Кой живее под леглото?

• 8 523
  • 113
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
А иначе в нашата пералня живее едно НЕ страшно чудовище, което яде чорапи Simple Smile Особено обича малки и шаренки.

# 16
Хммммм, да си признае ли Жозефина или не? newsm78
Аз все още си спя на светната лампа. И, естествено, се оправдавам, че е "заради Станислав". Laughing
А когато ми се е случвало да остана съвсем сама, освен че заключвам с гредата, светвам лампи и в други стаи.
Така чудовищата само се спотайват, ма не излизат.

П.С. Под леглото не може да живее, защото е матрак с обща основа.

# 17
Ако следвам логиката, че човек, когато умре става на прах, то под леглото ми точно в момента има поне двама умрели. По свечеряване мисля да изнеса все пак труповете.

# 18
Ако следвам логиката, че човек, когато умре става на прах, то под леглото ми точно в момента има поне двама умрели. По свечеряване мисля да изнеса все пак труповете.

От срам, че изнасяш трупове, или защото не е чистено от много време? Laughing

# 19

От срам, че изнасяш трупове, или защото не е чистено от много време? Laughing

Последното нещо, което ще почувствам, ако наистина изнасям труп из под леглото си, ще е срам  Laughing

Умната с шегите, да не видите от близо кво има под кревата ми!

# 20
Добре де...
Помощ при изнасянето на доказателствата требе ли? Sunglasses

# 21
А иначе в нашата пералня живее едно НЕ страшно чудовище, което яде чорапи Simple Smile
И в нашата, и в нашата!

# 22
В апартамента на баба ми, спалнята й е от масивно дърво, а рамката на самото легло е извита по много особен начин.
Страх ме беше от това легло и тази извивка - все си мислех, че в нея са сложили и са заковали труп на човек  Joy

Явно още тогава съм била с доста нездраво въображение...  Flutter

# 23
  • София
Под леглото ми нищо не живее,
но в тъмното - какво ли не и най-вече
някакви умрели хора  ooooh!
Същата фобия имам до ден днешен
когато плувам на дълбоко - не ме е страх
от водата, а че нещо ще ме дръпне и ще ме
завлече на дъното  ooooh!

# 24
Отговорът на jullianna ме подсети:
Аз също от малка се страхувам от дълбоки води. И до сега, имам чувството, че докато плувам, ще закача с краката си удавник  Sick

# 25
Страхувах се от To. След това от Боб от Туйн Пийкс. И до ден днешен клоуните ме ужасяват, а в парка до нас понякога виждам един клошар, който прилича на Боб и тръпки ме побиват от него.

Иначе имам страх от високо. В най- ужасните ми кошмари се налага да слизам по дървена стълба от втори етаж на стара селска къща. Много често го сънувам, знам че сигурно е смешно, но аз винаги се събуждам потна. Мога да вися по тераси на висок етаж, да се ллея на виенско колело, може би от самите стълби ме е страх, незнам.

# 26
  • София
Като малка в на стълбището в блока ме причакваше Зелената дама, случвало й се е и да лети навън и да ме дебне. Горе-долу по това време ходех нощно време до тоалетна с майка ми, аз пишкам - тя подпира полузаспала стената пред тоалетната.
И аз спя на запалени лампи, в цялата къща светят постоянно. Мен ми е двоен страхът - от чудовища и от крадци, на мъжа ми - само от крадци (туй след акто влизаха у нас, докато спяхме). Не че светлината помага срещу двата вида агресори, но друго си е да видиш к`во те дебне из зад гардероба... Mr. Green

# 27
  • София
Оооо да - изпитвам ужас от клоуни.
Защо ми трябваше на времето да гледам ТО  ooooh!

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 16:27 от jullianna

# 28
Стивън Кинг, казвате, един от авторите, които харесвах да чета (сега какво ми стана, страх ме е да го отворя).
Чета си го аз в студентската ми квартира и не смея и в банята да вляза.
"Пуснали са някого по тръбите", изникваше в главата ми тази фраза от негова книга, заедно с образа на подаващ се от сифона пръст  Sunglasses

# 29
Оооо да - изпитвам ужас от клоуни.
Защо ми трябваше на времето да гледам ТО  ooooh!

... е как забравих - и до ден днешен не са ми смешни клоуните! Е не бягам в панически страх при вида на клоун, но....хич не ги харесвам  Naughty, те са лоши и това си е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт