Къде в Бургас - 20

• 73 919
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте... отдавна не съм се включвала, но сега имам питанка. Някой знае ли къде ще е този нов фитнес само за жени fit curves и кога ще отваря? Някъде в центъра щял да е ама къде newsm78

Той не отвори ли вече?
Намира се до хотел Драма, до билковата аптека.  Simple Smile

# 61
Запис в темата  Peace

# 62
Здравейте... отдавна не съм се включвала, но сега имам питанка. Някой знае ли къде ще е този нов фитнес само за жени fit curves и кога ще отваря? Някъде в центъра щял да е ама къде newsm78

Той не отвори ли вече?
Намира се до хотел Драма, до билковата аптека.  Simple Smile

Не е този, за друг става въпрос, но и аз нищо повече не знам, освен, че предстои да се отвори скоро в Бургас.

# 63
От къде мога да купя багер с педали?Някой да е виждал?

# 64
Някой да знае къде продават значки newsm78 Трябва ми някаква сладурска, весела Mr. Green

# 65
Горе на Александровка срещу Билетният център май продаваха значки, също и в Умбопо съм виждала.

# 66
  • London, baby
D_e_s_i_t_o, провери в "На тъмно", намира се на ул. Богориди с/у старият магазин Геокс.

# 67
        Здравейте момичета. Някой знае ли дали в Бургас някъде изкупуват стари мебели?

# 68
  • Бургас
        Здравейте момичета. Някой знае ли дали в Бургас някъде изкупуват стари мебели?
На ул.Странджа № 17. Пресечката под хотел Атаген в посока към гарата, на около 50. Има табела

# 69
  • По света и У нас
rujanero - относно пантофки на "БЕКО"/"ZETPOL", поне последните със сигурност, съм виждала в детски магазин Ивко на ул.Оборище, под 3та поликлиника

lusia - в случай, че все още не си открила агенцията за преводи, която може да ти свърше работа, ето още 2 възможности  Peace
http://vista-agency.mylivepage.com/
http://www.vivatranslation.com/

irina_boneva - обувки на Примиджи съм виждала /но преди време  Blush/ в магазина за обувки, намиращ се в Търговския център на пл.Кирил и Методий. Става въпрос за магазина, който се намира на партера, като влизаш в дясно .... И също така в детски магазин Синди, срещу Механото

Детски Оказион в Зорница, до колкото знам не функционира от доста време  Thinking

Турски прахове /конкретно Ариел, Персил, Первол ..../ обикновено съм купувала от пазара, който се провежда всеки четвъртък в гр.Каблешково /това в случай, че имате път натам  Wink/. Цената поне преди 2-3 месеца беше за Ариел 9 кг. - 32/34 лв., Персил /6 лв. концентрат/ - 26 лв.

# 70
  • Бургас
Има интересни значки в магазин "Колет", на Богориди до х-л "Плаза".
За превод препоръчвам и аз Снежана Лимонова!

# 71
Някой по-напред в темата търсеше кожени ръкавици. Има един магазин по Богориди с/у Ротондата /фото Кодак/, Имаше черни, кафяви и бордо.

# 72
  • По света и У нас
Къде точно се намира новият Бонжур  newsm78 .... нещо не успях да го открия по инфото дадено върху витрината на стария магазин  Thinking

Дайте идея кои магазини съм пропуснала да пообиколя за детски обувки /става ? за 28ми р-р/, от вече посетените/планирани за посещение: по-голямата част от бебешко/детски магазини (Хиполенд, Бамболино, Синди, Полием, Йори ....), няколко магазина в Мола, К&К, Геокс, Chippo, няколкото малки магазинчета специално за обувки в района на църквата Кирил и Методий ...
Нещо да съм пропуснала  newsm78
Richter предлагат ли се някъде в града  newsm78

# 73
  • Бургас
lucyl30 аз лично пазаря от един детски магазин само за обувки в Славейков, зад мебелния магазин Зона точно срещу магазина на Авес се намира посока зеленчуковия базар. Качествени са, естествена кожа, шити,подметката е хубава , доволна съм , на фирмите Капчица и Пени(или Пони, нещо такова бше).

# 74
  lexy благодаря ти много за бързия отговор   bouquet   

Общи условия

Активация на акаунт