Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа подаръка си, ако не знам кода?
Как мога да проверя кои промоционални кодове съм използвал или да намеря повече информация за тях?
Как мога да намаля цената на продукт с код за отстъпка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа подаръка си, ако не знам кода?
-
Как мога да проверя кои промоционални кодове съм използвал или да намеря повече информация за тях?
Можете да видите използваните от вас промоционални кодове, като влезете в „Suivi de commande“ – „Toutes mes commandes“ и кликнете върху съответната поръчка от желаната дата. След това ще се отвори страница с изброени артикули в поръчката. Над списъка има надпис „Voir mon offre spéciale sur cette commande“. Когато кликнете върху него, ще се зареди страница с допълнителна информация, включително използвания от вас промоционален код и кода за текущата промоция на La Redoute.
-
Как мога да намаля цената на продукт с код за отстъпка?
-
Какво представлява подаръкът при използване на определен код за отстъпка и как мога да разбера какъв подарък идва с определен код за отстъпка?
-
Как мога да проверя дали даден код за отстъпка е валиден?