Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 868
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ми да си задам въпроса и тук - знаете ли други малки триколки освен Бъгстъра и Запа?
Britax Verve Simple Smile

# 271
Gretta, благодаря за бързия отговор. Искам само да попитам дали се разскърца и къде в БГ мога да я видя, т.к. по магазините не съм попадала на тази количка?

# 272
  • София
Ми да си задам въпроса и тук - знаете ли други малки триколки освен Бъгстъра и Запа?
Също така и Мутси Спайдър.  Peace

# 273
  • София
Ще ви кажа какво търся - днес сигурно 8 часа се ровя и просто вече ще полудея. Досега имах Jane Slalom Pro, но я продадох, защото както каза една друга майка "ми писна да ходя за хляб с танка". Laughing Но разбира се, веднага усетих тежката загуба, защото смених точно 3 колички за отрицателно време, защото съм много разглезена от лекотата, с която се кара Jane. Дори и най-маневрените летни колички ми причиняват болки в китките! ooooh!

Мисля си, че май е най-добре пак да си взема триколка, но искам да е много малка. Другите ми изисквания са:
- седалката да има напълно седнало положение, така че бебето да не се свлича, а да гледа напред седнало
- да може да се спи в нея
- да е маневрена и да не се потрошим по софийските улици

Има ли такова чудо? Може и от чужбина.

# 274
От много четене и мрънкане на мъжо за скъпа количка и почти купена Мутси Транспортър, ми писна от кашата в глава и теглих майната на скъпите колички. Капарирахме си Бертони Плазма Mr. Green Ще видим кво ще излезе от нея ...

# 275
  • София
Zia или Чиполино Omnia, ама май не са много доволни от тях. Нещо такова ми се върти в главата, но не съм сигурна Thinking

# 276
  • Варна
Здравейте мамита,
Тази количка много ми е грабнала окото -
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10303. След много търсене, обикаляне и разпитване не можах да намеря това което искам - лека, цяла дръжка, зимен кош, летен който да се върти в двете посоки с пълно легнало положение /а не с превъртаща се дръжка/, кош за кола, чувалче за крака, дъждобран, чанта и т.н. и тя е единствената която отговаря на тези изисквания с цена 1100 лв. Първо мислех да дам по-малко за количка до около 600 лв., но след това реших че за да имам всичко което искам не трябва да правя компромис точно с количката.
Всъщност този модел е новия за 2010 на Chicco Trio 4 me с леки подобрения.
Моля тези от вас които имат наблюдения за този модел да споделят дали си заслужава...Приемам и други предложения за количка с изброените екстри и цена до 1000-1100 лв. Аз поне не успях да намеря.
Предварително благодаря!  bouquet

Първите 6 месеца бях с чико трио фор ми. Останах много доволна, но като сложих детето в летния кош се оказа тесен, с много неудобен сенник. Да не говорим, че комбинираните колички по мое скромно мнение, при ползване например 2 години се износват много и не изглеждат много добре. Не знам каква точно е разликата с тази, която ти си избрала, но много си приличат и за това споделям. За мен по- удачен вариант е една по- обикновена количка за първите 6 месеца и една спретната, лека лятна количка за после. Винаги ти се иска да я смениш  Laughing с нещо новичко.

Ще ви кажа какво търся - днес сигурно 8 часа се ровя и просто вече ще полудея. Досега имах Jane Slalom Pro, но я продадох, защото както каза една друга майка "ми писна да ходя за хляб с танка". Laughing Но разбира се, веднага усетих тежката загуба, защото смених точно 3 колички за отрицателно време, защото съм много разглезена от лекотата, с която се кара Jane. Дори и най-маневрените летни колички ми причиняват болки в китките! ooooh!

Мисля си, че май е най-добре пак да си взема триколка, но искам да е много малка. Другите ми изисквания са:
- седалката да има напълно седнало положение, така че бебето да не се свлича, а да гледа напред седнало

А какво не ти харесва на бъгстера? Според мен покрива всичките ти изисквания. Това е перфектната лятна количка.

И аз имам въпрос. Тази количка
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7702
има ли пълно легнало положение  Thinking?

# 277
  • София
От много четене и мрънкане на мъжо за скъпа количка и почти купена Мутси Транспортър, ми писна от кашата в глава и теглих майната на скъпите колички. Капарирахме си Бертони Плазма Mr. Green Ще видим кво ще излезе от нея ...

Тоз Транспортър предполагам, че също е малък и маневрен?

# 278
  • София
не е, транспортера е комбинирана количка...... бъгстъра наистина не ти ли харесва?
ти какво си пробвала?

# 279
  • София
Не е малък Транспортера.  Peace Май от всичко изброено дотук Бъгстъра би ти допаднал най-много. Китайските въобще ги изключвам след Слалома.

Инка26, това Косато, но близнашко има брат ми с неговите близнаци. Няма напълно легнало, но си ги возят от новородени в нея, слагаха пелена за изравянване на наклона. Все пак не поръчвай преди да я видиш за какъв точно наклон иде реч.

# 280
  • Варна
Ника, благодаря да отговора. Аз за една приятелка питам  Laughing. Рано ми е за новородено  Laughing.

# 281
Gretta, благодаря за бързия отговор. Искам само да попитам дали се разскърца и къде в БГ мога да я видя, т.к. по магазините не съм попадала на тази количка?
Аз си я купих тук от Варна/ магазин Рошко/. За София - не знам. В Хиполенд сякаш засичам колички на Бреви, но не съм ги разглеждала кои модели са.
Моята не скърцаше.

# 282
  • София

Ето тази, писах за нея в предишната тема, мисля, че отговаря на всичките ти изисквания:
http://www.babyjogger.com/city_mini_sngl_dtl.aspx
Лека е, 7-8 кг, има напълно легнало положение, мрежа за проветрение, огромен сенник, сгъва се с една ръка - има демо в сайта, можеш да видиш характеристиките, а в ляво в celebrity customers и доста известни мами, които я бутат  Wink  Peace

Аз бутам двойния вариант, преди нея количката ми беше с големи гуми и напълно те разбирам за Хането, купих си една тип чадър, която след 4-5 излизания просто я оставих, нямах сили да се мъча с нея. За мое учудване Бейби джогъра се справя много добре по нашите улици, има страшни амортисьори на предните гуми, вози много меко, минавам с нея навсякъде, няма нищо общо с чадъра. Рамата е алуминиева и много здрава. Нямам никакви забележки, освен че багажникът е с меко дъно (предполагам заради начина на сгъване) и като сложа нещо по-тежко и трябва да кача тротоар се опира в бордьора, но отдолу е кожен и засега няма признаци на сгъсване. Моите юнаци са на 2 години и още спят в нея по час и нещо и се събират с дебели якета и чували, а по принцип седалките на двойните варианти са по-тесни от единичните.

Ето малко реални снимки
http://tanyailieva.snimka.bg/baby/kolichka.437136

Поръчах я от Мадъркеър, чрез Импреса  Peace

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 19:46 от tanini

# 283
  • София
Танини, лелеееее, страшни са сладури! Heart Eyes

Ами, Бъгстърът ми се струва малко големичък, в сравнение със Запа да кажем, а и не е толкова отрязано седналото положение и съм сигурна, че Йойо ще се свлича, както правеше в Хането.

Вие обаче ме запалихте по Мутси Спайдера, сега я проучвам.

# 284
Хайде и аз да попитам за вашите мнения за тази количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9637

Общи условия

Активация на акаунт