Къде в Бургас - 20

• 74 063
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Къде в Славейков има кинкалерия?
Зависи какво ти трябва  newsm78 Такъв щанд има в Кауфланд (на Белина Еко кътчето) - може да ти свърши работа  Peace

# 526
Момичета,мъжа ми скоро заминава на кораб ( за пореден път Sad ) та иска да си купи клинове или чорапогащи ,да ги носи под работното облекло,че на кораба е студено.Бихте ли ме посъветвали откъде мога да намеря такива?
В уличката на училище Кирил и Методий - където продават конците, имаше един павилион

# 527
  • Бургас
А някой да знае какви са кувертите за Нова Година в бургаските ресторанти?

# 528
  • у нас
Момичета,мъжа ми скоро заминава на кораб ( за пореден път Sad ) та иска да си купи клинове или чорапогащи ,да ги носи под работното облекло,че на кораба е студено.Бихте ли ме посъветвали откъде мога да намеря такива?
В уличката на училище Кирил и Методий - където продават конците, имаше един павилион

при арменците на пазара на Младост има  Peace

# 529
  • София / Виена
Племенницата ми я бях завела в едно студио до "Китайска луна", но нямам спомени дали беше с абокат или не  newsm78 (И ми се върти нещо, че единият начин за пробиване не се препоръчваше, ама кой беше  Rolling Eyes) Страшно съм полезна май, няма що  Embarassed
С пистолет не трябва да се прави,защото се получава раздробяване на хрущяла. Simple Smile Събирам още мнения.

# 530

при арменците на пазара на Младост има  Peace
Зад стария свободен,на ул.Гурко/7 мисля/ има магазин за немско белъо.Там има намалени мъжки клинове,памучни.

# 531
  • London, baby
 Момичета, да знаете сайт с недвижими имоти, които не взимат комисионна? Или само сайт, в който са публикувани и направо да се звъни на собствениците?

# 532
Знам, че от този сайт http://www.nerg.bg/index.php?lang=_lgn1   "Морски бриз" е на инвеститора, 100 % .

# 533
http://alo.bg/ пробва ли ? или искаш и снимки да има?

# 534
  • London, baby
Имотите на alo.bg ме пращат към друг сайт, в който пак има фирмички. Ще търся, мерси !

# 535
имах предвид печатното издание, а там няма снимки, затова те питах

# 536
  • Бургас
Къде в Славейков има кинкалерия?
Зависи какво ти трябва  newsm78 Такъв щанд има в Кауфланд (на Белина Еко кътчето) - може да ти свърши работа  Peace

Нещо като обкантваща лента ми трябва, забравих да кажа, че там ходих, но цветовете не ми вършат работа

# 537
Имотите на alo.bg ме пращат към друг сайт, в който пак има фирмички. Ще търся, мерси !

Щом е за наем - определено е най-добре в ало бургас, печатно издание. Там много хора си пускат помещенията под наем и има телефони с частни лица.

# 538
  • London, baby
 За печатното не се сетих, но ще си го купя. Иначе и в сайта преди имаше обяви със снимки и без, но вече са ги прехвърлили в друг сайт. Sad

Ах'не, мерси и на теб.   bouquet

# 539
  • Бургас
На Октопода в Морската градина имаше едно влакче от тези които са с монети и се люлее детето. Къде в Бургас има друго такова люлеещо се влакче?  Praynig Детето го бълнува  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт