ФЕВРУАРЧЕ вече знае, в мамино коремче танци-манци да играе! (22)

• 20 954
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Интересен сайт за раждането. Знам, че е рано, ама ми се иска да знам повече и по-отрано - нали мисля да раждам нормално... Thinking
http://www.maichindom-varna.com/blog.php?id=25

Ох, хора, много страшно бее  smile3556

# 541
Според мен, правилно си решила, plami 10. Simple Smile
Цитат на: д-р Борис Янков
Една родилка не бива да се плаши от едно нормално раждане, тъй като на всяка майка и е вродено да роди и ще се справи.
Не му се плаши толкова. Hug

# 542
  • София
Аз вече мисля, че получавам дежа вю.  Laughing За втора поредна събота мъжа ми го няма - прави ремонт на приятел, този път друг.  Laughing Абе трябва му жена като Мерижан малко да му свие сърмите и това си е.  hahaha Сега ще слагам детето да спи, дано поне има свестен филм по тв-то.

# 543
  • Бургас
Plami10  newsm09 уфф....наближава Февруари !
Memoria    Hug
Аз наготвих,посрещнах мъжо от работа и мисля да изтегля някое филмче да гледаме Simple Smile
Спокойна вечер дами !  Popcorn

# 544
Времето тече бързо, макар и с това броене в седмици да не изглежда така.
Докато се усетим, ще разказваме родилни перипетии. Grinning

# 545
Здравейте всичкиии    Hug Hug

Тука съм, и утре съм на срещата (Слънчо, златна си   bouquet) Нямам търпение да ви видя и да се наклюкарим.

Честито на всички разбрали пола - оцветени сте в синичко и розовко, да са ви живи и здрави принцовете и принцесите  Hug Hug
Честито и на всички с хубавите новини - така ви искам! Simple Smile
Аз така много на бързо го раздавам, ама мойто мъж дебне за компа от има-няма 1 час - исках да ви изчета, та ставам, че чак мач си пусна, за да се разсейва, което значи, че скоро ще прерита от скука  hahaha hahaha hahaha

...Опаа, пусна романтична комедия.... пред критична ситуация сме значи...  hahaha

Много си ви прегръщам и до утре  Hug

# 546
 Crazy Събрахте ми очите докато ви изчета, но успях най-накрая.
Добре дошли на новите мами. Видях, че едната е от Пловдив - съгражданка. Лека и безпроблемна бременност им пожелавам  Hug
Харемче, много се радвам за теб   bouquet. Сега вече по-спокойно - всичко е под контрол Simple Smile
Мяуче, та ти си родена за тъща и си го знаеш. Горко им на зетьовете ....... май ще ги туриш под чехъл каквато си орлица  Mr. Green
Плами, благодаря за образователния сайт! Спомням си, че малко преди да родя, мъжа ми ми тикна в ръцете един учебник по акушерство на майка си - ей така - да си знам какво ме чака  Shocked. Та това в сайта си е художествена литература в сравнение с учебника.
Мери, момичетата са прави - избери си по-лека количка, защото сама ще си я носиш, а доста често барабар с бебето в нея.
На всички останали много целувки и прегръдки  Hug

Аз да се отчета: бях на ФМ в сряда. Всичко е под контрол, единственото притеснително, което забеляза доц. Малинова беше леко увеличено бъбречно легенче. Ако не се оправят нещата до края на бременността, ще ползвам Ника като консултант  Heart Eyes.
Ремонта е точно до средата и за сега оставяме нещата така докато ми пристигнат дизайнерските тапети в края на месеца.

Искам да почерпя виртуално за сина си - утре става на 17 г.  newsm38. На мама детето се е подкарал да празнува от снощи с приятели, за да може утре да празнуваме семейно  Joy!
Мисля, че Рая на Стар утре също става на 5 г. Да е жива и здрава и да бъде прекрасна кака  bdbaloni
Това е засега от мен. Тези дни съм в размисъл за раждането. Докторът ме съветва секцио, ама на мен ми се иска нормално...... засега. Във вторник ще си поговорим с него по темата, пък да видим.
Лека нощ, сладурки и приказни сънища   love001

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 22:15 от Andjy

# 547
  • offshore & overseas
Псува ми се до девето коляно.
Псувай, току виж помогне! Айде, давам тон с една дебела попръжня. #Cussing out

Пфуй, все си мислех, че ще секне вече! Най мразИМ обяснения с почесване по темето, от сорта "Не е от това, не е от он'ва..." Ми, кажете от какво е, та да се успокои човек, бе!! Confused

Анджи, най-после вести от теб! Стискам палци за легенчето. fingerscrossed А твоето щъркелче какво е на цвят? Wink

Честито ти пораснало момче!! dazzler1 То всъщност утре, ама ей го де е... Пожелавам ти да е здрав и да ви дава само поводи за гордост!! Обичаме си се везничките и се размазваме, като намерим събратя.

Уф, пропуснала съм и Рая на Стела. Честито на патерици!! Да ти е жива и здрава малката сладурка! Щастливо детство й желая пък на нея. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 22:37 от Мяуче

# 548
Аз много искам пак да ви видя, но няма да успея толкова рано утре сутрин да стигна до центъра. Направете ни после един сбит преразказ!  Party

# 549
Мяуче, благодаря  Hug
Ами аз свекърва ще ставам отново и отсега тренирам упорито  Mr. Green. Явно добре ми се получава, защото мъжа ми прави уговорки, че той ще е "добрия"  hahaha

# 550
Добро утро  Hug
Ето ви една не много полезна, но вкусна почерпка за 17-тия рожден ден на моето голямо момче

Усмихнат ден на всички!

# 551
ДОБРО УТРО!   bouquet
Andjy ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И КАКВОТО СИ МЕЧТАЕ ДА МУ СЕ СБЪДНЕ.  newsm59 newsm59 newsm59
НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ С РЕМОНТИТЕ.НА ДНЕВЕН РЕД Е ДЕТСКАТА.КРЪСТ ,ГЪЗ,ВСИЧКО ВЕЧЕ МЕ БОЛИ,АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ,ПОНЕ ЗНАМ ЧЕ 3-4 ГОДИНИ НИЩО ВЕЧЕ НЯМА ДА РЕМОНТИРАМЕ.  #Crazy
А,И ЧЕСТИТО НА УЗНАЛИТЕ ПОЛА.
АЙДЕ ДА НЕ СЕ ПОМАЙВАМ ,ЧЕ РАБОТА МЕ ЧАКА.ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ ,И ИЗЛЕЖАВАЙТЕ СЕ И СЕ КЕФЕТЕ ,ЧЕ АЗ НЯМА ДА МОГА СКОРО.

# 552
  • Бургас
Добро утро от мен !!!
Shomire късмет с ремонта !!! Дръж се,резултата със сигурност ще си заслужава !
Star честита ти малка рожденничка !!! Да ти е жива и здрава и все така чаровна !
Andjy честито на твоето момче ! И мерси за страхотната торта !!! Късмет и здраве и успехи !

А на мамите от София весело изкарване ,да се наприказвате хубаво и чакаме снимки  !!!
Хубав ден !!!  Hug

# 553
Andjy , честит рожденик, да ти е жив и здарв, много да те радва   bouquet !

Аз на свой ред благодаря, за хубавите пожелания , на теб,  Мяуче и SuNnY SkY   Hug.

Ето и моята почерпка за моето пораснало момиче  Heart Eyes!

# 554
Добро утро!
Честито на рождениците и на техните горди майки!   bouquet Да са живи и здрави и много щастливи!  newsm59
Пожелавам на всички ви един прекрасен и усмихнат ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт