Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 393
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Лили, аз не съм такова момиче, как се получават тези работи? Joy
И май съм повече в отбора на Пол, отколкото на Стефан, не съм чела книгите (имам предвид още не съм се докопала до тях Mr. Green) , така че от 4 епизода не мога да си изградя мнение, пък и ги гледах между 3 и 7 сутринта, а половината от четвъртия направо я проспах Laughing

Катрин, вече прочетох няколко страници и скоро ще се включа Simple Smile

Цвети, не съм предала отбора, абсурд! Просто леко залитане и ми трябва професионална помощ да ме вкара в правия път Mr. Green

Агент Лил, най-накрая се мярнахте в темата Laughing

Да се оплача от картинката по улиците. Вчера ми се наложи да се возя в автобус и като се огледах, половината бяха стари, другата половина смъкнати. Е, как да не харесвам актьорите? Както днес ми казаха от компанията, все по недостъпни съм залитала Joy

# 346
Монка, ето втора доза...+ снимката дето със сигурност ще те излекува - нали е мантра сама по себе си...цък

То и аз така позалитнах за един съвсем кратък, почти несъществуващ момент по Свръхестественото (Fairy, къде си за малко снимков материал) обаче тийма не го предавам Mr. Green

Деничка, днес цял ден искрено ти съчувствам, обаче после ще ти е голям кеф да си разлистваш и да се дивиш на снимките Flutter

# 347
  • Разпиляна във въображението
Дени, сега очаква инфо откъде и за какви пари си поръчала туй чудо Praynig

И аз се чувствям понякога като теб. Понякога се ровя толкова много за да търся информяция, която да използваме в блога, че половинката много ми се сърди. Днес например е обратното. Оставих всичко на момичетата и след това проследих бюлетина наготово.

Туитъра ми е тъмна Индия все още Whistling Търся си наръчник за работа в него Laughing

Преди време видях в блога ви няколко снимки на вълците, но оформени на фотошоп и с надписи на бг. Който ги е правил страхотна работа е свършил. Аз се занимавах преди време с фотошоп и рамкиране на снимки и оттам поназвайвам нещо, но не достатъчно.

Роб в Кан е просто прелест.

# 348
MonkA, сигурна съм, че преди 5 години целия този свят на красиви актьори, талантливи режисьори, любопитни журналисти и почти луди фенове е изглеждал също толкова недостъпен и на Стефани Майър. А сега не само е там, но може и да диктува правила, да избира актьори, да работи с тях. Да, може би е родена под щастлива звезда, може би е имала късмета да попадне на добри издатели и рекламни агенти - но все пак и тя се е постарала малко за успеха си. Тук има доста майки с малки деца - те ще ти кажат колко е лесно да намираш време да пишеш, когато се грижиш не за едно, а за две (всъщност не си спомням вече точно биографията на Стефани, може и третия и син да е бил роден). И колко е трудно да продължиш след първите откази и критики.
Та няма нищо лошо да се влюбваш в "недостъпни", нормално е, просто използвай цялата тази енергия като стимул и ти да успееш. Няма нищо невъзможно, просто всяко желание си има цена, ако си готова да я платиш - защо пък след време наистина да не се случи така, че да срещнеш някой от всички тези "недостъпни" актьори.  Wink Simple Smile Пожелавам ти го!

# 349
Мириел, от амазон разбира се, откъде иначе.. 8 паунда струва.. Доставката е безплатна, но аз съм в Лондон. Предполагам и до БГ не е кой знае колко скъпа. Надявам се да има и Director's Notebook, както имаше за Twilight. И за Twilight имаше комапнион. Намират хорта начини всякакви, да ни бръкнат в джоба Mr. Green А за фотошопа.. Мож би в някой друг живот Crazy Много сложно ми звучи. Никога не съм го ползвала..

# 350
Хмм,днес ми се струвате леко меланхолични!  Thinking
Цвети,Монкаей сега ще ви покажа аз в какъв ''вампир''бях влюбена на вашта възраст.Слушах саунтрака нон стоп,но тогава нямаше теми в нета,а актьорът нелепо последва съдбата на героят си!
http://www.youtube.com/watch?v=hyr5WdrEvGI&feature=related

# 351
cveti, zadryj do dovechera, takiva snimki shte poluchish che niama da spish Mr. Green            sorry za latinicata pisha ot tel.

# 352
Малко пик спам, ама линк, че нашите снимки не се показват извън блога Защото са красиви, Роб е просто.... на тези снимки.... тези муцки......... Heart Eyes

# 353
Яна, това е ъъъм Гарванът нали...мда май е той Grinning Имам много смътни спомени от този сериал /нали беше сериал Crazy/ Веднага се консултирах по телефона с татко за актьора - Брандън Лий, ако го намеря някъде ще си го пусна да знаеш Grinning
Сега изплуват спомени и за "Шотландски боец" Joy Joy

Fairy, чакам аз чакам, но трябва и да спя - ще те държа отговорна после Mr. Green

# 354
Цвети,татко ти кой набор е?  Wink
Да, филмът е ''Гарванът'',актьора Брандън Лий-синът на Брус Лий.При снимките загива от истински куршум.Сериалът не съм го гледала,не обичам разводнените неща.

# 355
  • София
Мммм Гарванът  беше много любим филм навремето....май наистина после и сериал правиха....но аз само филма харесвам...и то първата част, където  си е Брандън....то даже не е заснет с него целият филм Sad
не е вампирски Simple Smile но достатъчно....мистериозен да кажем Simple Smile

# 356
Киноманията се предава през поколенията  Whistling
Направо ми стана едно меланхоличнооооо. Представям си след 15-20 години да разказвам "ей този  Патинсън колко го харесвааааааааах" (дали ще е в минало свършено време не се знае) Mr. Green

# 357
Момичета, наистина съм възхитена от Скитница. Даже веднага пуснах рецензийка....
Направо не мога да повярвам, че толкова бързо прочетох 700 стр.
Дори по-бързо от Здрач ги изгълтах
И не ме убивайте, ама май ми хареса повече.
Много по-зряла е книгата и много по-сериозна.
Сега е моментът да накарате мъжете си да четат Майър.
 Тази книга и те ще я признаят !!!!!

# 358
Здравейте! Отдавна не съм писала ама нещо доста работа ми се събра. Даже дължа извинение на Womanitka, че и обещах да помогна за сцената с бейзбола.   bouquet  
Ох, снимките на Робърт .......  невероятни.  В момента съм в еуфория, че и аз си поръчах New Moon movie companion, а в момента разглеждам този на Здрач.
След толкова похвали за Скитница, май това ще ми е следващата книга. Но първо мисля да препрочета Здрач сагата  Wink

# 359
Linadd  Hug Добре дошла отново Simple Smile
Няма страшно за бейзбола вече съм експерт и благодаря на КОнтесата за това.
От сън да ме бутнат знам какво е хоум рън. Какво е питчър, кечър Simple Smile аутфийд Simple Smile и тем подобни Simple Smile колко бази Simple Smile КОга има точка кога не Simple Smile
Скитница ще е следващата ми книга със сигурност.
Бела мерси много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт