ЮНСКИ бебета- тема № 92

• 22 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Ехо тук съм,бодра и наспана Grinning,и времето е страхотно за дъъъъълга разходка. Peace

Биберон залъгалка още сме на 0+ на Авент,имам и 3+ но и опира в нослето и все си мисля че не може да диша... newsm78

Biskai още си се храним нощем,към 3 после към 6,7 и след това чак в 10,30 11ч. Чакам я сама да се откаже от нощното хранене,че аз съм безсилна. Ако намериш метод,който действа-казвай,аз вече всичко съм опитала без резултат.

Еми вече иска да стои седнала,постоянно се надига и е на коремна преса,даже и изправих шезлонга.

Gmarinova честита годишнина! Да се обичате и да сте все така усмихнати!

# 391
Грета, честита годишнина, много сте готини на сватбата! И все така влюбени, щастливи и усмихнати да сте!!!

# 392
gmarinova , още дълги години на любов и уважение Simple Smile)

А аз на тази дата миналата година разбрах, че съм бременна Simple SmileEFP

# 393
Грета, честита годишнина и от мен!

# 394
# 395
# 396
Благодаря, момичета!

Хубав ден на всички, ние се приготвяме за разходка.

biskai, и на мен ми отказа водата нощем Sad още се кърмим.

# 397
Грета -честита годишнинада остареете и побелеете заедно. cheers
Fantazia- Да ти споделя моя опит.Пробвах тази вода с розовата капачка  и я преварих ,че повече от 2 дена отворено шише нетрябва да се ползва ,за да не я хвърля,че се пълни  с бактерий и толкова много варовик на дъното имаше, повече от чешмяната вода.
ВАРНЕНКИ ПРЕДЛАГАМ СРЕЩА ИЛИ УТРЕ ИЛИ В СЪБОТА,ХАЙДЕ  ВСИЧКИ В МОРСКАТА. ДАЙТЕ ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДЕН ,АКО НЕ ВИ УСТРОЙВА ,ПРЕДЛАГАМ КЪМ 13-14h

# 398
Greta, честита годишнина!
Много по толкова щастие, любов и разбирателство!

Много, много хубаво празнуване довечера!

Благодаря за комплиментите!
Хубаво, че и ние си имаме една ухажорка Wink Ще се борим и ние за сърцето и.

Катя, такова хубаво настроение ми навя споменаването на Коледната украса....Миналато година по това време помните ли с какви коремчета бяхме? Бяхме попрескочили рисковия период. Ех, че хубави спомени...
А Коледата си я обичам от малка.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 14:59 от ayas

# 399
  • София
gmarinova, желая ви да съхраните любовта си още дълги години и да напълните къщата с много детски смях! Hug

# 400
Гретхен, честита годишнина! Да сте винаги влюбени и обичани, да се уважавате и да си помагате взаимно  Hug

А аз точно на тази дата миналата година разбрах, че съм бременна  EFP  Спомням си, че си направих 3 теста, а на другия ден още 3-4 за всеки случай, не можех да повярвам просто, че нося живот в себе си  Embarassed

Ходих до парка Заимов, бяхме с aveili. Много хубаво си изкарахме, а паркът е страхотен. После влезнах и в някое и друго магазинче, понакупих си разни нещица за мен си, да се поглезя и аз  Peace

Момичета, когато изтече последният болничен след раждането, след колко време превеждат парите от НОИ за майчинството? И фигурира ли като някакъв документ в он-лайн справката? Thinking Аз попълвах декларации и вече работодателят ми трябва да ги е занесъл в НОИ, но не виждам нещо да е въведено в сайта, нито да са започнали обработка и изплащане. Чудя се дали този месец ще ме огрее да си получа дължимото от 11 септември натам  newsm78

Мона-Балона, покрай моите притеснения от снощи забравих да ви честитя и третия зъб. Ама Кайо какви ги върши, че вече трети му пониква, той вече може и семки да чопли  Joy

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 17:35 от Gydelichkova

# 401
Благодаря ви за хубавите пожелания, да ви се връщат!  Hug

Ние пък днес бяхме в Редута  Joy, а утре мисля да завлека двамата си мъже в Борисовата. Който е натам, да свирка Simple Smile

# 402
Здравейте  мили мами,

най накрая изчетох всичко.
Гъди какъв ужас си преживяла ... радвам се, че всичко е наред с Боян.

Гмаринова - честита годишнина. Пожелавам много дълги години щастие и братче/та и/или сестричка/ки на Петър Simple Smile

За ваксината Превенар - нашата шедиатърка я препоръча да му я бием ... честно казано не искам да чета за ваксините и ще й се доверя изцяло на нея по въпроса ... ще я бием живот и здраве дриугия месец.

Мона - честити ви зъбчета Simple Smile

Ние най-накрая решихме да поостанем в къщи. Един месец не се спряхме. Банско, София, Сандански, Банско и май на Тео му дойде в повече ... Сега за края на месеца чак сме запланували пътуване.
Тео упорито не иска залъгалка ... Само на гърда заспива и не пуска, ако не я дръпна през деня и започвам вече да се притеснявам да не свикне така, че като спре кърмата как ... Иначе вечер или докато яде или го оставяме в креватчето и си заспива сам.

Ние ощене се обръщаме и започвам да се чудя дали пък аз не се занимавам достатъчно с детето .. Да не би аз нещо да греша ...

Отделно кара някакъв пубертет ли незнам,  но кроткото ми и спокойно дете изчезна и дойде на негово място плачливо и нервно ...

Чета как се оплаквате че не може да излизате заради времто ... аз не мога да излизам заради Тео ... Това дете незнам какво му стана иска само на ръце като е навън и е абсолютно непосилно да го нося и бутам количка ... вече е около 8700-8800кг с дрехите ...всеки път като излизаме е за проба и завършва по един и същ начин ... аз на прага на силите си едвам го държа с една ръка с другата бутам количката ... Вече незнам какво да правя ... В слинга в къщи го тествам - повече от половин час не иска да стои ...

# 403
 Hug Hug Hug Hug Момичета .. как сте ... растът ли бебоците Wink

# 404
  • София
Грета, много обич и топлота в дома ви да цари!

аз утре мисля към 11 00-11 30 да съм там, стига Габи да не си промени в последния момент решението като днес и да отидем на близката площадка.

А относно болежката ти, ами не мисля, че е нормално. Да не си получила някоя херния? Марти нямаше и месец и все едно не бях оперирана, а ми е второ секцио за толкова кратко време.

Общи условия

Активация на акаунт