Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 907
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
ми не знам...ако на моето дете му бъде откъснат пръста от количка за мен няма да е ала-бала....
нали ако вс беше ок нямаше изобщо да си ги изтеглят....

така си е, ама все пак само в щатите има откъснати пръсти, да пише някъде, че има такива и в европата  Thinking
нека не забравяме, че щатите са една друга страна, малко по - особена, и че там се съдят защото кафето е горещо и липсва предупреждение и за каквото намерят

# 211
  • София
хахаха то и това го има...но все пак...12 случая (което не е малко, но някак не е и като просто съвпадение нали)....
иначе - да, точно за това само от там са изтеглени...щото те от най-малкото, което намират за не както трябва правят пролем....
хората си търсят правата Wink лошо няма.
ако е поправим дефект (явно, след като ще -"получат безплатен комплект за поправка. " ) защо да не го направят....

# 212
  • Варна
хахаха то и това го има...но все пак...12 случая (което не е малко, но някак не е и като просто съвпадение нали)....
иначе - да, точно за това само от там са изтеглени...щото те от най-малкото, което намират за не както трябва правят пролем....
хората си търсят правата Wink лошо няма.
ако е поправим дефект (явно, след като ще -"получат безплатен комплект за поправка. " ) защо да не го направят....

Не знам ама на мен ми се струва възможно, само ако детето е бръкнало в сглобката когато майка му сгъва количката.
В България не съм видял майки които да сгъват количката заедно с детето, та се чудя възможно ли е в щатите да има такава практика Laughing

# 213
  • София
The incidents occurred while the strollers were being opened or closed, not while the children were seated in the strollers, a spokeswoman said.

Maclaren is offering consumers a free repair kit. The recall only relates to the British company's U.S. business.

Models affected by the recall include Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, TechnoXLR, Twin Triumph, Twin Techno and Easy Traveler.

това от yahoo....

всъщност и аз не мога да си го обясня, освен ако не са си напъхали пръста наистина в процес на разгъване или сгъване на количката точно....но пък...чак толкова майката/или който там борави с количката/ да не види и да не спре действието...

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 12:17 от Angel_Dust

# 214
Хм
АЗ пък казано чесно не мисля че европейските имат такъв проблем. Т.е. това е описано в незнам си кои европейски стандарт за безопастност. Случайа с Jane Carrera беше аналогичен, през 2007 година имаше recall защото разстоянието между тръбите било достатъчно бебето да си мушне пръста. Все пак това се получава ако количката се сгъва и пръста е там ... не знам как са ги сгъвали тези колички майките

# 215
Аз с малката имах подобен случай-исках да обърна дръжката,а тя се държала там. ooooh!Добре,че видях на време малките пръстчета и не стана беля! Praynig

# 216
Momicheta, kakvo mislite za eto tazi kolichka http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=129. Ima li nqkoi vpechateniq ot Cangaroo.

# 217
  • София
Здравейте,

Спирм се на Concord Fusion, но съм в неведение тук в Сф. на каква цена и къде може да се намери  количката? В кiddicare.com я видях за £269.99, което е близо 600 лв.

Харевам и Jane Nomad, но от прочетеното разбрах, че двойните предни колела са по слабо маневрени. Но пък цената в този UK site е като на Concorda, но + кошница за кола    -    http://babyequipmentcomplete.com/main_site/main/index.php?pge=de … 42877cba73376c232

Приемам всякакви мнения  newsm78

# 218
# 219
Здравейте,

Спирм се на Concord Fusion, но съм в неведение тук в Сф. на каква цена и къде може да се намери  количката? В кiddicare.com я видях за £269.99, което е близо 600 лв.

Харевам и Jane Nomad, но от прочетеното разбрах, че двойните предни колела са по слабо маневрени. Но пък цената в този UK site е като на Concorda, но + кошница за кола    -    http://babyequipmentcomplete.com/main_site/main/index.php?pge=de … 42877cba73376c232

Приемам всякакви мнения  newsm78

цената на fusion-a e 860 лв или повече. А като цяло е подобрен Nomad. т.е. разликата е в двойните гуми цветовете и дъждобрана (благодаря на ника май за идеятата). За 860 ще си вземеш номад с кош

# 220
Много ви благодаря за предложенията. Вчера ходих до магазин 9+ и много ми хареса Спиди-то на Куини - май това е моята количка, отговаря на по-голямата част на изискванията ми. Притеснява ме само факта, че ако нямат цвета, който искам трябва да чакам 2-3 месеца, т.е. не бива да се бавя с поръчката.

Има ли мами, ползвали този модел и недоволни от него (и от какво по-точно)?

# 221
  • в белята
Вчера ходих да огледам Мутситата и по точно 4rider -a,обаче останах леко неприятно изненадана............само на мен ли ми се струва ,че легналото положение  на летния кош е със странен наклон? newsm78 Такъв ала аха да изсипеш детето ,та добре ,че са коланите да го държат.Видя ми се и малко тесничка,ама това може и само да ми се е сторило, защото сложих за проба дъщеря ми ,която е на три годинки почти ,ама все пак тежи 11 кг.Иначе много ми допадна стола за кола с легналото положение и е доста широк,изглежда много удобен,но и тук има едно НО поне според продавачките към него няма основа изофикс и всеки път в колата ще трябва да го закачам с коланите................. егати това е адски неудобно и излишно губене на време.Дали е вярно или продавачки не знаят? newsm78
Преди се бях навила и на Бебе конфорт Лола ,ама оня ден видях една моя позната ,която бута такава от една година и количката се беше раздрънкала цялата,имах чувството ,че всяко болтче в нея се е  развинтило леко............явно не само до френските коли се отнася ,че шасита не са пригодени за наште пътища.
От всички ,които съм бутала всъщност като возия и шаси харесвам Багабу Хамелион и бих си го купила стига да не е тоя летен кош  Sick.И така все още съм в чуденка каква количка да е?
Ако имате предложения за модели дори не от България казвайте  Praynig.Ето моите изисквания:
1. До 12 кг
2.Летен кош с пълно легнало положение и с четири позиции.
3.С голям сенник на който да има отваряща се част със мрежа за вентилация за лятото
4.Четириколка,все още не знам с какви колела защото  съм имала и с единични и с двойни и за двата вида имам за и против.
5.Летния кош да може да се обръща и в двете посоки,всъщност искам да си спестя закупуването на кош за новородено.

Всъщност сега се сетих ,че напоследък хвърлям око и на Silver Cross 3D Pram System.Някой да я е ползвал?Отзиви?

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 20:20 от bubalanak

# 222
# 223

Ако имате предложения за модели дори не от България казвайте  Praynig.Ето моите изисквания:
1. До 12 кг
2.Летен кош с пълно легнало положение и с четири позиции.
3.С голям сенник на който да има отваряща се част със мрежа за вентилация за лятото
4.Четириколка,все още не знам с какви колела защото  съм имала и с единични и с двойни и за двата вида имам за и против.
5.Летния кош да може да се обръща и в двете посоки,всъщност искам да си спестя закупуването на кош за новородено.

Всъщност сега се сетих ,че напоследък хвърлям око и на Silver Cross 3D Pram System.Някой да я е ползвал?Отзиви?

Casualplay Vintage Само  сенника не си отговаря на твоите изисквания! Simple Smile

Hug

# 224
  • ГО
Здравейте!

И аз се намърдвам в тази темичка, защото въпросът за количките живо ме вълнува... За сега много съм харесала

Chicco Trio Living Completo 2010

Дали има някой, който да даде по-експертно мнение по повод качеството и удобството и? Също много ме вълнува до колко столчето за кола е добре обезопасено... Въпреки, че се скъсвам да чета за колички, още ми е много трудно да се ориентирам...  Embarassed
След последните ни огледи с татито за количка се спряхме и ние на този модел. По-точно гледахме модела трио фор ми, ама аз май искам този новия. Иначе от това, което видяхме в магазина мога да кажа, че е много лека, всичко се сваля и слага много лесно. Сгъва се лесно.
Единственото дето мен ме притеснява е, че ми се вижда малко паянтова или вече всички са такива?
Дали би издържала на нашите терени не знам.... newsm78
Все пак паричките й не са малко и ако се прецака бързо.......

Общи условия

Активация на акаунт