Каква кабелна да си включа +интернет ?

• 1 632
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
Привет Simple Smile

Искам да пусна кабелна телевизия утре, ще са поне два приемника; да имам 3-4 дискавърита, NG , Viasat Explorer,history!

Гледам че в ITV parthner не се плаща за включване (може би само за монтажа) , договор за 18мес, не ми стана ясно за 17,80 кои програми са вътре...
 Включване в Bulsatcom е 68лв за 18мес # Стандартен пакет + П.П. (с всичките НПФ канали Simple Smile ) - 15.80 лв. (за втори приемник също има такса ... )

Проблемът е че може да не ми трябва повече от 6месеца... Crossing Arms

Затова третия вариант е кейбъл тел ,докрая на месеца (утре) имат промоция за нови абонати , там е за 3 месеца около 20лв такса.

Булсат ком-а има ли проблеми при лошо време?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 17:21 от hakama

# 1
 много сме доволни от булсатком. Peace
има инфо за текущо и следващо предаване, което е много яко.

# 2
Пропуснал си да споменеш за София ли става дума...
Щом ти трябва за 6 мес. не се обвързвай в никакъв случай с договор...

# 3
  • София
За София става дума!
Няма да има договор, и ще е през кабеларка.
Чудя се да спра ли нета си от Powernet 25лв 50Mbit/s и без това такава скорост не ми е нужна.
Та читав ли е нета  ,понеже смятам да комбинирам кабелна+интернет. Телефон си имам .

# 4
Мегалан предлагаха също нет + кабелна. Поддръжката им е добра.

# 5
  • София
Мегалан предлагаха също нет + кабелна. Поддръжката им е добра.
Нямат покритие в моя квартал. (Бъкстон)

Днес ми попадна нещо ново NetOne , кабелна (80програми (няма такса за 2ри ТВ)) + оптичен интернет 15Мбит/с само за 25лв (1год).

Притесняваме ме само връзката дали е стабилна-имате л инаблюдения,а 15 Мбит-а са си добра скорост Rolling Eyes

# 6
И ние сме с булсатком вкъщи и сме доволни!

# 7
Мен ако питаш погледни промоциите на Нет 1, Много са изгодни.

# 8
  • София
Ние ползваме кабелна и интернет към NET1.BG.

Доволни сме!

# 9
  • София
Аз съм много доволна от Евроком. За 3 приемника, кабелна ТВ, нет и телефон с 75 безплатни минути мес. плащам 38.60 лв. Не съм имала никакви проблеми. Съпорт-а им е много добър също. Ползваме ги вече 5 години.
Четох, че имат промоция за нови абонати - 29 лв месечна такса за първата година.

Общи условия

Активация на акаунт