Кой живее под леглото?

• 8 540
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
Ева в асансьора ,относно твоето предположение- аз спях в една стая с по-голямата ми със седем години сестра, дори в по-ранен период на общо, двуетажно легло. По- скоро тя допринасяше за страховете ми, много и беше забавно да ме плаши.

# 106
Всичкия този страх граниран с няколко разказа на дечицата (не знам дали на всички така им влияе) ... за гробища, летящи фосфорисциращи кълбета и прочие ... брррр

Нали бяха спокойни времена и ние, децата, до късно играехме до блока. Разказвахме си всякакви щуротии за Жълтата жена и за други подобни съмнителни субекти. После скоростно се прибирах у нас с усещането, че някой ми диша във врата ... брррр...

# 107
О, да. И ние около блоковете сме си разказвали разни страхотии, викахме дама Пика и тем подобни неща, после с треперещи крака едвам се прибирах вкъщи. Mr. Green

Ева, и аз съм си го мислила това, защото аз съм едно дете, и от малка съм си спяла самичка в стаята.

# 108
а аз си мислех, че тъмното е направено от разни страшни неща, и ако се загледаш, се материализират. Номерът е да не гледаш и да не си ги представяш. И до днес използвам тази тактика Simple Smile няма по-голям страх от този, дето можеш да си го измислиш.

# 109
...няма по-голям страх от този, дето можеш да си го измислиш...
                           Peace  bouquet

# 110
Ох, това вечерно разказване на зловещи случки...При нас повечето истории се въртяха около старата изоставена болница близо до нашите блокове, духове на починали в болницата витаеха, беше ме страх да минавам и денем покрай нея, а беше на главна улица. Вечерните истории мога да сравня с темата в клюкарника "Случи ми се нещо странно", горе-долу такива бяха. Миналата година си нямах друга работа и по време на нощна смяна я зачетох, не посмях да ида до тоалетна после и се стрясках от всеки шум.

# 111
Мен ме беше страх да влизам в банята през нощта, не можех да достигна ключа и направо отварях вратата и пикаех където сваря. Често пикаех и през прозореца.

# 112
Аз си имах "нещо" зад гардероба в детската. То разбира се "излизаше" само на тъмно  Grinning

Друго нещо - баща ми беше окачил един картонен череп в коридора, ама много реалистичнен, да си прави майтап. Но мен като малка много ме беше страх от него. Минавах на бегом през тоя коридор и не гледах към черепа, въпреки че той все в мен гледаше. Сестра ми (по-малка) толкова я беше страх, че след един скандал на наш'те по въпроса баща ми беше принуден да свали и скрие проклетия череп някъде...

# 113
под моето легло нищо не живеше.но пък не ядях хич.и сандвичите които ми правеха за училище ги криех под леглото.бяха постояли дълго преди майка ми да ги открие.бяха позеленяли до толкова че приличаха на чудовища.а как меришеха самооооооооооооооо  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт