Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 412
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Принц Хари....принц Роб Mr. Green Но все пак не ми се вижда кой знае каква интересна роля, за да я приеме - нали си ги подбира Rolling Eyes А може би ще се изкуши от родната Англия?!

Уоми, според мен си беше чиста инсценировка...просто търсят подходящ момент и повод да обвинят за нещо Кълън или просто чакат някой друг да ги елиминира - в случая новородените...

Бел Ами, мерси Hug

# 301

Аз приключих четенето й преди няколко дни, прясна ми е още.  Simple Smile
Не мисля, че беше инсценирано, докато се организират със съпругите, охраната и т.н. и то времето си минава.
Аро не възнамерява да убива талантливите и по-специално много иска Алис. Може да се опита да вземе и Едуард, но той не му е толкова важен, защото самият Аро чете мислите на всички по-добре от Едуард (чете всички мисли минавали някога през нечий мозък, когато докосне дадения човек). Всичко това го знаят Кълънови, Алис най-добре го знае.
Няма да ти казвам повече, нали четеш в момента. Simple Smile

ХИхи добре дошла  Hug
Да чета я в момента за 8 път  Joy Joy Joy
Не се притеснявай от спойлери Simple Smile
Но съпругите са в 4-тата книга аз говоря за третата. Джейн и охраната срещу новородените.
Инсценирано ли беше забавянето или ... ?

# 302
И аз останах с такова впечатление първия път и следващите но сега едно нещо ми прави впечатление.
Едуард казва на Бела за намесата на Волтури след битката. т.е. те са го решили скоро да се намесят иначе Алис би видяла преди това нали ?
А като вземат решение да не се месят защо не ги вижда  newsm78
Т.е. когато Аро решава да изчакат за да поизбият новородените някой друг Кълън нали пак е решение как така не ги вижда ?

# 303
Е, много си напред с материала!  Laughing
Още не съм ги препрочитала, наскоро открих съществуванието на сагата.  Simple Smile Не ги помня тези детайли, ще ги дискутирам след петото препрочитане.  Joy
Сега започнах да чета Midnight Sun. Много е добра.

# 304
  • София
хъм....какво да види....тя вижда действията....а това е решение за бездействие....

аз обаче също само веднъж съм ги чела...на екс за отрицателно време при това....може и да съм пропуснала някои нюанси....

# 305
До колкото помня, Алис виждаше решенията..именно за това виденията й се менят.
А в дадената сцена, може би не ги вижда защото е съсредоточена в друго - както когато имаше пропуски в началото на Затъмнение. Винаги остава вариантът "Стефани не го е доизмислила" Mr. Green

Edit: Пак замря положението, но ви казвам лека нощ и съм сигурна, че като излезна ще започнете супер интересна дискусия и после ще ме е яяяяд Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 23:39 от c.v.e.t.i.

# 306
Не само с Волтури, но след Новолуние, на доста места разтягаше локуми. Напълно ненужни.  Thinking и Дразнещи!
Особено преди да дойдат имаше цяла разтгелене глава.

# 307
Уоми съгласна съм с Красе и thgiliwTwilight   Peace Има и такива моменти леко недоизмисленни в книгите, но нека се съгласим че има доста преплетени връзки и доста персонажи и може би няма как всички дупки да се запълнят  откъм доизкусуряване на действия и адекватни реакции на героите newsm78

принц Роб? А защо не и кралица Роб  hahaha

Лека момичета и от мен Simple Smile

# 308
Ами аз мисля, че сСтефани е имала идея, но за да я напише е трябвало да стигне до нея, като създаде цяла ситуация и разговор. И са се получили едни такива недоизмислени глави, където идеят й се е загубила.
Като в учлище, когато ни учеха да пишем разкази, като ни дават заключението и ние трябва да измислим историята, за да стигнем до края.

# 309
Добро утро,
кафето днес май пак е от мен! Да ви е сладко!

Едит: Вчера прехвърляйки пак книгите мноого се чудих защо Джаспър не използва способността си да успокоява обстановката докато се биеха с новородените???  newsm78

# 310

Aaaa, и от мен също, но се забавих. Ето - кафе, чайче за начало на още един форкски ден.
Гледам - нови захласващи подписи, Бел Ами с нова прическа. Честито,  много свежо.
А за Волтурите, закъсняха си нарочно. Колкото да видят резултата от битката. А и бяха изпратили  само Джейн и Деметри с още един - двама. А по отношение на виденията на Алис не знам.
Приятен ден на всички.  Laughing

# 311
Добро утроооо!

Бел Ами, вчера като си сменях подписа се чудех между твоя и този който си сложих, уникален е на този с цигаратаааааааа Crazy Heart Eyes Heart Eyes вече като чета по страницата и се спирам по няколко секунди/минути и го зяпам Laughing

Nikka, Лили, мерси за кафенцето Hug

п.п. ако днес мислите да изчезвате отново на тайна прожекция ще има санкции Mr. Green

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 11:02 от c.v.e.t.i.

# 312
Идвам да се оплача. Днес ще се изпада в абстиненция. Гаранция. Н 1ва страница на всеки блог са HQ-та на компаниона, а аз съм си го поръчала и искам да го видя за 1ви път като дойде и сега съм като под анти Twilight арест... Никъде не мога да "отида". Даже в собствения си блог хаха!

# 313
Nikka мерси за кафенцето и за любимите и на Роби cupcake Simple Smile

Може би способността на Джаспър не действа върху новородените, смисъл те са толкова озверели и кръвожадни, може би няма начин да ги озапти Wink

Цвети аз се влюбих в подписа си, не мога да спра да го гледам Simple Smile Ама да знаеш че ти ме вдъхнови да си потърся нов, защото и твоя не отсъпва по нищо Simple Smile

Дени стой си при нас, само пропусни страничката с бюлетина като излезе Simple Smile Иначе да ти кажа че компаниона е просто УАУ!!!! Има невероятни снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тази вечер сънувах Роб мили мои, ох как не исках да се събудя Simple Smile Сънувах че тъкмо влизам в един хотел / в който бачках  в ресторанта/ и отивам си аз на работа и точно на входа на хотела аз влизам а Роб / в целия си разкош и с ризката от подписа ми/ излиза заедно с още 100 човека покрай него. Аз му отворих вратата а той ми вика "I should do that"  Heart Eyes  и ми задържа вратата и като минавах покрай него ме погали по бузата   Kissing Heart  Laughing После цял ден се озъртах да го видя пак и го видях вечерта в дискотеката-танцуваше си момчето а аз му плясках....абе луда работа  Joy hahaha

Лили мерси мила и за кафенцето и за думите  Hug

# 314

Тази вечер сънувах Роб мили мои, ох как не исках да се събудя Simple Smile Сънувах че тъкмо влизам в един хотел / в който бачках  в ресторанта/ и отивам си аз на работа и точно на входа на хотела аз влизам а Роб / в целия си разкош и с ризката от подписа ми/ излиза заедно с още 100 човека покрай него. Аз му отворих вратата а той ми вика "I should do that"  Heart Eyes  и ми задържа вратата и като минавах покрай него ме погали по бузата   Kissing Heart  Laughing После цял ден се озъртах да го видя пак и го видях вечерта в дискотеката-танцуваше си момчето а аз му плясках....абе луда работа  Joy hahaha

Лили мерси мила и за кафенцето и за думите  Hug
И аз така започнах, с невинен сън ... а после  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт