В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 060
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Миксерите KitchenAid също имат приставки за паста.

# 316
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Ето това си взех аз

Моето е оранжево.

и аз да се впиша в темата - и аз се сдобих с такова ренде за Коледа, моето е бяло, много съм доволна

# 317
В Кауфланд с намаление взех
Това

И това

# 318
Искам да попитам имащите керамичния нож дали имат вече впечатления и един малко глупав въпрос този нож остри ли се допълнително.Навих мъжа ми да си купим такъв нож , но нека и малко отзиви ако има някой да сподели.

# 319
  • София
Вчера се сдобих със силиконова форма за кекс, с дупка. Първата ми силиконова форма.
6,80 от магазин за левче  bowuu Много й се радвам  Grinning

# 320
Вчера се сдобих със силиконова форма за кекс, с дупка. Първата ми силиконова форма.
6,80 от магазин за левче  bowuu Много й се радвам  Grinning
Аз пък почти никога не влизам в тях, все си мислих че нищо няма там, аааааааааааааа от утре ще започна да се оглеждам.
То безз пари силиконова форма за 6.80 smile3501

# 321
  • София
Вярно, има и буклуци, но има и големи находки! Направо си ударих джакпота с тая форма.  Аз периодично ги преслушвам тези магазини из нашия квартал. Напоследък са започнали да зареждат хубави неща.  Hug
Сега чакам да заредят и хартийки за мъфини  Laughing

# 322
  • София
Искам да попитам имащите керамичния нож дали имат вече впечатления и един малко глупав въпрос този нож остри ли се допълнително.Навих мъжа ми да си купим такъв нож , но нека и малко отзиви ако има някой да сподели.

Купихме по Коледа някакъв евтин вариант май от "Плюс". Еми...вече го нямаме  Confused Simple Smile. Счупи се, дори не разбрах как и кога. Според мен не си струва.
Казват, че не се налага допълнително наточване, оставал си остър.

# 323
В Кауфланд с намаление взех
Това
...........
И това

И аз си ги закупих.С децата ги изпробвахме "върху" тесто за меденки   chef
Най сполучливи бяха елхичката,камбанката,сърцето и мечето Grinning

# 324

Купихме по Коледа някакъв евтин вариант май от "Плюс". Еми...вече го нямаме  Confused Simple Smile. Счупи се, дори не разбрах как и кога. Според мен не си струва.
Казват, че не се налага допълнително наточване, оставал си остър.

евтин евтин тоя дето си го харесахме струва около 70 лв дано да не е със същото качество

# 325
Преди не съм се заглеждала на штандовете с намаления в Кауфланд, по принцип съм много залюхана в това отношение Embarassed
Някой беше писал тук, че си купил от тях и започнах да се оглеждам и от тогава имам супер находки.
Последната: нож за рязане на блатове за торти за по малко от 3 лева.

# 326
  • София
Преди не съм се заглеждала на штандовете с намаления в Кауфланд, по принцип съм много залюхана в това отношение Embarassed
Някой беше писал тук, че си купил от тях и започнах да се оглеждам и от тогава имам супер находки.
Последната: нож за рязане на блатове за торти за по малко от 3 лева.

Толкова - в Метро си го купихме преди време за лев и нещо.

# 327
  • Някъде на път....
Аз пък си имам нова тенджерка....

# 328
  • София
О, страхотна е! Да си я ползваш със здраве  Hug

# 329
ау,страхотна тенджера Peaceсъс здраве да я ползваш Peace

Вивиан е права,че преди големи боклуци имаше полевчетата,ам сега и ачз си взех някой наистина страшни попадения Party

и аз сега си чакам рендето Бьорнер,казаха до 10 дена Wink

Общи условия

Активация на акаунт