Новите ви книги - 4 част

• 54 927
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Снощи затворих последната страница на "Пяната на дните" и започнах "Морето" от Джон Банвил. Имам добро предчувствие Heart Eyes

# 616
  • софия
Колекционерът-Джон Фаулз.Преполових я,харесва ми,доста извън клишето на обикновен трилър,какъвто мислех,че е .

# 617
Новите ми книги... Heart Eyes

# 618
  • София
Не съм чела нищо от Мураками и искам съвет с коя негова книга да започна ?

# 619
Бих ти препоръчала "Спутник,моя любов" 

# 620
ЛориХю , аз, направо бих ти препоръчала, да четеш някой друг от японските автори.  Simple Smile

# 621

Продължавам да нямам време да чета, но и да купувам нови книги. Чух много добри отзиви за тази.

# 622
Да ви подсетя какво почва утре.

# 623
ЛориХю , аз, направо бих ти препоръчала, да четеш някой друг от японските автори.  Simple Smile
Интересно ми стана. Кои автори, според теб, могат да бъдат предпочетени вместо него. Японски, разбира се. Предполагам и не класически. Все пак, говорим за наш съвременник, без който трудно би могла да бъде разглеждана картината на литературната сцена в Страната на изгряващото слънце.
Наред с това, ще ми бъде приятно да разбера и кои негови книги (може и сборници с разкази) си чела? Simple Smile

# 624
Tsugumi, но просто не е мой тип.  Simple Smile Забелязвам напоследък, че е доста модерен във форума.  Simple Smile Кафка, дори не я изчетох до края, още ме чака. Дали, защото трудно ми върви на англ., не знам... Предпочитам Norwegian Wood.  Simple Smile И съм си поръчала A Wild Sheep Chase. Но и не смятам да изчитам цялото му творчество.
Чела съм и една от съименика му Ruy. Не твърдя че съм спец по японската литература, естествено, но дори и Мураками омръзва след третата книга.
Kirino ми е любимка. И Ishiguro.

Препоръчай някой друг автор. С удоволствие ще прочета.

О, как можах да забравя   Simple Smile
The Housekeeper and the Professor на Yoko Ogawa

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 18:47 от Кейси

# 625
# 626
  • Beyond the Frontiers
Харесвам Ухаус, Джером Джером, Тери Пратчет, Дъглас Адамс, Марк Твен - различни стилове и сфери на писане, но един тънък черен хумор. Ако някои знае друг подобен автор ще е супер. (Уди Алън не ми допадна).

# 627
Харесвам Ухаус, Джером Джером, Тери Пратчет, Дъглас Адамс, Марк Твен - различни стилове и сфери на писане, но един тънък черен хумор. Ако някои знае друг подобен автор ще е супер. (Уди Алън не ми допадна).

Роалд Дал, когото съм показала по - горе. Wink

# 628

Роалд Дал, когото съм показала по - горе. Wink

Алек Попов Simple Smile

# 629
  • Beyond the Frontiers
Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт