Бяхме на лекар/бебка получи гърч/ и седяхме пред кабинета на ендокринолога.Дойде детенце с церебрална парализа.Моята щерка веднага ме задърпа да ходим при него.Родителите се опитаха да и попречат,но беба я пипна по ръчичката и детенцето грейна,усмихна и се и с поглед се заиграха.Родителите бяха недоволни,мърмореха през цялото време.Ние не можем да направим много,разбираме че са изтормозени и нервни,но децата са си деца и моето иска да си играе с всички.Останалите дърпаха децата си да не гледат и да не доближават детето.
Не искам моето дете да гледа скришом и да коментира.Научете ме как.Освен да се държим нормално с тези деца аз не виждам как.
Какво да кажа на детето си така ,че вашето да не се обиди и в вас да не остават лоши чувства.Редно ли е според вас да дойде и да ви попита какво му е.Ще отговорите ли?
Много от родителите ги е страх от,де да знам от какво и дърпат децата и им казват нещо на ухо.Не искам и аз така,не е редно.
Приемам всякакви напътствия и съвети.Искам да съм готова и да не се чувствам конфузно и гадно.Искам да помогна.
Надявам се ,че сте ме разбрали правилно.