Само за пушачи.

• 237 929
  • 626
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да, темата е само за пушачи ! Споко-няма кой да те стряска с разни линкове до какво води пушенето. За хората от темата съм убедена на 100 % . Но, за тези извън нея ....хм.... Joy  Бе за всеки случай ако видиш в пощата си някой линк не го отваряй . Трий го  newsm62

Трия ги!! Даже и една голяма гума съм си взела, за по сигурно.  Mr. Green Laughing

# 526
Да, темата е само за пушачи ! Споко-няма кой да те стряска с разни линкове до какво води пушенето. За хората от темата съм убедена на 100 % . Но, за тези извън нея ....хм.... Joy  Бе за всеки случай ако видиш в пощата си някой линк не го отваряй . Трий го  newsm62

Трия ги!! Даже и една голяма гума съм си взела, за по сигурно.  Mr. Green Laughing
  newsm62 

# 527
# 528
Привет на всички пушачи ! Загубихте се ей  Party  Та реших да драсна ред . Да се похваля...пуша от 2 седмици Карелия. Ей, преродих се откъм пушач !Малко по скъпо от онзи дето си взимах на 35 лева, но се кефя   smokeuu И една снимка прилагам на "подноса" ми .

# 529
# 530
  • София
 Да....темата западна. Дали всички са отказали цигарите?
milenka33  чудесно...аз си продължавам на Muratti. Това е положението, харесват ми. Скъпо, нескъпо...аз си ги плащам.

# 531
Да....темата западна. Дали всички са отказали цигарите?
milenka33  чудесно...аз си продължавам на Muratti. Това е положението, харесват ми. Скъпо, нескъпо...аз си ги плащам.
  Дали наистина не са отказали цигарите ?!?!?! Моя го взимам на 50 лева! Но ми харесва ужасно много ! Както пишеш-скъпо, не скъпо си го плащаме ние.

# 532
Ха,тука имало отбор пушачи и аз да не знам  Grinning !Относно ЕЦ,преди две години с моя мъж се бяхме накупили такива,мъчихме ги седмица,две и ги захвърлихме.По мое скромно мнение - не стават,но най-много се отвратих,когато ми се изля една сладникава течност върху устните.
Жив интерес предизвика Карелията на  milenka333,само бях чувала за такъв тип тютюн и ще помоля за подробности  Simple Smile.

# 533
Ха,тука имало отбор пушачи и аз да не знам  Grinning !Относно ЕЦ,преди две години с моя мъж се бяхме накупили такива,мъчихме ги седмица,две и ги захвърлихме.По мое скромно мнение - не стават,но най-много се отвратих,когато ми се изля една сладникава течност върху устните.
Жив интерес предизвика Карелията на  milenka333,само бях чувала за такъв тип тютюн и ще помоля за подробности  Simple Smile.
Привет, на m1ma в нашата тема  Hug . Ами аз за него зная от няколко месеца. И първия път се прецаках да си купя от 70 лева . То пак добре, че с една комшийка делихме де . И като се поразрових в нета видях,че стига и до 100. Дето се хванах за главата .Но на късмет си намерих от един роднина на по малко пари,че тези 70 хич не ми се дават .Та Карелията е по мек вкус. Иначе имало и Кемъл,който е по тежък.Но, аз лично не обичам тежък и не съм го пробвала.

# 534
Хаха, то това цяла кофа тУтУн бре Laughing, тва ще го пуша цяла петилетка....

# 535
 milenka333  Hug !И аз го намирам за 70 лева и ще се прежаля,щото ми омръзна да пуша различни боклуци
........ Laughing ,тази кофа ще ни стигне за месец и половина,двама смоукъри сме в къщи,единият от които пуши понякога и две кутии (мъжът ми ).

# 536
milenka333  Hug !И аз го намирам за 70 лева и ще се прежаля,щото ми омръзна да пуша различни боклуци
........ Laughing ,тази кофа ще ни стигне за месец и половина,двама смоукъри сме в къщи,единият от които пуши понякога и две кутии (мъжът ми ).
Бе къде са 50, къде са 70 лева , а да не говорим за 100  #Crazy .Много му надуват цената . Чак са се забравили  #Crazy  Иначе, да - цяла кофа е . Няма как да си взема по малко, понеже е запечатана. Единствено ако деля с някоя комшийка тук. Честит Осми март на дамите тук ! newsm51

# 537
Хм, а не изсъхва ли като е такова голямо количество?
Аз докато пушех бях на тютюн, но гледах да са малко разфасовки, че големите ставаха гадни накрая.

# 538
Хм, а не изсъхва ли като е такова голямо количество?
Аз докато пушех бях на тютюн, но гледах да са малко разфасовки, че големите ставаха гадни накрая.
Ми на мен този не ми е изсъхнал за момента . А примерно с други дето съм пушила си ги овлажнявах като тръгне да засъхва.С джаджата за пръскане на прозорци-пълня я с вода и пръскам.

# 539
  • Бургас
Аз да ви кажа държа тютюна в хладилника.Вадя по малко,съхне и така....У нас е много топло и ако го държа извън хладилника става на прах.

Общи условия

Активация на акаунт