В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 080
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета,страхотна тема бих искала да ви попитам нещо.Имате ли представа къде в София може да се намери машинка за навиване на лозови сърмички?Някаде бях чела че има и такова чудо,би ми улеснило живота много защото в къщи са им фенове а аз определено страдам от липса на време  Simple SmileБлагодаря предварително и хубава вечер от мен.

# 661
   Laughing  Стихийна не очаквай там да ги намериш там , аз ги поръчах от един фр. сайт с доставка, но ги има в  amazon.de  http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1& … -keywords=decopen           http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_9?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5 … sprefix=gittersch

# 662
Здравейте момичета,страхотна тема бих искала да ви попитам нещо.Имате ли представа къде в София може да се намери машинка за навиване на лозови сърмички?Някаде бях чела че има и такова чудо,би ми улеснило живота много защото в къщи са им фенове а аз определено страдам от липса на време  Simple SmileБлагодаря предварително и хубава вечер от мен.

margo_k , прегледай тая темичка, има клипче как се работи с машинката.

# 663
ако знаеш от кога търся това нещо  Hug  Сега остана да проуча как да се поръчва  ooooh!

# 664
  • Пловдив
запис

# 665
Момичета, понеже дойде сладоледено време, да знаете от къде мога да купя машинка за сладолед? Да не е много скъпа и да е изпробвано добра!?   bouquet

# 666
Момичета, понеже дойде сладоледено време, да знаете от къде мога да купя машинка за сладолед? Да не е много скъпа и да е изпробвано добра!?   bouquet
Евтините машинки трябва предварително да се охлаждат продукт. и са без ледогенератор, а в сладоеда остават малки кристалчета така, че трябва да се решиш с каква сума да се разделиш , скъпите се движат м/у 300лв. – 400лв.

# 667
Ами до 50-60 лв., не ми е необходима чак с генератор.  Simple Smile Малкия ми син е с алергия, а на купешкия сладолед му нямам вяра. Иначе слагам във фризера и също става на кристали, но все си мисля, че в машинката ще е по-добре Simple Smile

# 668
M_Nik можеш да прегледаш тази тема  Машина за сладолед

# 669
   Laughing  Стихийна не очаквай там да ги намериш там , аз ги поръчах от един фр. сайт с доставка, но ги има в  amazon.de  http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1& … -keywords=decopen           http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_9?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5 … sprefix=gittersch
Дина знам мила за амазон, ама да ти кажа хваща ме яд на нашите търговци, толкова ли никой не се съща че цената не е единствено конкурентно приемущество в маркетинга, има и асортимент и всъщност точно той е движещата сила на търговеца, нали за това правят огромни молове и супермаркети, за да можеш на едно място да си купиш всичко, ама не ги разбирам защо им да строят огромен нов магазин и да набутат вътре същото което има и  в другите #Cussing out
Надявах се на Карфур защото уж най мислещата компания, ама ..........няма да спамя темата  bouquet

# 670
Labrex ,много благодаря,сега остава да помоля за мнения за и против Simple Smile,не е по темата ,но да вметна без да се приема за спам,че много от твойте рецепти съм ги пробвала и са супер Hug

# 671
  • Пловдив
Я да се похваля и аз. Не, че е нещо кой знае какво, но от толкова време исках нови тавички, че им се израдвах, като че ли кой знае какво ми е подарил мъжот  Laughing
Добро ми е момчето и грижовно. Сега ако и с една печка ме изненада скоро, ще го туря и него на портрет  Joy

Откъде са тавичките, отзиви за тях и цена? Много ми харесаха и определено имам нужда от нови.

# 672
  • София
От Метро са- Люлинското  Peace Това е алпака, много съм доволна  Peace Най- много ми харесва това, че са дълбоки. И в двете вече съм пекла какво ли не- питки, баници, всякакви ястия. Мият се лесно. Но не съм питала за цената, нали ми ги купи мъжлето  Laughing В момента е на работа и не ми вдига. Щом го чуя ще ти пиша за цената и размера  Peace

# 673
 oops знам че въпроса ми не е за тук .. но не можах да реша къде да питам .... а и вие като обикаляте магазините може и да сте виждали това което търся
от доста време си търся такава каничка за разтопяване ан шоколад и желатин -

да знаете от къде мога да си взема - за София и Варна става въпрос .... може и от нета ......
извинявам се и за качеството на снимката, но е щракната от тв Blush

# 674
Dina.K, благодаря за помощта! Там и намерих отговора  Peace

Общи условия

Активация на акаунт