Останаха ли педиатри в Добрич

• 7 477
  • 7
  •   1
Отговори
 Cry Не, няма ги.
Имахме не само лекар на когото можеше да се разчита по всяко време на денонощието, но и усмихнат приятел  ,който винаги предразполагаше и изслушваше . Най- добрия диагностик.
 Д-р ПАНЧЕВА- КЪДЕ СТЕ?
Няма я вече. ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА Й, ПОЧИВАЙТЕ В МИР!
     И сега на къде?
Започна се едно обикаляне и прехвърляне на отговорности. Всички малки пациенти бяха прехвърлени служебно при д-р Йовев. При всяко посещение на кабинета му  незнайно защо ни посрещаха различни лекари един от които дори ни взе пари, е 1лв ама пари и каква е тая такса  newsm78
Миналата седмица мои приятелки трябваше да  направят изследвания за постъпване в детска ясла. И какво мислете? - Нямали направления за пациентите на д-р Панчева. Пуснал им, ама не пълен пакет- ако мине номера. От няколко дни на вратата на въпросният лекар е залепена бележка , че ние въпросните пациенти  трябва да посещаваме друг л-р, който дори не е педиатър.
И какво ще стане ако детето ми вдигне висока t в 2 след полунощ? Ами какво ще стане ако се случи нещо по- сериозно? Към кого да се обърнем?
    Ясно е , че всички ще си намерят нови  педиатри, но това заварено положение изнервя всички. До нова година трябвало щем не щем да го търпим- Така ми каза- да ама не.

# 1
Макар и три месеца след това мога да кажа абсолютно си права майче, при нас е същото и все още не знам към кого да се обърна. Толкова ни липсва др Панчева , а така не сме си давали сметка колко добра е била с нас колко щедра на усмивки  да не говоря как ме втрещяваше стова че всеки път докато погледнеше детето ми и знаеше какво му е. Как за четири години един път не изнервничи! а сега накъде ? Няколко месеца откакто я няма и все още се лутаме и не знаем какво да правим-няколко мастити лекари в града, няколко не толкова велики но пък с по две хиляди пациента и никой не познава детето ми , никой не се усмихва, чакаш с часове пред вратите им и проклинаш цялата им пасмина...
Ако някой реши да даде съвет моля

# 2
Мамчета какво стана намерих те ли доктор , че и на мен ще се наложи да търся за малкият тези дни !
Благодаря ви предварително Hug

# 3
Ами какво- всеки се спаси поединичному. Едни отидоха при д-р Милушев, други при Йовев. Аз лично предпочетох д-р Е. Димитрова

# 4
Ра пи кажи дали сте доволни от др Димитрова чака ли се много и изобщо как е  МОЛЯ смених вече двама доктори но не съм доволна сега пак ще търся и мола за съдействие

# 5
Здравейте майчета!!! Hug
местч се в Добрич и незнам кой педиатър да си избера newsm78,моля д аме посъветвате.. Praynig

# 6
  • Луната ни пази
Ние сме (и аз и детето) при д-р Петранка Николова. (ДКЦ-1) Вече две години не живея в Добрич, но продължавам да съм при нея. За мен те я страхотен човек и лекар, оказвала ми е подкрепа в много трудни моменти, а относно лечението на детето ми- винаги е била много адекватна, съобразявала се е с мен. Знам, че почти няма лекар, за който да няма и положителни и отрицателни мнения, но аз споделям това, което чуствам и виждам. И никога не е скъпа на усмивки и внимание!   bouquet

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 11:22 от [X]megelinka

# 7
Аз записах малката принцеса при д-р Майа Калчева,за сега сме ок, смисъл стори ми се много мила..

Общи условия

Активация на акаунт