БългЪрски нокаЛутирани прЪвописТни сАоВШТения-36

• 33 968
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Цитат
 ,матя и аз така мисля който неиска не поръчва за мен си е нормално 7% като се има предвит качеството на дрехите особено на некс са страхотни а и белйото им обувки всичко и цените им са доста достъпни аз живея в ямбол и тука има всичко на всичко има 3 магазина за дрехи от които само един има хубави работи и що годе качествени но цените са доста големи добре че нашти са в стара загора че да ходя от там да си купувампо хубави дрехи  единствено на това завиждам на софиянци че имат всякакви магазини за дрехи.обувки мебели икакви ли не още  

Една запетая да имаше поне, или точка...
Но то щом не са букви,защо да се използват??

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 09:07 от Госпойца Димитрова

# 586
Всъщност най-много ме подразни, това че няма една запетая или точка....
Но то щом не са букви,защо да се използват??
Абе важното е, че жената може да си купува хубави дрехи.Кой ти гледа точки и запетайки. Mr. Green
Изумявам се от масовата неграмотност на младите хора.
Вчера се блещих на писанията на една дама, която твърдеше, че е завършила право.Синът ми, който е във втори клас пише по-грамотно от някои персони тук, нищо че няма виШУ. Rolling Eyes

# 587
  • Варна
Цитат
да наистина като се има предвит какъв е стут ами сигорно щом са и по дебелички от нашите деца ,може да им и по-топло знае ли се Аз още се надявам да пъснат акана зимна колекция за по-дебели блузи мисля че са само тези поне....
Ее,днес мамите направо са в апогея си...  Laughing
Това пазаруване от UK ги е побъркало тотално  ooooh!

П.П. Това не е същата мама от горния ми пост  Mr. Green

# 588
  • София
Цитат
Ние това преценяме!Има други, които преценят друго!

Изказване по Нова ТВ на  Румяна Желева, министър на външните работи! Поне като говори пред хора, да казва преценяваме!

# 589
  • Пловдив
   Shocked
 а вярно ли е,че три дни след като си правила секс трябва да ти д … о вярно в това ??   #Crazy

ooooh!

Ох, ... имаше тема за бисери , но не мога да я намеря . newsm78

# 590
  • Mediterraneo
Ох, ... имаше тема за бисери , но не мога да я намеря . newsm78  

Това е бисерната тема  Peace Само заглавието търпи модификации, иначе простотиите, които се срещат в публикациите, си остават същите  Grinning

# 591
  • In my tropical dream
Цитат
е направо нимислимо

# 592
Колко е траела най-дългата ви вразката?

крайщата ми постоянно са цъфтнали,независимо дали съм била на фризъор или не

косата ми е изтаняла преди 1 год.се връзвах на кок с 2 ластика а сега ис 1 ми много пробвала сам всички маски ис тривитаминола и с жълтаците даже сам ги убеденила в едно на една маска слагам по 10-15 продукта всичко и на всчкаде що съм видяла него съм сложила отчаяна съм не се боядисвам къдря или дори и преса не ползвам пяна и лак за коса в специални случей аве жалми е какво да правя?
п.с. извинямам се за провописа    Embarassed

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 15:26 от Анонимен

# 593
  • Варна
Колко е траела най-дългата ви вразката?

крайщата ми постоянно са цъфтнали,независимо дали съм била на фризъор или не

косата ми е изтаняла преди 1 год.се връзвах на кок с 2 ластика а сега ис 1 ми много пробвала сам всички маски ис тривитаминола и с жълтаците даже сам ги убеденила в едно на една маска слагам по 10-15 продукта всичко и на всчкаде що съм видяла него съм сложила отчаяна съм не се боядисвам къдря или дори и преса не ползвам пяна и лак за коса в специални случей аве жалми е какво да правя?
п.с. извинямам се за провописа    Embarassed
Господи  ooooh! че и извинение...
Това по-добре да беше написано на латиница,нямаше да направи впечатление на никого замяната на "Ъ" с "А" и подобни

# 594
Господи  ooooh! че и извинение...
Това по-добре да беше написано на латиница,нямаше да направи впечатление на никого замяната на "Ъ" с "А" и подобни
Това е от маските за коса.Май прониквът тварде далбоко.  newsm78

# 595
Това беше от друг форум.  Wink

Ето още едно:
Цитат
плсссссссссс ако някой энае каде в бг правят негарски плитки да го сподели с мен че от 2 г. искам си направя плитки покрай сеан паул откачих но не энам каде правят искам да ми ги направят качествено а и дали има эначение каква е косата и как да си пусна далга коса блг пред.
Цитат
попитаи в някои фризиорски салон де те щв бадат изкуствени тези плитки такаче нее нужно да имаш далга коса
Цитат
БЛГ ЭА САВЕТА НО АЭ ИСКАМ КАКТО SEAN PAUL ДА СЕ ПРАВЯТ ПЛИТКИТЕ МИ НЕ С ИСКУСТВЕНА КОСА А ДА СИ ПУСНА ДАЛГА КОСА И ТАКА КАКТО ШОН Е С ДАЛГА КОСА
Цитат
БЛАГОДАРИА ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО АКО МОЖЕ И В КОЙ ГРАД Е САЛОНА-ИЭВ.ЧЕ ПИША С ГОЛ.БУКВИ СЕГА СИ ОСЕТИХ

Цитат
Лея написа:
Деца, научете български език. Пише се "благодарЯ", "негЪрски", "фризЬорски", "иЗкуствени", "Усетих".
Да се правиш на бял негър е доста гадно, но да правиш правописни грешки - отвратително. Вероятно нещата са свързани.

лея моля моля не сам вляэял тук да уча бг.а эа негърските плитки-и ти ако эа парви пат на комрютар си писала с бг букви аэ писах с английски ти ако не се справяш с анг-букви и аэ ли трябва ти каэвам нещо- и не ме е срам че мн бг не энам турчин сам но има и балгари дет иэобщто неэнаят аэ энам бг но с някои неща сам эле и не ми е до тапи спорове-а до негарските плитки-ей писах на бг да не се чувстваш пренебрегната

Crazy

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 16:50 от Анонимен

# 596
  • Варна
Цитат
......познатия син панталон много готин потплатен и ботушки за мен за мокро време 5 ук хубави са и удобно но задължително трябва да са със термо чорап защото отдоло на подметката не са плътни и е студено само по чорап  
Оле,вече не издържам-ще и пиша на тая майка...Изкушавам се да я питам и тя ли не е българка  Laughing

аэ энам бг но с някои неща сам эле и не ми е до тапи спорове-а до негарските плитки......_________________

Crazy
хаха, това е толкова смешно,че чак не е за коментар  Laughing

# 597
http://ruseimoti.info/index.php?option=com_content&view=arti … 52&Itemid=157

Неграмотно, но за сметка на това болднато.
-----------------------------------------------------------

Със голямо удоволствие мога да показвам на не варненците къде са свястните бюра тука на центара, защото аз живея на самия център.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 21:26 от Вълкът с дълъг ник

# 598
  • София
Цитат
ЗДРАВЕЙТЕ
АЗ ЛИчНО ПИЯ ЛИДА ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЗАЩОТО ПОНЯКОГА КАчВАМ 3-4 КИЛЦА ОТГОРЕ И ТАКА ЗА 1 SED СИ ГИ СВАЛЯМ
МОЯТ МЪЖ СЕ ЗАНИМАВА ТОчНО С ТОВА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ,ДИЕТИ,ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОГРАМИ И Т.Т. ЕДНО ОТ ОСНОВНИТЕ НЕЩА КОИТО ПРОДАВА В ПОСЛЕДНИТЕ 2 GOD И ТО В ОГРОМНИ КОЛИчЕСТВА ТОВА Е ЛИДАТА ВНАСЯ СИ Е ДИРЕКТНО ОТ КИТАЙ И Е СЪС СИВИЯ БЛИСТЕР .ЗАЩОТО ПОСЛЕДНИЯ МЕС ПУСНАХА И МЕНТЕТА СЪС ЗЕЛЕН.
АКО СЕ ИСКАТЕ МОГА ДА ВИ ДАМ
 НЕГОВИЯТ НОМЕР ДА ПИТАТЕ ВСИчКО КАКВОТО ВИ ИНТЕРЕСУВА ЗА ЛИДАТА

# 599
  • София
Цитат
караше една джипка из джънглата

Общи условия

Активация на акаунт