Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 433
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Разпиляна във въображението
Той, че хубав Роб - хубав е. Най-много ми харесва на третата последна снимка - където се е навел над пианото и натиска клавиш. Там е страхотен, профилът - великолепен.

# 661
  • София
Откога я чакам тази фотосесия не е истина Crazy
Отиде ми деня, и контролните и всичко.
Ах... Heart Eyes
Дени, мерси Hug

Добро утро Mr. Green

А и снимките от Мексико са прелест. Не мога да се спра да му зяпам пръстите Blush

# 662
Добре момичета, разбрахме кои са ни любимите снимки на каста. Аз обаче искам да ви питам коя е най - омразната ви снимка на всеки един от тях? Аз след малко ще изровя моите и ще ги пусна.

Започвам с Роб - на тази ми е трудно да го гледам. Дано има някой да каже, че е колаж, но май е от по - младите му години и не е. А любими са ми всички от GQ, особено тази от аватара на  eaven (MonkA) .

На Тайлър тази доста ме дразни, а на тази в близък план много мме радва.

Келан....мммм.....тази ми е лn … 72;та , а тук е много зле.

И Джаксън....тази фотос … 89;ия и тази снимка са ми любими,както и навсякъде като Джаспър, но тук .... НЕ

Е сега сте вие......

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 11:59 от mi6eto_

# 663
Добре момичета, разбрахме кои са ни любимите снимки на каста. Аз обаче искам да ви питам коя е най - омразната ви снимка на всеки един от тях? Аз след малко ще изровя моите и ще ги пусна.

Всяка една на Тейлър Crazy Mr. Green Twisted Evil

Шегувам се.. Донякъде.. хихи

# 664
  • Варна
Мириел, да те радва много и да не те ядосва съпруга ти!
Дени, страхотен Роб  Crazy
и аз ще мятам Новолуние, сега съм решила да я прочета на английски  Blush
Ох, нямам търпение вече...
Роб е прекрасен!!!

# 665

Ах, Дени, как ти даде сърце да го кажеш hahaha

# 666
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

ЗАТЪМНЕНИЕ ...да надникнем /епизод 9/

Дейвид туитва
„ Дъждът идва от огромна машина, но пак не е леснода се работи”

ПОДГОТОВКА ЗА НОВОЛУНИЕ

Прекрасни гифчета от видеото на Meet me …. ЦЪК

СПОЙЛЕРИ ОТ НОВОЛУНИЕ

Татуировките на върколаците са базирани на истории чути от Дейвид Бризбейн, дизайнер на продукцията, при посещения при  Куилетите.
Всеки вълк притежава харектеристика на актьорa, който го играе, както и с характера му в историята – Сам-голям и черен; Пол- много мускулест и агресивен и Ембри-слаб и малък. Само един е целият черен.
Тайлър прави сам  сцените на трансформацията, и не само прави салто над Кристен, но и успява да „спре” във въздуха преди трансформацията.
Рашел също сама прави сцената в гората, където героинята й е преследвана от Чарли и ловците
Гардеробът на Кълън е подобрен. Chris Weitz смята, че в Здрач, те твърде много са се различавали от хората във Форкс. Така че сега има повече цвят, избягвайки пастелните цветове, сивото и синьото.
Гримът също е променен- сега е отново изглеждат прозрачни”, но без мъртвешкото бяло.
Появите на Едуард  се разбират като „пламък” –елегентни и  плавни.
През  90% от филма, Роб носи един и същ костюм – този от рожденния ден на Бела.
Има оргинална препратка към сцената на поляната, но с промен „ефект на блещукане”
Майкъл Шийн: „Да играеш вампир донякъде напомня това да играеш Хамлет, има толкова много представи за тях. Аро е опасен и силен, но все пак така е написан, че по никакъв начин на прилича на Дракула – Стефани описва гласа му бащински и приласкаващ. Харсва ми идеята, че вампирите са много привлекатлни за своите жертви. Те са перфектните хищници, променят се, така че да могат да съблазнят своите жертви.
Вампирската скорост в Новлуние трябва да се разбира като „движение на забавен каданс”. Открихме, че ако засилим скоростта на снимане, нещата започват да изглеждат много глупаво..
Сцената с боя преминава през Бела, наблюдаваща битката към поставянето на зрителя в центъра на събитията.

Още спойлери ТУК

ДА СИ ПРИПОМНИМ ЗДРАЧ….малко смях в петък

Историята разказва за млада гимназистка на име Бела Гуус /алюзия със Суон-лебед, Гуус-гъска/, която се мести в Switchblade, и среща Edwart Mullen – страшно секси компютърен маниак с нулев интерес към момичетата. Не е ли смешно още? ОК, продължаваме: Бела е много навътре в историите с вампири и се самоубеждва, че ЕдуарТ е безсмъртен. Тя стига до този извод след като го вижда да прави неща „от друг свят” /напр. ЕдуарТ не пипа своя лаптоп до обяд, спасява я от летяща снежан топка/.
Незнам как продължава тази история,но със сигурност е задължителна за АНТИ-ЗДРАЧ феновете!

ТИЙМ ЕДУАРД/РОБ

Нови/стари снимки на Роб от Мексико

И още от стари интервюта и статии за Роб:

За Роб Патисън, поддържането на „плочките” за Здрач е по-трудно отколкото изглежда – „Мисля, че достигнах пикът на моята физическа форма. Трябва да спра да ходя на фитнес.”
Патисън за вампирите – „ Те са измислени същества, и мога да бъдат.изглеждат както си искат. Не мисля, че съм част от някакви вампирски обичаи. Дори цялата идеят е в това, че те не изглеждат впечетляващо по-различни от обикновените хора.”
По време на снимките на Новолуние споделя, че „Мисля, че бях свикнал с всичко. Но тогава изведнъж славата ми рязко се повиши и лудостта/страстта на феновете нарастна влудяващо през последните 4 месеца”
За своята най-голяма  страст, Роб смята музиката. След като негова песен участва в саундтрака на Здрач, той надява да запише още песни, по възможност след като се завърне в Лондон – „Имам чувството, че не съм виждал приятелите си от векове. Трябва да видя какво е останало от „руините” на моя живот”.

ОТБОР БЕЛА/КРИСТЕН

Фотосесия на Кристен за InStyle – поредното доказателство защо точно ТЯ трябваше да е Бела!

Още снимки

Отидете на гости на  Бела или къщата чрез Google maps

За жалост, нито Едуард, нито Джейкъб са на дървото до прозореца  Wink

OТБОР ВАМПИР:

Здрач-красавици или женските вампири за списание Glamour

още снимки   

Стари, но красиви снимки на Кeлън

Татко Карлайл и един друг цирк

Питър с трупата  Cirque Berzerk представяне на продукти в Ню Йорк, сряда.

ОТБОР ВЪРКОЛАК:

Върколаците  са забелязани на летището във Вансити на път за TwiConvention  в Чикаго.  И двамата изглеждаха спокойни преди да се сблъсата с лавината от фенове.

БооБоо или Маугли на откриването на Famous Cupcakes

ОТБОР ЧОВЕЦИ:

Justin Chon туитва линк към късометражния филм, в който участва. TURBO

КРАСОТА И СТИЛ С АШЛИ ГРИЙН

Днес съм ви малко обидена – защо не публикувате и мои снимки от New Moon Movie Companion:
СЪВЕТ 1: Ако никой не публикува ваши снимки – направете си рубрика и си ги публикувайте сами!

СЪВЕТ 2: Есента е време за промяна – малко топли нюанси в косата са Задължителни!

# 667
veselinka     bouquet   bouquet   bouquet за бюлетина.

Хубаво споменават за това, че е с един и същи костюм, този от рожденния ден. Но кой, ... питам КОЙ ще ни поднесе извиненията си за черните ревери. Разстроиват ме. На снимките всички за много готини, Роб най - много разбира се. Това издание на Здрач от Харвард ще е готино да се прочете, но сега нямам време, може би коледните празници....

# 668
Веси   bouquet за бюлетина

Хм,хм, хм, великите стилисти решили да подобрят гардероба на Емет, че нещо не се вписвал, МОЛЯ? А кой да прецени,ч е въпросния костюм е ужасно пенсионерски и НИКОЙ 17 годишен няма да се облече така...
Уф, знам , дъвкано е милион пъти, но и аз като Мириел(тя за дънките, аз за костюма) издивявам, честно  Mr. Green

От туай пародията много ми хареса Бела Гуус ( да не са чели нашите мантри)

# 669
Танзен, и аз се улавям че може би прекалено много се вживяма в тези дънки, но толкова много ми се набиват на очи вече почти една година. Просто не ми е възможно да не го направя. Sad

# 670
Веси, мерси за бюлетина   bouquet
Мексико снимките на Роб са ми едни от фаворитите Mr. Green ( че то кои не са?!)
Върколаците са готино...с изключение на Мауглито, който даже май не излиза с тях...цепи се от глутницата още от сега тц тц.
Искам и аз една машина за дъжд, да си я прикача до прозореца, ех, мечтииии Flutter

Реших да взема малко джейкъбско ларж настроение и да не ми пука за черния ревер или въобще гардероба във филма, просто Робуърд си е прекрасен Flutter

# 671
Следобедни новини от здрачното място

1. Снимки на Rob и Kristen в подводната сцена в New Moon

Клипчето със сцената - тук

2. Нова фотосесия на Тайлър

Останалите - тук

3. Заспалият Роб

4.Italian Vanity Fair Outtakes – Kristen

5.Кристен Стюарт е отегчена от живота в „Кристен Шоу“

Обичайната тема в интервютата на Кристен Стюарт напоследък е, че откакто тя стана мегазвезда, нейният живот се превръща във все по-малко вълнуващ. Може и да си мислите, че някой, който е намерил 281x211тонове слава с участието си в Здрач, ще хареса факта, че може да има всичко, което пожелае. Но Стюарт е различен вид суперзвезда.

„Излизам навън, нося раздърпана тениска и косата ми е мръсна и хората казват – „Какъв й е проблемът? Трябва да си купи четка за коса“ А аз по-скоро съм – „Не разбирате ли? Не съм такова момиче“, казва тя в ноемврийското издание на списание Allure, излязло на13-ти октомври според JustJaredJr.com. „Никога не съм била такова момиче. Не бях особено спретната миналата година.“

Останалата част от интервюто - тук

6.Нова снимка от Новолуние

7.Кристен в списание Cleo

8. Тейлър - уловени мигове

Докато Тейлър Лаутнър е ангажиран във Ванкувър със заснемането на продължението на  Здрач сагата: Еклипс, световните новинари са ангажирани с обсъждането на звездите от Здрач.

За начало, източници за Тейлър Лаутнер са представили статия за  него в италианското списание „L’Uomo Vogue. Тези сканове разкриват Лаутнер с характерните му гъвкави пози. Всичкото това обучение на Лаутнер в различни бойни изкуства се оказва полезно за тази фотосесия.

Селена Гомес, която е приятелка на Тейлър Лаутнер, е дала интервю за МТВ наскоро , в което тя говори за постепенното й израстване като Twilightфен , повлияно от приятелството й с Лаутнър.

В интервюто Гомес разкрива, че тя не е била Twilight фен преди да стане приятелка с Лаутнър. Също така, помолена да направи избор между отбор Едуард и отбор Джейкъб, тя  избира да бъде добра приятелка и да остане на страната на отбор Джейкъб.

Ето го и самото интервю на Селена Гомез
Певицата и актриса казва, че приятелството й със звездата от Здрач и е помогнало да навлезе в сагата.

Въпреки че Селена Гомез никога не е признавала, че излиза с  Тейлър Лаутнър , определено изглежда, че двамата не са и останали задълго заедно. И въпреки че сърцеразтупвацият Роб е извън живота й, това не означава, че е и извън сърцето й. Когато MTV News предложи на Гомез класическата Twilighter главоблъсканица – отбор Едуард или отбор Джейкъб- тя избра приятелчето си.

“ Този въпрос е толкова труден. Не знам наистина, харесвам ги и двамата.“ казва тя за MTV News. “ Трябва ли да избера един от тях? Не съм сигурна, предполагам, че ще избера отбор Джейкъб, защото се опитвам да бъда добра приятелка.“

Тя признава, че се е запознала със сагата относително късно. Това е станало чак след като е започнала да излиза с Лаутнър и тогава е изгледала  филма, за да види за какво точно е цялата шумотевица. А сега тя не може да се откъсне от сагата и няма търпение за премиерата на Новолуние по кината през ноември.

“ Ако трябва да съм честна, аз наистина не познавах добре Здрач сагата“. Признава тя пред MTV News. “ Не бях гледала филма изобщо и тогава имах чудесната възможност да срещна Тейлър, ние станахме приятели и тогава гледах филма, защото обичам да подкрепям приятелите си и всичко завърши като се влюбих в историята.“

Селена не е единствения член на семейството й, който е луд по поредицата. И аз и майка ми реагирахме така: „ОК, този филм е наистина страхотен!“, казва тя. „Със сигурност ще ходим на премиерата на Новолуние“.

9.Робърт Патинсън и Кристен Стюарт няма да ходят в Австралия

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт няма заминат за обиколка на Австралия въпреки репортажите за обратното.

Известния  Австралийски таблоид Wednesday обяви, че  двете звезди от „Здрач“ , които са в момента, във Ванкувър – Канада, снимащи затъмнение, щяха да пътуват из Австралия за премиерата на „Новолуние“ , продължението на „Здрач“ , който тръгва по киносалоните от 20 ноември тази година.

„Продуцентите настояват Роб и Кристен да пътуват  из Австралия заедно, за да представят филма. “ каза източник на списанието.

Стана известно, че преговори има и с Australian Nickeloden Kids’ Choice Award, където Роб и Кристен трябва да се появят.  Нищо още не е потвърдено каза говорител на KCA.

Майката на Кристен е австралийка и Кристен е подкрепила идеята да посети страната.

„Тя иска да я намери корените си и да заведе Роб .“ цитира списанието друг източник.

Но вътрешен човек от „Здрач“ настоява, че това са само слухове и няма истина в тях.

10.Патинсън се радва на неговата част от Здрач славата

За Робърт Патинсън е по-трудно, отколкото изглежда. „Мисля, че вероятно достигнах върха на моята форма.“ казва британският актьор. Вече трябва да спра да ходя във фитнес залата.

Това, което го тормози в последните дни, е постоянната поредица от битки, по време на канадското снимане на Затъмнение, третият филм от поредицата, базирана на творбите на Стефени Майер. Но преди да излезе през следващата година, Здрач-феновете  ще могат  да видят как Патинсън в ролята на Едуард  Кълън започва безсмъртен живот на екрана с Здрач: Новолуние, излизащ на 20 ноември.

Останалото - тук

11.Искате да отидете в престижен университет? По-добре се подгответе по Здрач-сагата

Резултатът ти от САТ тестовете не е единственото нещо, което може да те вкара или изхвърли от престижен университет. Оказва се, че една престижна институция за висше образование изпитва своите кандидати върху популярния вампирски роман на Стефени Майер.

Според  UK’s Telegraph, кандидатите за Оксфордския университет е толкова възможно да бъдат попитани за Здрач, колкото и за самият Бард Уилиям Шекспир.

“Полезно е при интервю да намериш някои текстове, които кандидатите са чели наскоро, а Здрач книгите са наистина достъпни и популярни“, казва Lucinda Rumsey, .

‘Освен това, кандидатите имат навика да се концентрират върху текстовете, които са учили наскоро в училище или колежа, а аз искам да ги накарам да говорят за каквото са прочели независимо от училище. По този начин мога да видя по-добре как те мислят, вместо как са били учени“, допълва тя.

Преплитането на Здрач и образованието не е нещо ново. Може би вече сте използвали учебното помагало на  Brian Leaf „Defining Twilight“  за да се подготвите за ACT или GED, а има и много уеб сайтове, създадени да помагат на учителите да преподават сериите в класната стая. Да, наистина изглежда леко изненадващо, че такъв престижен университет може да е толкова запален по такава тийнейджърска история. Предполагам, че това идва да покаже, че Едуард и Ко. са забили своите зъби във всяко ъгълче на нашето общество

Вие някога използвали ли сте Здрач за учебна цел или била ли е сагата част от темите за есе?

11.Michael Sheen говори за „Здрач“ и „Новолуние“

Въпреки, че той известен със своите биографични роли на Тони Блеър и Дейвид Фрост, Майкъл Шанкс е изпълнявал и няколко свръхестествени роли като в сериите „Подземен свят“ (Underworld).  Но той е по-странен в ролята на Аро в The Twilight Saga: New Moon и ето какво споделя за USA Today.

След като прочита първите две книги от сатата, Шийн си обяснява защо този литературен феномен кара момичетата припадат: Това, което се случва в първата книга е как се чувстваш когато за първи път се влюбиш. Аз не мисля, че трябва да бъдеш момиче за да почувстваш същото.

“Втората книга улавя опустошението от загубата на тази първа любов. Открих това и у себе си и смятам, че Stephenie Meyer е описала това брилянтно.“

12.New Moon Trailer – Edward & Bella

Още новини и фен фикшъни - тук

# 672
Fairy  bouquet

# 673
човек да не излезе в обедна Simple Smile
отивам да чета Simple Smile до после

# 674
Wow Fairy     bouquet   bouquet   bouquet . Аз вече официално отивам да кандидатствам в САЩ. Книгите наизуст ги знам. Божееее после като стана някоя професорка по здрачография ще видите вие  Laughing  Laughing  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт