Къде в Бургас - 20

• 73 928
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
jaklins,  ето такива ползвам аз и съм много доволна:

Първият го купих от Метро преди 2 години, вторият преди месец, че вече един не ми стига за прането. Цената им беше около 12 лв. По-старият е непрекъснато на терасата и не е мръднал. Този тип-хоризонтален на мен специално ми е по-удобен от вертикалния.

# 256
Здравейте
Момичета мога ли да ви попитам ...имате ли представа къде в Бургас мога да намеря приборите на Брабантия Rolling Eyes

# 257
  • Paris
LaDiDa, точно такъв ще взема. Hug  bouquet  bouquet

# 258
  • България
Къде мога да намеря хубави комплект шапка,шал и ръкавички за дете.

# 259
LaDiDa, точно такъв ще взема. Hug  bouquet  bouquet

И няма да сбъркаш. И моя е такъв, ползвала съм и вертикален, но този е по-удобен  Peace

И аз взех обувки на Чипо - не са лоши. И едни на Пуледо мисля, много са хубави, естествена кожа, но направиха пришка на детето и май това ще им е носенето  Confused

Пантофки Беко и аз купувам от подлеза в Изгрев, има ги също в едно магазинче на Велека, където е магазина на Авес, в края на уличката на отсрещната страна на Авес. И в магазина за детски обувки, който е на улицата към Кирил и Методий също ги има

# 260
  • Бургас
Здравейте
Момичета мога ли да ви попитам ...имате ли представа къде в Бургас мога да намеря приборите на Брабантия Rolling Eyes

в мола на първия етаж има магазин само с Брабантия  Peace

# 261
Здравейте момичета,искам да попитам някой знаели къде има козметика на Klorane и по точно сухия шампоан за мазна коса,и също ако някой знае как са цените.Благодаря Ви!  bouquet

# 262
  • Бургас
Здравейте момичета,искам да попитам някой знаели къде има козметика на Klorane и по точно сухия шампоан за мазна коса,и също ако някой знае как са цените.Благодаря Ви!  bouquet
Аз съм си купувала от аптеката,която е на ул.Фердинадова 5 до Водната палата.Мисля че е разпространена марка и в повечето аптеки я има.
Аз си купувах шампоан с коприва и балсам с пшенични кълнове от тази марка ,като балсама беше към 12лв, шампоана към 16лв.  Peace

# 263
Благодаря за бързия отговор.ЛЕка вечер

# 264
Къде в града продават йонизатор за въздух на Чико ?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2171

# 265
  • По света и У нас
jaklins - и аз ползвам същият като на LaDiDa  Peace

krisi_mb -хубав комплект последно взех от Маркс енд Спенсър  Peace, струва ми се че видях и във Фокс Кидс  Thinking Може да провериш и в Маркита /поне на сайта им има  Peace/. В Овиесе и в Окайди - последно нямаше  Rolling Eyes

venividivince - провери в магазин Полием /на Чико/ на Богориди. По-рано съм виждала да продават овлажнители на Чико /за йонизатор не си спомням  Thinking Дори и в момента да не предлагат, не би трябвало да ти откажат да ти вземат поръчка  Peace Другият вариант е магазини Синди и Бамболино, но по-малко вероятно  Thinking, както и Техномаркет и Технополис

# 266
Момичета занете ли откъде да си купя течна глюкоза?

# 267
Момичета знаете ли къде продават обиколници за бебешка кошарка, проверих в 2,3 магазина но отделно не предлагат, моля да ме ориентирате или да почвам да се ровя в нета Rolling Eyes

# 268
Момичета знаете ли къде продават обиколници за бебешка кошарка, проверих в 2,3 магазина но отделно не предлагат, моля да ме ориентирате или да почвам да се ровя в нета Rolling Eyes
Купувала съм от Делфин.Предлагат само обиколници,без к-т от завивка и т.н.Около 25 лв бяха.

# 269
Момичета занете ли откъде да си купя течна глюкоза?
Мисля,че съм виждала в магазин Болеро и в Сара, там където продават диетичните продукти Peace

Общи условия

Активация на акаунт