Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 757
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 315
А на живо някой виждал ли я е,дали е много голяма,на снимка изглежда много добре.
Anik79 тази количка я имаше в магазин "Синди" /срещу механотехникума / преди няколко дена бях там и я видях ,даже беше в същата разцветка ,която си показала ...ако искаш може да отидеш да провериш дали още я имат в наличност струваше 499лв. и според мен не е голяма изобщо ,напротив изглежда доста компактна и е лека - аз лично много я харесах Peace

# 316
  • Burgas
Благодаря,още тези дни ще проверя.

# 317
кое чико е с чувалче с качулка .. обикновенно имат покривало за крака, не дори чувалче  ...

Лайт Уей е с чувалче,на чувалчето има качулка,незнам може и да се маха.Мернах я,но беше нависоко и не съм я оглеждала по-обстойно.

# 318
кое чико е с чувалче с качулка .. обикновенно имат покривало за крака, не дори чувалче  ...

Лайт Уей е с чувалче,на чувалчето има качулка,незнам може и да се маха.Мернах я,но беше нависоко и не съм я оглеждала по-обстойно.

Права си
http://www.kiddies-kingdom.com/images/products/Lite%20Way%20Stro … nc%20Footmuff.jpg

# 319
Привет изчетох доста неща, но видях някой дали има опит с този
Макларън Grand Tour http://www.maclarenbaby.com/us/content/view/437/88889581/lang,en/
Изглежда много добре.

# 320
Здравейте, преди време бях писала в темата, тъй като не бях доволна от Пег Перего Плико и търсех нова количка. Купих Пег Перего Уно и съм много доволна: цяла, мека дръжка, регулираща се на височина и същевременно обръщаща се така че бебето да е с лице към майката, две от колелетата са големи (единични), а самата количка е широка и удобна за бебето и с покривало за краката. Цветът също е много сладък - тъмнорозов. В магазина ми направиха доста голяма отстъпка и цената беше много изгодна.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 22:31 от Emi.

# 321
Здравейте, преди време бях писала в темата, тъй като не бях доволна от Пег Перего Плико и търсех нова количка. Купих Пег Перего Уно и съм много доволна: цяла, мека дръжка, регулираща се на височина и същевременно обръщаща се така че бебето да е с лице към майката, две от колелетата са големи (единични), а самата количка е широка и удобна за бебето и с покривало за краката. Цветът също е много сладък - тъмнорозов. В магазина ми направиха доста голяма отстъпка и цената беше много изгодна.
Можеш ли да споделиш от какво по-точно не беше доволна от Пег Перего Плико? Peace

# 322
Не бях доволна от Пликото, защото:
1. Дръжката не е цяла, твърда е и не се обръща (при Уното дръжката е мека, цяла и се обръща)
2. Малките двойни колеленца (при Уно са единични и две от тях доста големи и стабилни)
3. Тясна за бебето - още от осмия месец, а след това още повече (Уното е по-широка).
Единственото предимство на пликото е, че е с 2 кг по-лека, но предпочитам другите удобства както за мен, така и за бебето. Ние сме в къща, нямаме стълби и не ми се налага да я вдигам с бебето, но дори и да се наложи Уно-то пак е по-удобна за преодоляване на стълби, защото може да се изтегли на големите колелета без вдигане на цялата количка с бебето, докато при пликото (както и на всички колички с малки колеленца) това не е възможно. Така че на практика факторът тежест в случая не е от значение, даже при Уното (макар и по-тежка) може да се избегне вдигането на цялата количка (което би било доста трудно при пликото дори и с 2 кг по-малко).

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 12:16 от Emi.

# 323
Еми,аз без проблем си изтегл;ям количката нагоре по стълби,както мога и да я свалям.Имам Чико с малки единични гуми,преди съм имала пак подобна количка и не съм имала проблем с качване и сваляне.

# 324
Не бях доволна от Пликото, защото:
1. Дръжката не е цяла, твърда е и не се обръща (при Уното дръжката е мека, цяла и се обръща)
2. Малките двойни колеленца (при Уно са единични и две от тях доста големи и стабилни)
3. Тясна за бебето - още от осмия месец, а след това още повече (Уното е по-широка).
Единственото предимство на пликото е, че е с 2 кг по-лека, но предпочитам другите удобства както за мен, така и за бебето. Ние сме в къща, нямаме стълби и не ми се налага да я вдигам с бебето, но дори и да се наложи Уно-то пак е по-удобна за преодоляване на стълби, защото може да се изтегли на големите колелета без вдигане на цялата количка с бебето, докато при пликото (както и на всички колички с малки колеленца) това не е възможно. Така че на практика факторът тежест в случая не е от значение, даже при Уното (макар и по-тежка) може да се избегне вдигането на цялата количка (което би било доста трудно при пликото дори и с 2 кг по-малко).
Rolling Eyes Странно, ти си първият човек, който чувам с подобни оплаквания...Нали като сте я купували си знаела че дръжките са две, не се обръща и т.н., т.е. не е нещо което впоследствие се е появило като недостатък. А и за колелцата - аз пък мисля, че никак не са малки. Виж за това че е тясна  newsm78..., да май е по-тясна от Уно, но дано наистина да не се окаже толкова тясна колкото ти казваш, защото аз съм се насочила да купувам такава, само че комбинираният вариант с кош за новородено и кошче за кола. И точно защото много държах на широчината на седалката и облегалката я предпочетох пред други марки и модели.
Колкото до Уно-то - ти си знаеш, браво че си доволна, на мен ми се видя доста по-тежка, по-трудно маневрена /особено като се завърти дръжката и предните малки колелца станат задни/, а и в моят случай не мисля че е удачен вариант за новородено...
Благодаря ти за споделеното мнение   bouquet

# 325
Да знаела съм, но едва след като я използвах известно време тогава си проличаха някои неудобства. Едно е да я буташ няколко минути в магазина, друго е години наред навън. Нито дръжката ми беше удобна, а с тези малки колелца също не можах да свикна. И наистина е тясна, макар че дъщеря ми не е едра, но като сложих космонавта и едно одеялце и детето не се чувства комфортно. А ние и зимата сме навън всеки ден, също така и спи на разходките. Разбира се никого не агитирам да си купува Уно или пък да не си купува Плико, изказвам само моето мнение и то защото ме попита.  А и имам опит с количките - мнението ми е на базата на полване на 4 колички (две с баткото и две с дъщеря ми). Но аз продадох изгодно Пликото, а за Уното ми направиха голяма отстъпка, защото е тазгодишен модел, а в магазина бяха заредили вече от моделите за следващата година. Аз пък точно в този цвят се влюбих и така ...
Сега видях че е писано за стълбите - с Уното е наистина много по-лесно, а като е с малки колеленца, особено двойни не е съвсем невъзможно, но е страшно трудно за майката, да не кажа мъчително, а бебето също доста разтриса при това упражнение, а и не ми се рискува, тоест ако колеленцата са малки се получава така, че количката "скача" от стъпало на стъпало, а ако са по-големи само се приплъзва плавно, опитах се да обясня колкото се може по-образно, за да изясня степента на трудност за майката и неудобството от силно раздрусване на бебето като това съм го пробвала не с 1, а с 4 колички (всяка с различни размери и видове гуми). 

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:37 от Emi.

# 326
  • София
Интересен  Flamenco - Zooper, предполагам, че е нов, добре изглежда

http://bgdechko.com/product.php?id=1000

# 327
Да, тази количка хваща окото, но по-важно е удобството на бебето отколкото външния вид. Тя от този вид колички, в които бебето спи седнало и не бих си взела такава. Но има мами, които ги харесват, всичко е въпрос на приоритети.

# 328
Много ме е яд, че хвана поледица, а до края на седмицата и студ! Не, че не излизам с бебока, ама много ми се обикаля вече с количка!
За сега само с рама на Зап и кошница за кола, на бързо.

# 329
  • София
Да, тази количка хваща окото, но по-важно е удобството на бебето отколкото външния вид. Тя от този вид колички, в които бебето спи седнало и не бих си взела такава. Но има мами, които ги харесват, всичко е въпрос на приоритети.

Защо реши, че бебето спи седнало? пише си, че има 4 положения+ пълно легнало за новородено. А и така си  изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт