Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 876
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 255
А някой дали има впечатления от ето тези колички на АБЦ дизайн

ABC Design Cоndor 6S

и

ABC Design 3tec

bouquet

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 16:44 от Tink

# 256
condora - твърдно Ние
незавиващи колела, по тежка от Теко-вете

# 257
Извинявай че се включвам късно - да супер доволна, съм, лека е и супер маневрена, с малко врътка си обърнах сеника и бебо гледа към мен, с малко одеалца отдолу. Инъче голям камък ми падна от сърцето след джемата.

# 258
Моите терзания, относно количката свършиха. Вече съм горд собственик на Jane Slalom. За моя радост, дори в асансьора се събира. Laughing
Честито и със здраве да си я ползвате!
Благодаря ти! Лек и безпроблемен остатък на бременността на теб!  bouquet

# 259
condora - твърдно Ние
незавиващи колела, по тежка от Теко-вете

Какво имаш предвид под незавиващи колела?  newsm78 Двойните колела се въртят...

3тек е 13,6 кг, Кондор - 13,8 кг... тежки са си наистина, но разликата между двете е минимална...

# 260
Здравейте! Някой може ли да ми даде някакви предложения за количка-триколка за близнаци. Ако сте ползвали някаква, коя е била удобна newsm78

# 261
Здравейте! Някой може ли да ми даде някакви предложения за количка-триколка за близнаци. Ако сте ползвали някаква, коя е била удобна newsm78

В под-форум "Близнаци" имат отделна тема за количките за близнаци, мисля че там ще намериш подходящите отговори!

Hug

# 262
BebEshOnDeL  а къде ти предлагаха варианта лятна количка Maxi Cosi с кош от Куини- аз съм от Варна, затова те питам къде мога да отида да видя  Thinking

# 263
Комбинациите Maxi-Сosi - Quinny можеш да си ги правиш както ти дойде! Всичко си съвпада (стига количката да може да "носи" кош за новородено)
Иначе можеш да ги намериш в маг.Биберон и в Депото на Пазара  Peace

# 264
eta    Hug Благодаря ти много - тъкмо днес мислех да обикалям магазините и да ходя точно в тези двата . Просто не знаех къде тук има колички Maxi Cosi, а то къде било  ooooh!

# 265
Вече са ти отговорили но все пак да кажа и аз - в Биберон.

# 266
Здравейте Simple Smile
Дали имате впечатление от количките Brevi и по точно от тази http://www.bimbomarket.it/bg/en/trio-b-one-system-full-optional-013-P13767.htm# ?
За сега дилемата ми е межу Peg Perego и Maxi Cosi (най-вече заради гумите), но днес ми показаха тази от линка и ми хареса цената и килограмите, та за тази ценова разлика и ако е качествена бих я предпочела.

# 267
Здравейте Simple Smile
Дали имате впечатление от количките Brevi и по точно от тази http://www.bimbomarket.it/bg/en/trio-b-one-system-full-optional-013-P13767.htm# ?
За сега дилемата ми е межу Peg Perego и Maxi Cosi (най-вече заради гумите), но днес ми показаха тази от линка и ми хареса цената и килограмите, та за тази ценова разлика и ако е качествена бих я предпочела.
Това доскоро беше моята количка, даже цветовете са същите. Какво да ти кажа- като цяло съм много доволна. Две години всеки ден по разбити улици и не е мръднала. Сега смятам да я ползвам и за второто бебе. Малко тежка ми се струваше със зимния кош, а пък и бях със секцио. С летния вариант нямах грижи. Всичко се сваля и се пере. За лятото моята има много хубав сенник. Багажникът й е много малък. Най-добре я виж наживо и си прецени.

# 268
Здравейте мамита,
Тази количка много ми е грабнала окото -
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10303. След много търсене, обикаляне и разпитване не можах да намеря това което искам - лека, цяла дръжка, зимен кош, летен който да се върти в двете посоки с пълно легнало положение /а не с превъртаща се дръжка/, кош за кола, чувалче за крака, дъждобран, чанта и т.н. и тя е единствената която отговаря на тези изисквания с цена 1100 лв. Първо мислех да дам по-малко за количка до около 600 лв., но след това реших че за да имам всичко което искам не трябва да правя компромис точно с количката.
Всъщност този модел е новия за 2010 на Chicco Trio 4 me с леки подобрения.
Моля тези от вас които имат наблюдения за този модел да споделят дали си заслужава...Приемам и други предложения за количка с изброените екстри и цена до 1000-1100 лв. Аз поне не успях да намеря.
Предварително благодаря!  bouquet

# 269
  • София
Ми да си задам въпроса и тук - знаете ли други малки триколки освен Бъгстъра и Запа?

Общи условия

Активация на акаунт