Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 397
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Цвети мерси за снимчиците- тази с цигарения дим е страшна  Hug

Скитница май ще се купува, а има ли я издадена в БГ? /тъп въпрос нали?  newsm78/

Mona страхотен бюлетин  Hug Hug Hug

Никка ако искаш да сънуваш Роб преди да си легнеш пусни си някой негов филм или разглеждай снимки - при мен действа Wink

РобСтен Ура! Пак вечери- туй -онуй, айде сега ясно ви е. Те са постоянно заедно или ако не са, издържат много малко разделени. Змаете ли Роб милия в последните интервюта говори че не е сигурен във връзките си /болестта на известните/, защото не знае дали момичето вижда него или Едуард. Много кофти, със сигурност го е страх от сериозна връзка. За това тъгува по Нина и по времето когато никой не го е познавал, а може би с Кристен намира себе си- Роб Simple Smile

Момчиета моля няма ли начин да направим обща поръчка от Здрач артикулите - скоро имам РД и съм влюбена в тази гривна -
 а може и тази :

Роб на снимките е .....мммммммм  Mr. Green Heart Eyes

Клипчетата преди/след са много интересни  Peace

Мона песничката е супер наистина  Wink

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 16:51 от Bel Ami

# 331
  • София, България
Аз се присъединявам към въпроса  Mr. Green
Издадена ли е вече Скитница на български?

А гривните са ВЕЛИКИИИИ!!!
и другите рабти също - медальоните и тн . Точно днес с Кристабел говорихме, че най-накрая започнаха да продават истински красоти, не супер евтини боклучета  Peace

# 332
Повече за Скитница на български

Аз съм болна Cry

И си искам компаниона вече..... пфууууууууу... изчака ми се чакането.

И филма си искам!!

# 333
Добър ден момичета  Hug
Много благодаря за бюлетина и снимките   bouquet върха сте просто   Hug
Песничката наистина е хубава  Simple Smile а новината за саундтрака на Новолуние нещо ме претеснява  Thinking коя ли песен ще е Bonustrack за България  newsm78
Виждам обсъждали сте Робстен  Mr. Green и аз мнооого се надявам това да е вярна ама..  Confused инече ако се интересувате може да видите това  Peace
Аз се присъединявам към въпроса  Mr. Green
Издадена ли е вече Скитница на български?
Дано да не греша, но мисля че да ЕТО

# 334
СЛЕДОБЕДЕН БЮЛЕТИН от Здрачното местенце
изготвен от http://twifun.wordpress.com/

1. Още един провокативен Блог от Перез Хилтън за Кристин Стюарт

VS

Изобщо не разбирам какво харесвате на това момиче. Очевидно е, че тя не ви приема в живота си!

Защо да се възхищаваш на такъв човек?
В статията за списание Interview, Кристен Стюърт обяснява, че цената на Здрачната слава за нея е много висока и й създава живот, които тя не харесва.
Тя казва: „Иска ми се да можех да излизам по-често след работа, вместо да се прибирам директно в хотелската стая. За това е скучно. ”

Тя обвинява за това, разбира се, живота под ключ, които са наложили на нея и Робърт Патинсън, след заснемането на предните два филма от сагата.

Целия текст можете да прочетете ТУК

2. Интервю с Кристен - преведено на Български език

На 19, Стюърт вече е спечелила  място в хрониките на поп културата. Това става благодарение на главната й роля във филма „Здрач”, който – в случай, че ви е убягнал факта, че оказа страхотно влияние върху младото поколение на Америка – е филм, заснет по първата книга от популярната сага, в която се разказва за вампири, върколаци и тийнейджърския живот в малък град като Форкс. Героинята на Стюърт, Бела Суон, се е завърнала във Форкс, но трябва да се справи с живота на новоприета в гимназията и факта, че бъдещето й гадже ще е загадъчния Едуард Кълън (изигран от страхотният Робърт Патинсън), който е 104 годишен безсмъртен кръвопиец.

Успехът на филма не е изобщо изненадващ, като се има предвид засилената заинтересованост към безкрайните теми за неразбраната младеж, проблемната първа любов и наместващата се страна за мрака.(Към днешна дата печалбите възлизат над 380 милиона долара от цял свят.) Също не е изненадващ факта, че Здрач манията отново предстои: втората част, Новолуние излиза по кината през ноември, а третата част Затъмнение се очаква следващата година.

Цялото интервю можете да прочетете ТУК

3. Ники Рийд и Елизабет Рийзър на снимките на Затъмнение

По-рано тази седмица Nikki Reed и Elizabeth Reaser бяха забелязани на сета на Затъмнение.

Явно просто се разхождаха, защото Nikki (Rosalie) не беше с руста си перука.

….По цял ден им държат чадъри над главите?!!  И знам на на кой бих държала цял ден чадър … !

4. Вампирите имат сърца, но дали не губят същността си?

Но днешните деца повече се интересуват от навъсената, смъртна Бела, която се отдавана на потиснатия, неразбран вампир Едуард в Здрач сагата, където вампирите вече не спят в ковчези. Днес тази сага се превърна в голям бизнес с книги, филми, шоута и дори вдъхновяваща модата – всичко насочено към младежта. Най-голямата тенденция обаче е забранената, но винаги изпепеляваща от страст любов между човек и безсмъртните привлекателни демони. Вамп-пуристът, обаче, живее като утолява жажда си по-нов начин, като това ги прави леко анемични.

“Странни е да видиш този нов образ, изграден за вампирите,” казва Kohoutek. “Цялата идея е, за да може вампирът да прелъсти тийнейджърка.”

Целия текст можете да прочетете ТУК

5. Старо интервю на Роб за списание Blast, преди излизането на „Здрач“

BLAST: Беше ли подготвен за факта, че на двете събития, на които присъства имаше огромни тълпи, които трябваше да бъдат успокоявани?

RP: Не, изобщо. Всъщност този факт не се отнася за последните две събития, това се случва постоянно.

BLAST: От Comic-con насам? Аз Бях на Comic-con, и си спомням, че когато излезе на подума, имаше бурни овации и викове.

RP: Все още ги има. Случи се и в Италия и в Мексико. Напълно нелепо е.

BLAST: Какво мислят за това вашите? Родителите ти забавляват ли се, мислят ли че си следващия Джордж Клоуни?

RP: Ами моята сестра да. Тя просто си мислеше: “Леле, какво се случва с теб?” Те също не могат да го възприемат още.

Цялото интервю може да прочетете ТУК

6. Официални снимки от кампанията за „New Moon“ – HQ качество на снимките

Още снимки ТУК

7. Robert Pattinson в „The Haunted Airman“

Още снимки ТУК

8. Twilight Funnies

9. Избрано за вас от Womanitka. Част от любимите й снимки на Роб.

10. Тест за „Новолуние“ ТУК Натискате "PLAY NOW" И уСПЕХ.

11. ТВОРЧЕСТВОТО НА Nikka

Във Форкс е мрачно и студено,

но е много оживено!

Върколаци и вампири

във мрака са се скрили!

Те хората обичат

и инстинкта си отричат!

Съществуването си обричат

все във сенките да тичат!

Във самотата се заричат,

но с красотата си привличат!

Слънце кожата им осветява

и тя веднага заблестява!

Цялото ТУК

12.  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН lady_of_the_lake

Да си ни жива и здрава и много обичана !

# 335
Оф пак ли снимки на компаниона, избягах от 22ра страница, сега пак... Ставам мн добра в бразуване със затворени очи!

# 336
  • Разпиляна във въображението
Оф пак ли снимки на компаниона, избягах от 22ра страница, сега пак... Ставам мн добра в бразуване със затворени очи!

Кой е компаниона, я раздуй?

Такаа, новите снимки на Ед малко ме разтревожиха - на втората снимка дънките на Ед май отново са с черен цвят Shocked или се бъркам Shocked

Джейк е страхотен Peace

Аз малко ремонтирам и нещо не съм в настроение Sad

# 337
# 338
Бюлетините са много интересни,благодаря!
Направо се ужасих като гледах клипчето ''след''.Незнам кой е повече за съжаление,Робърт или феновете.
Много се смях на интервюто където той споменава,че е имало възможност да е с дълги коси,развети от вятъра.  Joy Много смешно ми стана като си го представих Едуард с дълги коси,ако можех да правя колажи щях да се пробвам.
Бижутата и на мен много ми харесаха.

# 339
Благодаря за бюлетините и снимките      bouquet Hug

Смешните картинки , наистина са смешни  Joy

Аз за поръчката за сега се въздържам , че в последно време много книги , аксесоари и разни глупости поръчвам и ще ме изгонят от вкъщи   , но бих носила това

другите също са много готини , но това ми хареса най-много !  Heart Eyes

Монка , братята Салватор няма как да не ги забележиш \единя за това ми стои като аватар\ , има тема за Дневниците във форума включи се и там , много познати "лица" има !   Hug

Ани , а като видя твоя подпис и винаги се смея , Емет какви движения прави и Роб с неговите физиономии  Grinning Grinning Grinning

# 340
Монка, от теб не очаквах да предадеш отбора Laughing Как можа?!?
Напоследък всички сменят я отбора, я любимеца...най-накрая ще си остана сама в тийма Thinking
Но ето малко храна за душата (част първа Whistling).....

Ще си водя рубрика вече, само да я измисля как ще се казва Mr. Green

Мона лиза, мерси за дневния бюлетин  bouquet
Роб изглежда много спокоен...чудя се как ли го прави?!
Джейми не ви ли прилича на пират на тези снимки Mr. Green
За клипчето "след"...сета на RМ си беше почти отворен, охраната малко, а фенките - ужасни...какво повече да кажа....
Гривната с герба на Кълън е жестокаааа!

Уоми, мерси за следобедния бюлетин  bouquet
HQ снимките са уаааау, Едуард е прекрасен! Джек е слънчице, как си поспива само Mr. Green
А шегата за тортата на Бела е върха  Joy

п.п. знам, че не ми прочетохте поста, а само гледахте гифчетата Mr. Green(защото и аз се зомбирах с тях)

# 341
womi,  благодаря ти от сърце  Hug
Леле, сега трябва да ходя да купувам още торта Joy

Извинявайте за моето дълго отсъствие, но знайте, че следя доколкото мога какво става тук, а и агент Мон и Уоми се грижат да не изпусна нещо.

# 342
Katrin, на моменти все още ме обзе луд смях  Joy

Обаче какви филми за вампири намерих в замунда +18  Laughing

# 343
Мириел, в 2 та бюлетина мисля, че има HQ снимки от Новолуние, които са сканове от New Moon: The Official Illustrated Movie Companion - в общи линии книжка с картинки от филма и понеже съм я поръчала искам да видя снимките за 1ви път по стария, традиционно-романтичен начин - на хартиен носител, а не онлайн избягвам да ги гледам, затова казвам, че днес брауз-вам със затворени очи Crazy

# 344
Ох аз като не мога да разглеждам днес блогове и започнах да рефлектирам върху манията си.
Положението е тежко. Много тежко.

Редувам периоди на щастлива пристрастеност, когато ми е забавно, мило и приятно, с периоди на депресивна пристрастеност, когато се дразня на себе си ужасяващо, защото осъзнавам, че живея с някакви измислици.. с две думи.. ЛУДА РАБОТА.
Покрай цялата мания хормоните ми бушуват повече отколкото на бременна жена в ПМС (което технически е невъзможно, но искам да подчертая за каква буря става дума).

Да не говорим, че блога, който правим съм го възприела като нещо средно между семейство и работа хаха... Имаме даже "програмна схема" хаха.. УжасТ. За която дори бях направила илюстрация.. аз дето мога да боравя с пейнт.. Че и с него не съм толкова добра. Я да видя дали ще мога да я изровя.. Отдавна щ правих, преди месец, че и повече.. Ех как може такова брилянтно пейнт творени да не запазя. Язък. А да не говорим, че днес правих 3 скрийн шота на екрана, които залепях един за друг.. отново в пейнт. Направо съм един пейнт мастър! Оооох... А намерих си великото творение!

Ако знаете колко времем и отне Crazy Направо съм готова да си отворя собствена медия.... Спокойно в си ви-то си вече мога да пиша д графа последни местоработи - програмен директор. И от html вече поназнайвам това онова. Открих Туитър! Все полезни качества. Да бе.....

Помощ! Иимам нужда от терапия! Ама какво ли от вас я искам, все едно не сте на същия хал Crazy Момичета, имаме нужда от интервенция от един добри батковци в бели престилки.. Или поне аз. На моменти. Чести моменти.

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 18:32 от Dеничка

Общи условия

Активация на акаунт