Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 423
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Little wingels, добре дошлаа Hug
Тиймовете са и по актьори и по герои Mr. Green Тийм Роб/Едуаррд, Джейк/Тейлър, Джаспър/Джаксън и т.н. и т.н.
Няма "състезателен характер", просто го правим за забавление и така Flutter

След такова затишие в темата, сериозно започвам да обмислям дали няма някоя тайна форумна среща(или по-скоро уикенд) с непрестанно нелегално гледане на пиратско копие на Новолуние Joy

# 286
По скоро е малка почивка от Здрач Simple Smile аз лично съм се отдала на едни други мъже  Twisted Evil
Ама тиху че Изи и Феъри, че и Мириел дебнат Simple Smile А за банята ми вече легенди се носят  Joy Joy Joy

# 287
Уоми, по въпросите на сърцето си голям разбирач  bouquet
Мона, Мириел, Дени - новини, преводи, снимки. Голяма благодат.  Laughing
На новите момичета  -   Hug

# 288
Цвети винаги съм се чудила как успяваш да намериш снимки, които не съм виждала  bouquet  Много те бива  newsm20

Мириел ще се разровя за фен преводчето Simple Smile

Радвам се че има още любителки на лошото време  Heart Eyes

Цвети /пак/ подписа ти е нечовешки просто   Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Отивам да вечерям и ида пак при вас, приспах детето....дайте тема за обсъждане  newsm78

# 289
  • Варна
Дами, как сте?
Аз се отдадох н заслужена почивка след снощният банкет. Казах ли, че мразя кръчми и чалга?! Ако не съм сега казвам, беше ужаст!
Цвети, мерси Simple Smile
Мисля днес да подхвана Wide awake, че много го хвалят, пък да видим ...
Големи бюлетини, голямо нещо, дет са вика кеф  Mr. Green

# 290
дайте тема за обсъждане  newsm78

Аз да пробвам Simple Smile
Тъй като чета Затъмнение сега Simple Smile
Мислите ли че наистина беше инсценирано забавянето на намесата на Волтури ???
Аро нали обича талантливите вампири защо му е да затрива семейство с такива ???

# 291
# 292
  • Разпиляна във въображението

Да бе, и аз попаднах на това. Чиста недомислица е да си призная. Онзи рижавия повече му прилича. Публиката след това ще е мнооого разочарована от истинския Хари.

# 293
  • София
аз като пълен невежа Simple Smile но този принц Хари с какво е заслужил да бъде филмиран???
иначе рижито най-ми пасва за ролята Simple Smile

# 294
дайте тема за обсъждане  newsm78

Аз да пробвам Simple Smile
Тъй като чета Затъмнение сега Simple Smile
Мислите ли че наистина беше инсценирано забавянето на намесата на Волтури ???
Аро нали обича талантливите вампири защо му е да затрива семейство с такива ???

Аз приключих четенето й преди няколко дни, прясна ми е още.  Simple Smile
Не мисля, че беше инсценирано, докато се организират със съпругите, охраната и т.н. и то времето си минава.
Аро не възнамерява да убива талантливите и по-специално много иска Алис. Може да се опита да вземе и Едуард, но той не му е толкова важен, защото самият Аро чете мислите на всички по-добре от Едуард (чете всички мисли минавали някога през нечий мозък, когато докосне дадения човек). Всичко това го знаят Кълънови, Алис най-добре го знае.
Няма да ти казвам повече, нали четеш в момента. Simple Smile

# 295
  • Варна
То пък какво толкова има интересно около Хари, че чак филм да снимат?! Палав тийнейджър, тревичка, мацки и бели какво толкоз?
Дано не се снима Роб, по-добре оня рижко от ХП.
Уоми, нали идеята е, че кланът Кълън става много силен, един вид да не им хрумне да оспорват властта на Волтури. Нали са най-голямото сборище след самите Волтури, освен това проповядват различен начин на живот. Надявали са се новородените да ги стъпат и да ги ликвидират и готово.  Вече в Зазоряване си бяха твърдо решени да ги накажат, но пак се размина. Стефани си остави вратичка  Mr. Green Аз ги виждам още по-решени да ги ликвидират след Зазоряване, със щита на Бела, дарбата на Едуард и Алис, отделно разколебаното доверие във Волтури битката е неизбежна, поне аз така си мисля.
Съпругите не идваха ли само в Зазоряване?

# 296
аз като пълен невежа Simple Smile но този принц Хари с какво е заслужил да бъде филмиран???

Най-малкото е принц... Mr. Green Да не говорим за смъртта на Даяна от негова гледна точка. До момента има толкова документални и недокументални филми за нея, не се учудвам, че искат от още една гледна точка да заснемат нещо. Предполагам като по-голям ще искат да го портрет-нат от 2 аспекта - парти момчето и войникът в Афганистан.. За драматизъм на лентата.

# 297
  • София

Най-малкото е принц... Mr. Green Да не говорим за смъртта на Даяна от негова гледна точка. До момента има толкова документални и недокументални филми за нея, не се учудвам, че искат от още една гледна точка да заснемат нещо. Предполагам като по-голям ще искат да го портрет-нат от 2 аспекта - парти момчето и войникът в Афганистан.. За драматизъм на лентата.

мерси Simple Smile

скука Simple Smile

# 298
То пък какво толкова има интересно около Хари, че чак филм да снимат?! Палав тийнейджър, тревичка, мацки и бели какво толкоз?
Дано не се снима Роб, по-добре оня рижко от ХП.
Уоми, нали идеята е, че кланът Кълън става много силен, един вид да не им хрумне да оспорват властта на Волтури. Нали са най-голямото сборище след самите Волтури, освен това проповядват различен начин на живот. Надявали са се новородените да ги стъпат и да ги ликвидират и готово.  Вече в Зазоряване си бяха твърдо решени да ги накажат, но пак се размина. Стефани си остави вратичка  Mr. Green Аз ги виждам още по-решени да ги ликвидират след Зазоряване, със щита на Бела, дарбата на Едуард и Алис, отделно разколебаното доверие във Волтури битката е неизбежна, поне аз така си мисля.Съпругите не идваха ли само в Зазоряване?

Така е, моя грешка.

Съгласна съм и за вратичката, и аз това си помислих четейки края на сагата. Отворена е за продължения, сюжетната линия може да поеме в няколко посоки. Според мен най-вероятно е продължение на историята за Ренесме, развитието й, дарбите й, живота й на полусмъртна-полубезсмъртна и т.н. В тази връзка може би продължение и за другия мъж като нея, чийто образ се появи в "Зазоряване" съвсем накрая, забравих му името.  Embarassed

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 22:28 от Little wingels

# 299
  • София
аз не мисля, че е било съвсем случайно...все пак освен привлекателните таланти, те виждат в тях и заплаха малко или много....в крайна сметка и в зазоряване идват с мисълтта да ги унищожът...и май пишеше, че  отдавна са чакали подобна възможност да го направят и то с добро основание....

Общи условия

Активация на акаунт