Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 35 106
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
абе и на мен последната ми върви по-бавно, определено... но ми е интересна де- няма спор Simple Smile и ще си я дочета( малко остана). А моят пък не ще и да чуе да я чете, обаче само ме подпитва какво става Simple Smile мързеляк му викам - аз да чета и после да му преразказвам Simple Smile
Връщам се назад по страничките и чета и гледам снимки- супер сте  bouquet

# 181
ros4enka, добре дошлаааа Hug
Яна, същата съм...Новолуние ми е много на сърце като книга, а след филма..може би известно време адски ще ме държи странното дъждовно/меланхолично настроение...

Айде преди 12... Mr. Green
После ще зачезна, че може и сами да ме изгоните.
Предупреждение: снимките със строга насоченост към мантра номер 1 (обещавам утре да има и за другите мантри)

Кой иска подарък от Роб....

За подмантрата "Едуард е прекресен!"

Дали също е в групата...

А сега просто eye candy Whistling

Изнасям се, изнасям се.... Mr. Green

# 182
  • Разпиляна във въображението
От новите снимки тази ми е фаворит

Някой ще предположи ли защо? Има две причини, но една е по-силна Wink

# 183
Eхххх,  smile3518 толкова снимки и нито един качулест Робуард???  Joy

# 184
Цвети, страхотна работа "преди 12"  Laughing

Мириел, двете причини не се ли наричат Джейк и Едуард?  Mr. Green

# 185
  • Варна
Eхххх,  smile3518 толкова снимки и нито един качулест Робуард???  Joy
Especially for you

Последната ми е многоо любима Blush

# 186
  • Разпиляна във въображението
Цвети, страхотна работа "преди 12"  Laughing

Мириел, двете причини не се ли наричат Джейк и Едуард?  Mr. Green

Това е първата разбира се. Другата е доста травиална - Едуард не е с черните си дънки, обувките ще ги преживея .... някак си Wink

# 187

ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

-  Още една снимка с Роб от фотосесията за списание „AnOther Man” тук, както и снимки с Кристен от списание „Интервю” тук и тук

- Официални плакати на Новолуние. Общият от тук , другите събрани на едно тук

- Белият прах на панталоните на Роб от онази вечер бил пудра захар от сладкиши, сервирани на концерта на 100 Monkeys. Разказът на сладкарките, които са му ги сервирали, тук, а съкратен вариант има при Робсесд

- Върколаците по халати. Още снимки тук

- Списание Sci-fi, което ще излезе през декември, дава подробности от снимките на Новолуние и цитати от Роб, Кристен, Крис. В единият цитат, Роб казва, че е прочел Затъмнение и „очаква с нетърпение да снима филмите” (в мн.число). Още при Робсесд

- МТV имат статия, в която философстват дали Роб ще има дълготрайна или краткотрайна кариера, и сравняват Тhe Sparkly One (тяхна измислица, не моя) с други звезди.

- Смешна снимка на Джейми от Туитър-ъкаунта му, както и видео клип от концерта на групата му в Хайд Парк

- Още от Туитър-ъкауните, събрано на едно място от Мона, тук (с още снимки от Бу-Бу, Рашел/Рейчъл и Питър за снимачната площадка на Затъмнение)

- Мърчандайз- наплива започна!!

-можете да си купите USB с герба на Кълън и със саундтрака на Новолуние срещу скромните 33 долара

-а какво ще кажете за картонени фигури с каста в естествен ръст от тук и тук

-или моите лични любимци... тениски, суичири, бодита и друг текстил. Всичките над 9 хил. продукта от Cafe Press можете да разгледате тук или подбраните от мен 13 бр., застъпващи всички отбори и възрасти, тук

- Мона е превела от френски цялата статия с интервютата с Роб и Тейлър за списание One

в което Роб казва” Изнервя ме, че се продължава с описанията на Едуард като романтичен герой. Той е много по-сложен от това.”,
а Тейлър разказва ” Една жена на 40 години, настояваше да си свали бикините пред мен, за да мога да ги подпиша. Още повече, че името ми беше отпечатано на бельото й, така че беше наистина странно”

- И като стана дума за по-възрастни жени,Тейлър и Роб...... една малка статийка от моя милост за кугърите/пумите- що е то (в Щатите) и има ли почва у нас-  тук

- Още един превод от френски от Мона, интервю с Роб, в което той обяснява как „когато започвам връзка, се отдавам тялом и духом. Когато заобичам един път, обичам завинаги”, както и за връзката си с Нина, с която е живял заедно 3 години (?)

- Oh.My.God (pun intended). Вече се появиха религиозни и философски книги, тъкуващи Здрач. Още тук

-Нова снимка на Келън и снимка на Чарли и Роб, която не съм виждала преди.

- При Robsessed има сканове на Trading cards от Здрач, с кадри, някои от които са нови (поне за мен)

-------
Предишните бюлетини са тук

# 188
Понеже не можах да заспя, направих бюлетина предсрочно и го публикувам сега, защото сутринта трябва да стягаме багаж и да гоним самолета към обяд.  Wink

През следващите 2 седмици няма да съм много на линия и почти няма да имам време да изчитам темата, така че, ако имате коментари, въпроси, оплаквания Mr. Green- на Twifanzone блога. Чакам отзиви за статията ми, която съм включила в бюлетина.  Heart Eyes  

Красе, ако имаш подготвени рецензии за ФФ на английски, прати ги на Мона, тя ще поеме уикендните бюлетини докато ме няма. Аз ще се опитам да поема поне един през следващите седмици, но не знам кой ден.

Очаквам с нетърпение срещата на 14ти в София  Hugи ще поддържаме връзка на затворения блог. Монка,Танцен, супер снимки сте качили  Heart Eyes

Ако се появи нова съфорумка, която иска да се присъедини на затворения блог- и ако Веси е на линия другата седмица, пращайте й имейлите на нея.
Ако ли не, на моя имейл и имайте търпение 1-2 дни  Simple Smile

Чао засега  Peace

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 04:25 от staro-novo

# 189
Добро утро на всички! Днес е един от любимите ми празници - Световният ден на усмивката. Отбелязва се от 1999 г. по идея на Харви Бел, създателят на усмихнатото жълто личице, което толкова често използваме в интернет.
Така че първо пращам на всички много, много усмивки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
и за да свържа празника с темата - по един усмихнат Джейкъб и Едуард  Wink

Между другото - мотото на празника е "Направи добро! Накарай някого да се усмихне!", така че имате цял да правите добрини  Joy

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 06:57 от vessi-nia

# 190
Добро утро момичета и момчета(а вие къде се загубихте). Grinning
Снощи чинно си изчаках обещаните снимки от Цвети и както сте забелязали нито дума нито вопъл, както и обещах, насладих им се преди лягане.
Понеже единият бюлетин вече е на линия (Тина благодаря), сега ще си взема сутрешната доза.
vessi-nia, много хубави снимки и от теб, благодаря. А това, че днес е световния ден на усмивката не го знаех.  Наистина, нека има повече усмивки, и да не са само днес.

Приятен ден на всички.

# 191
Добро утро и от мен, да ви поднеса сутрешното кафенце, че да има с какво да си четете бюлетина

Мерси на Тина за бюлетина, много материал за изчитане, много нещо ( пък и от вчера имам да наваксвам).

Благодаря ви на всички за отзивите по повод моите снимки  Hug Mr. Green ама не смятам, че са кой знае какво. Що се отнася до ника ми - както го напишете, такаще го чета, нямам претенции ( не е като да ми объркате истинското име - Бела например си мисли,че  се казвам Жанина заради скайпа ми Joy )

Мириел, предположих, че липсата на черните дънки е по-малката причина да се радваш на снимките...Усещам че скоро ще си смениш и аватара с нещо по-малко блещукащо.

Хайде, до после!

# 192
Добро утро на всички
Тани  да не сбъркам Simple Smile Мерси за кафето.

Мириел, предположих, че липсата на черните дънки е по-малката причина да се радваш на снимките...Усещам че скоро ще си смениш и аватара с нещо по-малко блещукащо.

А за това нямаш идея колко си права ... Изоставя ни тя изоставя ..

# 193
Добро утро!Мерси за кафето!  Hug
Ей,много хубави празници днес,дано денят е добър,че много задачи имам днес!  Praynig
ros4enka,добре дошла!
Бюлетина е интересен и много ми хареса интервюто с Робърт,неговите разбирания за връзките и любовта!
Ей,човекът имъл контакт само с непълнолетни фенки и несмеел дори да си помисли за близост.Еми да направи контакт с нас,ние сме силно пълнолетни.  Joy

# 194
Добро утро!
 newsm20 на всички за снимките и бюлетина.
Много симпатичен е Джейми на тази снимка, по принцип ме плашеше, но тук ми е сладък.
ros4enka добре дошла.
Кристин ми харесва на някои от снимките в списанието. Естествено не на всички, но има напредък.
Роб още на 17 е живял с момиче на семейни начала  Shocked . Сладур. И аз искам, ако се наложи и художничка ще стана.  Grinning
Много ми харесаха и снимките на върколаците. За добро утро са много тонизиращи. Засега най - много ми харесва този, който играе Сам. Еххх  Blush

Сега ставам да се приготвям за работа, а на всички ви желая приятен ден изпълнен с много и искрени усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт