гризане на детето

• 4 057
  • 31
  •   1
Отговори
Детето ми е на година и два месеца и гризе каквото му попадне.Изгриза решетката на кошарата, мебелите  вече незнам какво да правя.Дайте ми съвет

# 1
  • Mars Hotel
Сигурно го тормозят зъбки. Мажи венците с гелче, давай му да гризе сухарче или бисквитка, занимавай го с нещо, което му е интересно, за да се разсейва и да не мисли за това.
Дъщеря ми също от време на време хапе масата, но не е чак толкова, както казваш.  Peace

# 2
 Crazy
Пак добре....аз реших, че някой гризе деца...Доста ти е малоумно заглавието...Гризе, казваш Mr. Green..ми това си е сериозен разход на мебели наистина Thinking

# 3
  • Sf
Моята пък предпочита мен да гризе, питай ме какво ми е.  Crazy
Мажи венците с гелчета, помага временно.

# 4
  • UK/София
Crazy
Пак добре....аз реших, че някой гризе деца
Аз пък се досетих, че ще е поредният шедьовър.

Какви са тези деца които отглеждате?Те са по-зле от вълчаци?Чак пък на 1г.2м. да изгризе всичко посочено от теб със зъбите които ги има....... Stopпосмали, Манго!

Казали са ти вече за гелчетата,не помагат, но освен да му купиш намордник за картинката която пресъздаваш, друго не знам.

# 5
Mr. Green...Влязла е в класацията на темите - шедьоври..

# 6
Ама, че заглавие! Crazy
Пит Була ми не изгриза толкова мебели като беше бебе, колкото твоето детенце. Mr. Green

Предлагам гелчета за мазане на венците, играчки предназначени за гризане и повече наблюдение на детето. Peace

# 7
  • Варна
Първата ми асоциация беше - Куче  Rolling Eyes
Ако гризалките, чесалките за венци и гелчета не помагат
хвърли му една стара кожена мокасина, върши чудеса - честно  Wink

# 8
Деца не гриза.Освен ако няма какво друго да се яде.
Опс,сега виждам първия пост.
Едва ли детето нанася такива поражения на мебелите,ама кой знае...Купете му метална клетка.

# 9
гризане на детето  Joy

# 10
  • София
Оправи си заглавието на темата . Иначе можеш да му мажеш венците с гелче .

# 11
Интересно ми е ти къде се намираш, докато детето гризе всички тези неща.
Стой близо до детето си и го занимавай с нещо, което отвлича вниманието му от "чесането на зъбките".

# 12
Най-добре се обърни към някой зъболекар Peace

# 13
Детето ми е на година и два месеца и гризе каквото му попадне.Изгриза решетката на кошарата, мебелите  вече незнам какво да правя.Дайте ми съвет

1.Оправи заглавието
2.Сменете мебелите с железни  Mr. Green

# 14
Изгриза решетката на кошарата, мебелите  вече незнам какво да правя.
Сега са наред стените, освен ако няма предпочитания само към дърво. hahaha
Ох...заглавието ме стресна, помислих, че някое куче е нахапало дете. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт