Събират есенни листа Януарските деца

• 26 223
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Нашата Марийка пак при Марта Вачкова по канал 1 Grinning
   Изпуснала съм я..... Rolling Eyes
   За какво говореше?

# 676
# 677
  • София
 Joy Joy Joy
Ман, какво си снимала тук? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Коя е тази безотговорна майка, която е отишла така на детски РД? newsm48

# 678
  • Варна
Нашата Марийка пак при Марта Вачкова по канал 1 Grinning
И Ивонска беше там. Аз първо видях Магнолиям и се загледах.

# 679
  Мопси,слава на Бога,че го опровергаха! Praynig
  Ти се пази сега!Какво беше това падане по стълби! #Crazy

Цвета,добре че върши работа помпичката!
  Чудя се,дали да не взема такава и на Алекс......Той не се дава да му лекувам хремата,завчера се захласна от рев и започна да посинява,след като му сложих физиологичен разтвор в носа.Умрях от притеснение!Сега не му слагам нищо,но той се дави от секретите. Crazy

Манана,не може да се забрани да се взимат по-рано децата.Първо,че самите деца са различни,второ ,всеки има различни семейни обстоятелства. Peace
   Може би,и лелките трябва да се понапънат да успокояват или да разсейват мъниците.
   Когато взимам Алекс на обяд,никога не чувам другите деца да плачат. Rolling Eyes

# 680
  • София
Здравейте мацки Hug,
Честито на всички рожденици да са ни живи и здрави smile3525.
Ноемка честито и на теб от здраве и късмет да се не отърваш и да знаеш че съм ти заръчала розов щъркел   love001  stork-girl!
Аз сутрин редовно ви чета със сутрешното си кафе, но като ме налегнат шефовете/да не се разбира в буквалния смисъл/ и изхвърчам по задачи като коркова тапа.
Исках да ви пиша най вече, че съм много доволна от персонала на нашата ясла. Явно има изключения което ме радва. Леличките са много готини винаги ведри и усмихнати,не че на са ми правили забележки,примерно за това че Рая не може да се храни сама...не че не може а не иска, но съм ги приемала за уместни. Вечер като я взимам са едни прегръдки и целувки към тях Shocked
а Рая си е доста срамежлива и по трудна в общуването,но някак си са я спечелили.Мен бе избраха за председател на родителски съвет/леле колко комунистически звучи/ и ми се налага да общувам по често с тях,еми казвам ви че се разбирам много по добре от колкото с родителите. В този ред на мисли ако имате познати вносители на детски играчки или собственици на магазини за такива моля да споделите на лични.
Пожелавам скорошно оздравяване на всички болни. И Рая не пропусна да се разболее и поседя в къщи на антибиотик една седмица,та сега наново свикваме в градината.
Ман много хубави снимки,къде е този детски кът?

# 681
Мопси, пази се, бе, човече, как ще паднеш по стълбите  ooooh!
Ман и при нас на яслата е така - в 5 и нещо в цялата ясла остават Евангелина и още едно дете. АМа айде, приемам, че децата са малки и майките им може би още са в майчинство или пък не работят. Тя с един укорителен тон ме посреща всяка вечер "Уф, мамо, пак съм последна"  Tired

# 682
А пък аз съм пропуснала и Ива и Магнолия. Жалко!

Мопси, пази се, мила!

При нас в детската също остават само 2-3 деца след 5 часа. Ева също не харесва да е в последните, но просто от работата до градината имам поне 20 минути път и няма как да стане да си я взимам в 4.30. Сега съм я оставила вкъщи да си почине тази седмицата, че след престоя в болницата трябва малко да укрепне и от другата седмица пак ще ходи. Сутрин е там с първите деца, а вечер е с последните. Rolling Eyes
barbi, Рая ще свикне. Щом й е харесало преди и сега ще й хареса.

# 683
  • София
Честно казано нямам идея какво работят тези, които си взимат децата в 4:30 или 5. Ние тръгваме от работа в 5, 5:15 и пак преди 6 часа не можем да ги вземе.  Rolling Eyes Да не говорим, че 5 часа за край на работния ден си е излъгация отвсякъде, но ако седим до 6:30 децата ще ги намерим да ни чакат пред заключена детска градина. Предупредиха ни, че ако 2 пъти отидем в 19:01 ще ги изхвърлят от градината...това им бил правилника. Rolling Eyes

# 684
  • София; Дружбето
vessinka, дан обързо му мине на малчо Hug Уше да боли си е гадно
Аз ще видя Миша довечера каква ще ми я върнат, че сутринта ревеше и настояваше пред Вики, че е болничка и не трябва да ходи  никъде Crazy
Аз пека крем карамел и не ми се получава Crossing Arms отгоре изгоря, а отдолу е суров. Да ме прощават бременните  Mr. Green
Селма, незнам Алекс дали ще ти разреши да я ползваш. Много деца се плашели от звука на прахосмука Rolling Eyes Струва 21,50 - с доставката 25 лв, което не е малко за пластмаса Rolling Eyes

# 685
Мерси девойки! Уфф, нося от седмица едни тъпи чорапи против разширени вени, които са доста хлъзгави, а стълбата ни дървена и ...  Tired
Цвета, това голяма инквизиция изглежда, но щом пък издърпва от раз сопола. Замислих се.
На кой е тоя секси бедър на снимката?
Селма, не може ли да го научиш да си духа носа. Софи и тя не дава нищо да и слагам в носа, нито да изсмуквам с помпичката. Казах и да си избира-или капки или се учим да издухваме. Естествено избра второто. Като спи обаче се дави.  Tired
Последния път когато позволи да и сложа физ. разтвор реагира точно като Алекс и имаше някакъв ужас в очите и.
На болничките -бързо оздравяване.

# 686
  Клеми,има много варианти да не работиш,както всички останали:вечерна работа,нощна,работа на смени,почасова.....
  Аз,ако тръгна да работя,както преди, и оставям детето си в ДГ по цял ден,ще го забравя как изглежда. Confused

# 687
  • София
Селма, ясно, но нали не си представяш, че 99% от майките и бащите  работят така...за да остават по 1-2 деца в 5:30?

# 688
Селма, ясно, но нали не си представяш, че 99% от майките и бащите  работят така...за да остават по 1-2 деца в 5:30?
   Да ти призная не съм се замисляла.Но.....да си правят ,каквото искат,щом не се отразява пагубно на живота и здравето на другите. Simple Smile Peace

# 689
  • София
Естествено, само ми е адски любопитно как го правят този номер.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт