ХАРЕСВАТ ли ви наистина устните с филъри в България?

• 28 174
  • 60
  •   1
Отговори
Питам ви защото е много модерно и би трябвало да е естетически по-красиво и сексапилно. БИ ТРЯБВАЛО. Като гледам чуждите известни жени, които имат пълнители в устните, като Ажджелина Джоли и други, ми прави впечатление, че у нас не ги правят устните толкова красиви. По улиците виждам жени с напомпани устни, дори не толкова големи устни, но не са готини. Дано не съм обидила някоя от вас, която има такъв пълнител! И на мен ми се искаше преди време да си направя, но смятам да изчакам още, да се "понаучат"още малко нашите специалисти пластични хирурзи.

# 1
Част от тези, дето се разхождат по улиците, са правени по времето, когато се слагаше течен силикон, за който после се разбра, че създава проблеми - естетически, а в по-редки случаи и здравословни. Много голям брой от подложилите се на тази процедура се оплакват от деформиране и от вторично увеличаване на устните вследствие на образуването на грануломи. Е, има и късметлийки, дето си ги "носят" без проблем. Колкото до правените с филър, да виждала съм перфектно направени. Аз също смятам да си сложа в много скоро време, при дерматолог, не при пластичен хирург. Това, което не харесвам в случая, е че трайността често е твърде малка за парите, които се дават. Има друг вариант, също много добър от естетична гледна точка - липофилига, за жалост още по-скъп. Иначе с него устните са трайни и абсолютно естествни. За целта обаче се правят две процедури, понякога дори три. Ако можех да си позволя лукса да изтръшкам голяма сума пари, бих си направила по този метод.

# 2
  • София
Не ми харесват - стоят, като човки.  Rolling Eyes

# 3
Не ми харесват - стоят, като човки.  Rolling Eyes
Peace Или поне на тези, на които им личи.
Но досега видимо увеличените устни са грозни. Може и да има красиво направени, но или не съм виждала, или са били толкова добре направени, че съм ги приела за естествени.

# 4
Dосега у нас не съм видяла правени устни, които да ми харесат Rolling Eyes Имам чувството, че у нас не могат да ги правят добре. Наскоро направо се стреснах от мацка с такива джуки. Беше огромна работа ooooh! Според мен красивите корекции по тяло и лице са тези за които хората които не те познават не биха и предположили.

# 5
  • На ръба..
Харесват ми тези, на които не им личи. А другите, които нямат силикон и изглеждат сякаш имат дъвка зад устните си, просто ме дразнят.

# 6
  • In The Middle Of Nowhere
Аз и А. Джоли не я харесвам  Confused

# 7
Не съм сигурна, че мога да ги разпознавам на 100%, но тези, на които им личи не ми харесва. Не познавам и мъж, който ги харесва, а нали това е целта - да се харсваме ние (това добре) и да бъдем харесвани от дугия пол  Grinning Не бих си го причинила, защото наистина съм виждала ужасни жени, които сами са се обезобразили. Иначе всичко в норма е ОК  за мен.

# 8
Не ми харесват, а пък и им създават проблеми с артикулацията, като прекалят с количеството.
Ама щом те си се харесват... Hug
Може би като решиш да го правиш, е много трудно да се удържиш в мярката?

# 9
  • София
Аз и извън България съм виждала лошо направени устни.
Момичетата са го казали и преди мен - щом си личи, значи е грозно!

# 10
На мен и извън Бг не ми харесват.

...щом си личи, значи е грозно!

Peace

# 11
Точно така е.Лично аз изобщо не харесвам устни тип "Мария" или "Анджелина"   newsm78

# 12
Точно така е.Лично аз изобщо не харесвам устни тип "Мария" или "Анджелина"   newsm78

E, айде де, как можеш да сравняваш това недуразомение, с на Анджелина устните.  Sick
Абсолютно нищо общо нямат. Stop

# 13
  • София
Освен това на Анджелина са естествени устните.
Виждала съм нейни снимки като малка - все са такива. Сега ме мързи да търся.
Може да имат малко филър, но е малко.

# 14

Сравняваш две несравними неща. На Мария са й много грозни устните. Голяма гавра си е направил този, който й ги е измайсторил. Да не говорим, че въобще не й отиват на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт