Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 896
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна

Ако имате предложения за модели дори не от България казвайте  Praynig.Ето моите изисквания:
1. До 12 кг
2.Летен кош с пълно легнало положение и с четири позиции.
3.С голям сенник на който да има отваряща се част със мрежа за вентилация за лятото
4.Четириколка,все още не знам с какви колела защото  съм имала и с единични и с двойни и за двата вида имам за и против.
5.Летния кош да може да се обръща и в двете посоки,всъщност искам да си спестя закупуването на кош за новородено.

Всъщност сега се сетих ,че напоследък хвърлям око и на Silver Cross 3D Pram System.Някой да я е ползвал?Отзиви?

Casualplay Vintage Само  сенника не си отговаря на твоите изисквания! Simple Smile

Hug

Ако трябва да сме точни и сенника е доста дълбок и може да се отваря отзад, само мрежа му липсва  Wink

# 226

Ако имате предложения за модели дори не от България казвайте  Praynig.Ето моите изисквания:
1. До 12 кг
2.Летен кош с пълно легнало положение и с четири позиции.
3.С голям сенник на който да има отваряща се част със мрежа за вентилация за лятото
4.Четириколка,все още не знам с какви колела защото  съм имала и с единични и с двойни и за двата вида имам за и против.
5.Летния кош да може да се обръща и в двете посоки,всъщност искам да си спестя закупуването на кош за новородено.

Всъщност сега се сетих ,че напоследък хвърлям око и на Silver Cross 3D Pram System.Някой да я е ползвал?Отзиви?

Casualplay Vintage Само  сенника не си отговаря на твоите изисквания! Simple Smile

Hug

Ако трябва да сме точни и сенника е доста дълбок и може да се отваря отзад, само мрежа му липсва  Wink

Това имах в предвид и аз. Голям фен съм на тази количка! Simple Smile

Hug

# 227
  • Бургас
Дайте мнения за количките Adbor Simple Smile

# 228
е пак тези кои са
дай да видим

# 229
  • Бургас
Няма никаква информация из нета съвсем оскъдна,знам че са чешки  Peace

# 230
Ето им сайта: http://www.adbor.pl/

Изглеждат тежки. Като цяло от няколко снимки, не ми харесват, но това е много относително.

Hug

# 231
  • Бургас
Аз сякаш съм се спряла на  ARTE 3X3 но още се чудя,за мен че е тежка не е проблем,те повечето комбинирани май варират в тези кг до колкото знам  newsm78

# 232
Аз сякаш съм се спряла на  ARTE 3X3 но още се чудя,за мен че е тежка не е проблем,те повечето комбинирани май варират в тези кг до колкото знам  newsm78

Виж какво пише тук: http://www.wszystko.dla.dziecka.pl/?p6397,wozek-adbor-arte-3x3-w … -nowosc-2008-font

Waga wózka:

stelaż 9,5 kg

siedzisko 5,5 kg

gondola 5,5 kg

fotelik 3 kg

не че знам полски, ама то се разбира, основата е 9.5 кг. другото са зимен, летен кош о кошница (така ми се струва). става общо 15 кг. Това не е ли много? и едно бебе 10 кг и чанта 3 кг, са си направо много. Купи си количка около 10 кг. Това е моят съвет. Simple Smile

Hug

# 233
Здравейте!
Колебая се между Грако CLEO PRAM STROLLER TRAVEL SYSTEM и Грако  Graco Quattro Tour Travel System л И двете ми ги предлагат с кошче за кола на почти една и съща цена. Моля споделете мнението си.
В клеото ме притеснява че няма борд,а куатрото че ще му е студено през зимата в положението, което е към майката.
Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 234
Доколото си спомян Cleo-to е 660 без столчето, а Quattro TSB е 650 със столче, база за кола, чувалче, дъждобран, порт бебето .... само чанта няма в комплекта.
Да се попитам само, кои цвят е Cleo-to

# 235
Аз ги поръчвам от англия, а от там ми излизат към 450 лв с кошчето за кола и двете.

# 236
Момичета, моля ви за мнението ви за STOKKE.
http://www.stokke-stroller.com/en-bg/stokke-xplory-stroller/feat … and-benefits.aspx
Благодаря ви предварително!

# 237
Също така да ми кажете дали не е по-добър вариант пег перего п3 класико. Искам да я ползвам дълго и няма значение 4е е без столче за кола.8 кг е и има пълно легнало. Някой ако е ползвал моля да сподели. Видях че се е обсъждало преди но не разбрах дали става въпрос за класик или не. благодаря.

# 238
Момичета, моля помогнете и на мен Praynig Вече съм тотално объркана какво да избера, а трябва да решавам по-бързо... #Crazy
Започвам с това, че бебето ще се роди ЖиЗ началото на януари (тук не съм сигурна ще ни трябва ли зимен кош отделно или ще можем да вземем от тези които са с един кош и се трансформират с напълно легнало положение). Бюджетът за количка е около 500-600 лв. Поне едно научих - вече не гледам марки като Чиполино, Бертони, Хаук и др.
Изискванията са ми:
четири колела
цяла дръжка
голям кош за багаж
широк и удобен кош за бебето - казвам това защото гледах някакви колички, които ми се струват доста тесни
коша да се обръща и с лице към майката и по посока на движението
по възможност да има и кошче за кола

До този момент харесах моделът на Грако Куатро (въпреки че ми се струва доста груба и се чудя дали не е и тежка newsm78) и Chicco for me (незнам доколко ще е подходяща в моят случай)
Ако имате други предложения - ще се радвам да споделите..Също и кои чужди сайтове за онлайн покупка са с по-изгодни цени от нашите тук.
Благодаря на всички отзовали се  bouquet

# 239
Graco -то е 12 кг и е с доста екстри - виж по-горе, за 650 ще получиш и столче за кола, само базата му е 80 лв.

Общи условия

Активация на акаунт