В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 031
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
такива мечета и аз имам  ,преди печене ги намаслявам с малко олио ,купих си ги 0,70 евро едното

# 511
В Русе има силиконови формички  в комплекс Еванс магазина на солинген Grinning

# 512
Iliana__ честити придобивки и чакам резултати.

nahodkata Мулинекс 5000 няма форма за багети, а 5003 има и цената й беше 289 лв. в Зора, а в Технополис 259 лв. Peace

# 513
такива мечета и аз имам  ,преди печене ги намаслявам с малко олио ,купих си ги 0,70 евро едното
Ако е от Ибей дай линк към продавача.
В Русе има силиконови формички  в комплекс Еванс магазина на солинген Grinning
Ще мина да разгледам.

# 514
  • София
Илиана, много са красиви, със здраве да си го ползваш!

# 515
  • София
Country Life , дай повече инфо за уредчето. От къде,колко?...Такива неща,че ме заинтригува   Grinning

не съм Country Life ,но ето го уреда,има го в Техномаркет,защото там съм питала за него Peace

http://www.tefal.bg/All+Products/Cooking+appliances/Fryers/Produ … tiFry/ActiFry.htm

ето я и цената Crazy

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09040705

Може би да допълня, че за актифрая има специална тема тук в готварските, където надълго и нашироко сме го коментирали и сме споделяли и рецепти.

# 516
хаджи,знам че има тема,ама аз само да ориентирам момичето  в цената и къде се продава,тя ако реши да си купува ,ще намери темата Peace

# 517
Четох на скоро , че силиконовите форми за печене потъмняват бързо и това ме спря да си взема такива.Гледах ги на много сносна цена наскоро в Карфур , но не посмях. Предполагам , че все пак много зависи и от качеството на силикона , та въпросът ми е как си избирате формите?

# 518
  • Бургас
Похвал и от мен.  Grinning Купих си ножа за пържени картофи на рендето Бьорнер. Много съм доволна!  Sunglasses

# 519
Похвал и от мен.  Grinning Купих си ножа за пържени картофи на рендето Бьорнер. Много съм доволна!  Sunglasses

колко парички беше и от къде Peace

стаси,мерси за отговора за хлебопекарната Hug

а дали има вариант тези фроми за багети отделно да се купят newsm78

# 520
  • Бургас
nahodkata , струваше 7,90лв. Купих го от фирмения щанд на WS Teleshop на ул. Богориди в Бургас.  Peace

# 521
nahodkata , струваше 7,90лв. Купих го от фирмения щанд на WS Teleshop на ул. Богориди в Бургас.  Peace

мерси много за отговора,ама няма как да намеря фирмен щанд,освен да питам на интернет страницата Peace

# 522
nahodkata,дядо хаджия, благодаря за полезната информация и на двама ви!   Hug

# 523
nahodkata,дядо хаджия, благодаря за полезната информация и на двама ви!   Hug

е,няма защо Peaceако си купиш,кажи отзивите,че и аз се заинтересувах,ама паричките ми се виждат множко Wink

# 524
на мен веднъж ми се случи да почернее силиконовата форма но това се случи защото регулатора на фурна се развалил и фурната за минутки разви много висока температура, това се случи само веднъж ,след като ми я ремонтираха не съм имала проблеми

Общи условия

Активация на акаунт