В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 075
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • DE
Искам да попитам имащите керамичния нож дали имат вече впечатления и един малко глупав въпрос този нож остри ли се допълнително.Навих мъжа ми да си купим такъв нож , но нека и малко отзиви ако има някой да сподели.

Имам керамичен нож и съм много доволна.Не режа кости,кокали и заледени продукти.
Съхранявам го отделно от другите ножове, да не се трие и да не му се нарани върха.
Не се наточва.

# 331
  • София
Аз пък си имам нова тенджерка....

Тия последно чугунени ли са или са от друг материал ?

# 332
  • Някъде на път....
Мерси, Вивиан, nahodkataHug Да ви се връщат по-хубави!  Peace
дядо хаджия, в брошурата пише, че са с алуминиев корпус с незалепващо покритие....демек са си тефлонови.... Wink

# 333
Що ми трябваше вчера да разглеждам темата newsm78? Като видях разни нещица от Кауфланд и се сетих, че отдана не съм го навестявала, Била-та ми е на път за пазаруване, и снощи подбрах половинката. Изръшках го отвсякъде тоя Кауфланд, обикновено ставам разногледа в тия магазини и все нещо не съм видяла, но снощи много гледах. Grinning И успях да изровя ето тези:

Нож за блатове (нали си ги режеш с големия нож - реплика на половинката!), книжни салфетки, и аз не знам за какво са ми, но все ще влязат в употреба и лопатка (намери ми я половинката - нали си имам, казах, но бързо я прибрах!).

И страшно съм доволна от тая кутия за торти, както често пътуваме и крепя в скута си торти и сладкиши, направо ще ми върши чудесна работа. Така си мисля, като я пробвам, ще видя. Голяма е, с удобно подвижно дъно за изваждане на тортата и капак. А цената и е направо смешна - 4.99 лв.

# 334
Купих си печка със стъклокерамични плочи.
Имам голяма ,хубава,но изгоря миналата седмица.
Оня ден и газовият ми котлон свърши,ядосах се и си купих Thinking

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 13:15 от Маргало

# 335
Лабрекс,тази кутия за торта ми хареса,само заради нея ще се завъртя към Кауфланд. Peace

Последната ми придобивка е стъклокерамичен плот на Електролукс.

# 336
  • София
Да ви кажа за темата за кухненските помощници. Преди време открих такава тук, ама модераторите я преместиха в наш дом и там темата се загуби.

Така, че по добре си давайте тук.

# 337
Ама къде гледах аз, че не я видях тая кутия #Cussing out
Пак ще ходя, дано и другите са блейки кАт мен, та да не я забележат Joy

# 338
А аз миналия път много се колебах за кутията и накрая си тръгнах, но утре рано се изстрелвам и дано я има smile3516

# 339
  • София
И какъв е диаметъра на кутията за торта ?

# 340
И какъв е диаметъра на кутията за торта ?

Премерих - диаметърът на вътрешната подвижна поставка (синята) за торта е 30 см, а височината на кутията - 11см. Много съм си я харесала, дано само е качествена. Сега погледнах, че на кутията пише приблизително диам. 34 см на 13 височина, полска е.

# 341
И аз днес се сдобих с такава кутия

# 342
И аз днес се сдобих с такава кутия

не те е срам и да не купиш за старата си дружка находката Crossing Arms Heart EyesРадост със здраве да си я ползваш мила Hug

а бе Лабрексче сега търмо си идвам от Кауфланд,ми не видях такава форма,а изпотръшках целите домашни потреби Joyзавиждам ти да знаеш Mr. Green

на Маргало и Пюр елексир-честити керамични плотове Hugда са ви здрави ръцете да ги чистите hahahaама нали съм ви приятелка/пък и  вие ще почерпите Mr. Green/ да ви кажа къде има стъргалки за такива плотове-в добрия стар Кауфланд-за 4 лева Party Party Party

# 343

а бе Лабрексче сега търмо си идвам от Кауфланд,ми не видях такава форма,а изпотръшках целите домашни потреби Joyзавиждам ти да знаеш Mr. Green

Да ти кажа и аз почти всичко изпотръшках и направо се бях отчаяла, когато с тъжен поглед на път за касите съзрях три кутии в едно не знам как се казва, не е рафт, ами като кош  между рафтовете, на пътеките, където се минава. Там беше и ножа за блатовете, мъжът ми вече беше извадил продуктите на касата и цялата опашка и касиерката ме чакаха да се наровя и натоваря, направо се засрамих. Добре че касиерката беше усмихната, а не някоя да ме уреди набързо. Grinning

# 344
Я да си покажа и аз новата "играчка" , че не мога да и се нарадвам цял ден  newsm44

Всички ми се смяха у дома , когато си я донесох и ме питаха дали не смятам да отварям пицария  , ноооооо никой не върна пицата на вечеря  newsm68

Имах леки притеснения , че може би няма да се окаже нещо ефикасно , въпреки атрактивната идея , но не би! И трите пици се изпекоха перфектно при все , че първите 2 бяха и  с чукнати отгоре яйца  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт