Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 862
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ами, аз поръчах Спайдера от Германия, което предизвика буря от емоции вкъщи (не радостни, както се досещате) и сега си плача тихо, поне ще си имам количка....

# 286
спайдера е с кофти репутация за разлика от слидер и транспортер, ама то си е въпрос на късмет

# 287
  • София
Хм, къде е таз кофти репутация, аз само добри неща четох?...

# 288
  • София
Хайде и аз да попитам за вашите мнения за тази количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9637

Според мен е ужасна. Ако е по-хладно, детето изобщо не е закътано - да вее по дупето и кръста не ми се струва удачно. Ако пък е легнало, сигурно е още по-зле. Ако се ползва само за лятна, май са и много килата.
Иначе е с нестандартна форма и сигурно е маневрена.

# 289
Добър ден, ще се радвам ако можете да ми помогнете.

В момента ползвам зимния кош на триколката на НеоНато, тя ми е от първото детенце, това лято си купих и лятната количка на Бебе Комфорт, но каката си я обича и май ще се возим поне още година в нея.

Но НеоНатото хич не ми е удобна и в момента в койти Марти започне по малко да седи  искам да я заменя за количка с 4гуми и ако е възможно с цяла дръжка Колебая се между Jane Nomad /в момента има намаление и затова проявявам интерес/, PLIKO SWITCH i ARIA OH COMPLETO, на последната не ми харесват цветовете, а незнам модел 2010 дали ще я има в синьо.
Рабира се бих разгледала и други марки колички, които вие считате за удобни

Благодаря ви предварително

# 290
  • София
Здравейте ,харесала съм си едни колички и бих искала да чуя дали някоя от вас има поглед върху тях.  Wink Ако пък не , кажете какво мислите . Май в България ги няма ...  Crossing Arms Лошото е ,че ще трябва да поръчам без да съм я видяла на живо.

тази  и тази   11 кг много ли е според вас ?

Въобще какво ви мнението за марката ?  Simple Smile

# 291
ами това си е Хаук, както Esprti и Disney сериите
Ако държиш на цвета добре, но иначе не съм сигурен че като сложиш транспорта тук няма да е по-евтино да я купиш от тук и другото което е за тази марка е силно желателно да имаш гаранция. Иди в комсед и ги виж подобните на живо, няма да има съществена разлика (особенно в качеството)

# 292
Почти никъде не видях мнения за Лумина на Чиполино.
Добра ли е?Става ли за по-голямо дете-на година и половина например?
Някъде четох ,че се накъсвала бързо-вярно ли е това?
Само да кажа ,че коша за багаж не ми пречи ,че е малък.

# 293
  • София
ами това си е Хаук, както Esprti и Disney сериите
Ако държиш на цвета добре, но иначе не съм сигурен че като сложиш транспорта тук няма да е по-евтино да я купиш от тук и другото което е за тази марка е силно желателно да имаш гаранция. Иди в комсед и ги виж подобните на живо, няма да има съществена разлика (особенно в качеството)
Мерси за отговора , ще отида до този магазин , но за такъв комплект цените ,които съм гледала са от порядъка на 1000 лв... Останала съм с впечатление ,че като за тази цена тази марка си заслужава .  newsm78 Rolling Eyes Не съм за цвета ,а по скоро да има всички тези неща ,комплект така да се каже.  Wink

# 294
# 295
1000 лв са марковите
Хаука не е между тях
това чудо тежи около 30-40 кг
ще ти излезе към 520-540 лв с доставката
и реално не е 3 в едно а 2 в едно, няма зимен кош
Хаук Condor All In One  e 540 - със зимен кош, столче за кола, чанта, само няма чадърче

tdaneva - много красива количка, много мека возия и без проблемно със дупките заради помпащите гуми
кусура и е че е много тромава, (незавиващи се гуми) тежка,
а маи няма летен варянт - чист Pram

# 296
Боже момичета,защо са ви такива тромави колички,че и незавиващи  ooooh!

Аз се спрях на Chico Lite way.Durango дали ще има нови разцветки за 2010,защото засега е само синьо и червено?

# 297
Ренито
като гледам лентичката имаш бая време а иначе за lightway - не съм сигурен колко е легнало легналото положение. Преди го даваха 6+ а сега 0+

# 298
  • София
кусура и е че е много тромава, (незавиващи се гуми) тежка,
A дали наистина е 6 кг бруто newsm78 Струва ми се невъзможно

# 299
  • Burgas
Харесала съм ето тази количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10521 но я няма още по магазините(поне в Бургас) и не съм я видяла на живо,някой да я е виждал и дали ще я пуснат скоро?

Общи условия

Активация на акаунт