Простирането

• 24 035
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
Янтра, надявам се свекърва ти да и отговорила подобаващо на тая  ooooh! ! Тя отчетност за прането иска жената, егати  Tired.
Като си представя колко такива има .....
Намирам го за нормално... все пак по него време са нямали бг-мамма, за да пуснат тема "боксерки или слипове" и т.н.  hahaha   bouquet

# 76
В зимния сезон суша прането на лирите в мокрото помещение. Хем по-бързо изсъхват, хем не поемат миризмата от пушещите комини на съседите.

# 77
Простирам основно на терасата. Имам и малък простор в банята за бельо и чорапи. Сега когато има парно, дребните нещица са вътре. Подреждам си всичко по размери и цветове, даже и по видове. Ако има пижама, анцузи -  долнището и горнището задължително са едно до друго. На детето дрешките простирам на сушилник с отделни от нашите щипки, като първо използвам белите, после жълтите, червените, сините и т.н. щипки. Майка ми казва, че съм луда  Mr. Green Не обичам разхвърляно и неподредено пране.  Naughty

# 78
Простирането като цяло е грозно, така че няма значение как  Mr. Green
Иначе малките като се слагат отпред, всичко съхне по-бързо.

Зависи кой простира.
  На мама простирането-всичко подредено по размери и цветове Crazy Когато пък се наложи мъжът ми да простира е трагично-той бърка в легена и киаквото хване и както го хване така е на простира.  Понякога защипва две-три дрехи с една щипка. Аз лично все по-често пъхам в сушилнята.
Нашата тераса за простиране е към външния двор, но е северна. Имаме и южна към улицата, но не бих посмяла да простирам там, а и много мразя от блоковете като знамена да се развяват прострени гащи Laughing

# 79
Простирането като цяло е грозно, така че няма значение как  Mr. Green
Иначе малките като се слагат отпред, всичко съхне по-бързо.

Зависи кой простира.
  На мама простирането-всичко подредено по размери и цветове Crazy

Също както Не се сърди, човече смятам, че си е грозно, независимо дали прането е строго сортирано цветово, по размери, тъкани и т.н.  Sick Независимо дали се развяват гащи, панталони или блузи, изглежда ми ужасно. Особено пък се чудя на хора, живеещи на главни улици и булеварди, по които минават хиляди хора всеки ден, които простират дрехи и чаршафи на видно място на терасата..
Всички се възхищаваме колко красиво и чисто е в чужбина - ами, не мога да си представя в центъра на някоя столица да висят различни видове пранета от всяка тераса.. обикновено на терасите няма нищо, саксиите са с добре поддържани цветя, в еднакъв цвят дори.. а при нас за съжаление всеки е с особено мнение - различен вид изолация, задължително мааалко по-различен цвят от този на съседа.. и картинката е ужасяваща.

# 80
  • Ямбол
.....
 Особено пък се чудя на хора, живеещи на главни улици и булеварди, по които минават хиляди хора всеки ден, които простират дрехи и чаршафи на видно място на терасата..
....

То едно на ръка, че е грозно, но има и друго, по тези главни улици и булеварди е толкова мръсно, което личи по цвета на сградата, който не се вижда почти, а някои си проснали бельото, което после ще облекат с всичките боклуци по него.

# 81
  • София
И аз простирам на сушка, за да не се вижда нищо. Някой в темата беше написал , че реди бельото, после кърпи, анцузи  т.е. това всичкото е било в една пералня.  Аз пък имам друга мания да разпредялям в много категории прането в пералнята- бельо , хавлии , и чаршафи на децата, същото за мен и мъжа ми , дрехи светли, тъмни и така пускам по сто перални , но всеки с неговите лудости.

# 82
  • София
Аз не харесвам да се простира на тераси и балкони с изглед към улица или булевард.И не ми е за мръсотията,а че е грозно.На моята тераса имам сушилник ниско и не се вижда. Чаршафите ги сгъвам и така съхнат.Не робувам на прането. Имам съседка,която ме разсмива като накичи три реда въжета с гащи и чорапи. Joy Joy Joy.Като се завие по нашата улица и прането и те шляпва в очите. Айде едно време от сгъваемите простори нямаше,ами сега бол варианти на пазара. Само желание да има.

# 83
В европейските градове няма прострени дрехи,но хората си имат помещения за това.Наистина е много грозно,но то само това да беше ни кусурът.Една сушилня е добър вариант,но като пералнята ни е сравнително нова,не ми се изхвърля,за да си купя комбинирана.На запад сушилнята си е нещо нормално,но при нас все още не е толкова масово навлязла.

# 84
  • Sofia
Аз бих си купила сушилня, но нямам къде да я сложа. затова следващата пералня мисля да си я купя комбинирана. А иначе много обичам да простирам, това е моята лудост, но и на мен не ми харесват накачулени дерхи по терасите.

# 85
И аз така-като се повреди тази пералня-следващата ще е комбинирана.Като бях при сина си в Германия-в общежитията има сушилни-голямо облекчение си е.Мислех,че дрехите ще са намачкани-ама не.Изобщо си е много голямо удобство.

# 86
  • По-близо до звездите
Хора, благодаря ви, че взехте отношение по темата  Hug
За мен беше от голяма помощ - дадохте ми някои нови идеи  Peace
На тези, които си мислят "как съм могла да зяпам на хората по балконите" , ще отговоря така: пресрамих се, бре!   bouquet

# 87
най-отпред слагам един голем чаршаффф или нещо по -голямо Wink и си простирам както искам.....а някой да има смелостта да ми каже нещо Crazy Thinking smile3516 smile3515 smile3513

# 88
  • Стара Загора
  Отпред големи дрехи .Бельо и чорапи  отзад.

# 89
няма значение къде простираш,важното е да е  простряно подредено и на теб да ти е приятно като погледнеш!   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт