Къде в Бургас - 20

• 73 951
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
шушоната, благодаря за отговора - често минавам от там, така, че не ми е проблем.

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: galatea в Сряда, 23 Септември 2009, 16:26
здравейте момичета,

ще съм много благодарна ако ми препоръчате добър обущар в района на хотел Атаген. Капаците на новите ми обувки на втория ден бяха изтрити, търся обущар, който да не ги съсипе като ги поправя.

Обущар който слага истински капачки без да пълни токовете на обувките с дървесина е този на ъгъла на улиците Оборище и Кирил и Методий. Малко е в тъча от Атагена, обаче този който е на трета поликлиника мога да го бия с дървесината в обувките ми по главата.

# 31
  • Бургас
аз пък търся шивачка за поправка на дрехи /т.е. да ми скъси няколко пан.талона и дънки, които не съм носила до сега `щот ме мързи да ги дам за подгъв/. Ако някой може да ми препоръча такава в района на Операта и Младежки дом и с работно време поне до  18,30 вечер ИЛИ в събота.

Точно на спирката на операта има шивачка, скъсявала съм дънки и панталони - доволна съм, но не знам какво й е работното време
работят до 18 часа и не работят в събота, зная ги, но не ме устройва работното време
Kamence, моля те опиши къде е това

Има една шивачка в района на м-н Европа, която работи всеки ден от 17.30ч. до 20.00ч. вкл. събота и неделя. Ако те устройва мога да обясня по подробно къде се намира.

# 32
Търся мъжки колан с катарама, която да няма метални части, т.е. да е от кожа, пластмаса или нещо подобно. Обиколих центъра и не намерих никъде, но затова пък намерих продавачки, които ме гледаха тъпо и странно, как ли ми е хрумнало такова нещо Rolling Eyes Laughing
Ами мъжо е с алергия към метали от неблагороден произход, понеже е благородник Laughing

# 33
  • БУРГАС
На някой детето да ходи на градина във Веселушко, Здравец ли беше в парка.Ние се записахме в Райна Княгиня, но нещо не ми допада докато е време ако мога да я преместя.Дайте ми мнения.

# 34
Момичета в Бургас има ли някакъв оказион където да продават ползвани бебешки колички и разни други,че искам да си занеса някъде количката да се продава!

# 35
  • Бургас
Момичета в Бургас има ли някакъв оказион където да продават ползвани бебешки колички и разни други,че искам да си занеса някъде количката да се продава!

точно това исках да питам и аз  Grinning

# 36
Турски Персил съм виждала, на пазара в Славейков.

# 37
  • Бургас

точно това исках да питам и аз  Grinning
Имам спомен,че такъв оказион имаше в комплекс Зорница,някъде около 43блок.

# 38
  • Бургас
Само да допълня, че има не само Персил, но и други турски прахове и препарати (добре е хубаво да се гледа, че продавачката там беше една смотла, на която поисках течен препарат за пране Ариел, а се оказа, че ми е продала препарат за петна на Ариел (нещо от сорта на Вениш), пък аз се чудех защо не се пени и не пере като хората тоз ми ти Ариел  ooooh!). Магазинчето се намира почти в самия край на пазара отдясно  Peace

# 39
Само да допълня, че има не само Персил, но и други турски прахове и препарати (добре е хубаво да се гледа, че продавачката там беше една смотла, на която поисках течен препарат за пране Ариел, а се оказа, че ми е продала препарат за петна на Ариел (нещо от сорта на Вениш), пък аз се чудех защо не се пени и не пере като хората тоз ми ти Ариел  ooooh!). Магазинчето се намира почти в самия край на пазара отдясно  Peace
А цените как са на праховете?

# 40
  • Бургас
Виж за това не мога да помогна  Rolling Eyes Аз съм си взела само въпросния "уж" течен препарат за пране и той беше малко над 6лв (преди няколко месеца).

# 41
Kamence, моля те опиши къде е това

Намира се на улуца "Дебелт" с/у ДГ "Златно ключе" http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=06b6174fedad02a74ad35664f89e4edb&tip=1 /не съм сигурна за точния № за което се извинявам  Embarassed

# 42
  • Бургас
lucyl30, Nadejdica, мерси, ще проверя  Simple Smile

А някой знае ли, къде продават пантофки на "БЕКО" или "ZETPOL"?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 00:10 от rujanero

# 43
Ами то за спам не знам дали е ,но все ми се струва ,че и постовете с рекламна цел  не е са  особено разрешени.  Crazy
Е, ами то и всяко споменаване на марка може да се сметне, че е с рекламна цел...
както и да е...исках просто да предложа услугите си, защото имаше въпрос за фотограф в една от темите тук.

Весел ден  Peace

# 44
Търся мъжки колан с катарама, която да няма метални части, т.е. да е от кожа, пластмаса или нещо подобно. Обиколих центъра и не намерих никъде, но затова пък намерих продавачки, които ме гледаха тъпо и странно, как ли ми е хрумнало такова нещо Rolling Eyes Laughing
Ами мъжо е с алергия към метали от неблагороден произход, понеже е благородник Laughing

Аз и дъщеря ми имаме същата алергия. Решавам проблема като лакирам металните части, които ще бъдат в контакт с тялото(а може и целите) с безцветен лак за нокти. Може да се положат няколко слоя лак за по-добър ефект. Поне на първо време можеш да опиташ по този начин Peace!

Общи условия

Активация на акаунт