books/90/131021_da-otslabnem,-dokato-spim.html     Mr. Green

# 422
Разбрах за творчеството на Джоан Харис от форума... Започнах с Шоколад. Завладя ме прекрасния и стил на писане... След това продължих със Спи бледа сестро, а след като останах също толкова очарована си взех и Къпиново вино... Има преплитане на героите от първата и третата книга... Препоръчвам авторката на всички, които харесват автентичния и колоритен стил на писане Simple Smile

# 423
"Тина и половина" е мноо добра и възпитателна. Звучи на моменти патетично, малко като книгите от едно време, но пък има страхотни примери за опасностите, които дебнат тийнейджърите. Много добре свършена работа от авторката.

# 424
  • София
черешка  Hug можеш да продължиш с "Петте четвъртини на портокала" и особено с "Бонбонени обувки". На мен лично любимите ми са "Шоколад" и "Бонбонени обувки".

# 425
Нима е възможно на това малоумие да бъде обявена цена от 35 лева??  Shocked 

Мерси им на намаленията.

# 426
  • София
Това "малоумие" е една невероятна книга със страхотно оформление, хубава бяла гланцова хартия, отличен печат и цветове, въобще книга, която да държиш в ръце с удоволствие. Съдържанието в случая почти няма значение, тоест не говорим за него.  Peace Съжалявам, че не се издават повече такива книги, много би ми било приятно да чета подобно издание на любим роман вместо грозните, разпадащи се книги, напечатани на вестникарска хартия.  Peace
И не, не съм агент на издателството  Laughing, което е "Младинска книга". Май не е печатано в България...

# 427
  • Казанлък of all places
Не това би трябвало да е основното при купуването на книга - все пак, четем съдържанието, не формата.
Мен ме натъжи факта ,че такава прекрасна книга като "Тъмните му материи " е  напечатано на нещо като тънка опаковъчна хартия, колите са меко казано несъествуващи и за оформлението никой не се е погрижил. За превода тепърва ще кажа. Но ако  я прочетем аз и сина ми , както се очертава, не съм сигурна,че ще остане цяла за малкия ми син. А би трябвало.
Виж , за отслабването по време на сън не съм сигурна,че трябва да се предава от майка на син .Simple Smile

# 428
  • София
Виж , за отслабването по време на сън не съм сигурна,че трябва да се предава от майка на син .Simple Smile
Абсолютно си права! Мен просто малко ме е яд, че няма така издадени смислени книги.  Peace
А по повод съдържанието и формата - ами на мен ми е приятно и формата да е хубава, с хубав шрифт, неразпадащи се коли, красиви картинки  и да мога след прочитане от 2-3 души да си я сложа гордо в библиотеката  Laughing

# 429
последно тази:

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=33877

Интересно ми беше че авторката е на 25 години

Авторката я познавам лично, но и аз не съм прочела още книгата и не мога да дам отзив.

# 430
черешка  Hug можеш да продължиш с "Петте четвъртини на портокала" и особено с "Бонбонени обувки". На мен лично любимите ми са "Шоколад" и "Бонбонени обувки".
Благодаря... HugНепременно ще потърся... Не мисля че ще остана по-малко очарована...Simple Smile

# 431
" Пощоряване" и "Без нея" на Клуун. Втората е продължение на първата , "Отива една жена при лекаря". Апропо, накрая на книгата има цитирани отзиви за първата книга, и измежду цитатите е и ....блогът на БУ!!! Grinning

# 432
*Бубето* , този тип намаления дали биха важили при онлайн поръчка на книги /каквито правя аз поради липса на книжарници/ ?

# 433
*Бубето* , този тип намаления дали биха важили при онлайн поръчка на книги /каквито правя аз поради липса на книжарници/ ?

Да. Wink http://www.helikon.bg/

Чипът наистина е полезен, и аз го използвам.

Интересно намаление Simple Smile

# 434

За съжаление, не!  Sad Днес бях в Хеликон, за да си взема чипа. Зададох им същия въпрос. Леличката на касата ми каза, че не става, защото си имат едно устройство,  което разчита чипа и през което при покупка чипа трябва задължително да се маркира. Буквално думите й бяха, че онлайн продажбите стават по различен начин и там важат различни промоции.

Общи условия

Активация на акаунт