Отговори
# 120
При мен най- гадните са:
1. имам мания на чистите ръце и не само, гадното е че мънкам и по околните да се измият;
2. не обичам да ходя на гости, предпочитам те да идват;
3. като ме заболи нещо дори и леко веднага почвам да търся причината и да се вкарвам в някакви филми сама;
4. не стъпвам върху шахти(като малка паднах в една);
5. страх ме е от насекоми и всякакви пълзящи твари;
6. имам страх от коли(имма си причина), само определени хора имат "удоволствието" да ме возят, много пискам(особено по магистралите) и направо незнам как ме издържат, мисля че изобщо не ме слушат ама както и да е;
7. а и като съм притеснена приказвам много.

Май са това +още стотина неща  Grinning

# 121
  • UK
1. Много мразя нпкой да ме пипа по косата, докато е мокра.
2. Като бях малка си скубех тайно миглите и майка ми беше изпаднала в ужас и ме беше водила на лекар, защото не ми бяха останали никакви.
3. Изпадам в див ужас от пчели, оси и стършели.
4. Изключително съм гнуслива. Като съм в обществена баня пипам всичко с хартийка на ръцете и преди да си измия ръцете мия крана с вода и сапун, защото не знам кой го е пипал преди мен.
4. Отвращава ме да ми замирише неприятно от нечий хладилник и вероятността после да ям нещо, което е било там, е много малка.
5. Мразя българско бяло сирене, да го пипам, да го гледам и да го ям- но само сурово! Ако е в баница може. Но не и върху картофи или шопска салата.
6. Никога не казвам какво не ми харесва, като например, че банята е мръсна, а не е мой ред да я чистя. Чистя я и после се муся на човека, че не се е сетил сам, а ми е обидно да напомням.
7. Много съм злопаметна.
8. Имам предразсъдък към хора с малки нокътни плочки.

Има и още, но сега за това се сетих.

# 122
  • с/у ОколоМръсТното
Сетих се още нещо - много мразя да спя гушната с някой . То ако зависи от мен ще спя направо в другата стая , но сега разрешавам проблема с отделни завивки и с пълна забрана да се преминава в моята половина на леглото ...  Laughing

1:1
Демаркационната граница не се нарушава, че стрелям на месо.

И никой няма право да ми пипа 3те бр. възглавки, камо ли да спи на тях и да ми ги умирисва на нещо.

Не съм злопаментна, твърде доверчива съм и много наивна.

# 123
  • Sofia
Имам една единствена странност - много командвам.

# 124
Сетих се още нещо - много мразя да спя гушната с някой . То ако зависи от мен ще спя направо в другата стая , но сега разрешавам проблема с отделни завивки и с пълна забрана да се преминава в моята половина на леглото ...  Laughing

тук се покриваме на сто процента,по точка две и пет от първият ти пост също Grinning

# 125
А някой чешит, който яде по 3-5 пъти на ден има ли?
За моите странности ще попитам околните.

# 126
Виждам тука доста мразите,а аз точно обратното-много обичам да спя гушната  Rolling Eyes

# 127
  • Sofia
А някой чешит, който яде по 3-5 пъти на ден има ли?
За моите странности ще попитам околните.
аз, но това не  е странност

# 128
Знам. Но тук е пълно със странни хора Simple Smile

# 129
  • Sofia
Странните хора са лудите, нали?

# 130
1. Не ходя никъде и не се захващам да правя нищо, ако денят е вторник.
2. Желателно е когато ми се обаждат по телефона да задават кратки и ясни въпроси - мразя излишни бръщолевения.
3. Мразя да нося чадър.
4. Мия си зъбите поне 5 пъти дневно.
5. Страдам от хипохондрия.
6. Ям по 7 пъти дневно.

Има още поне 999, но има да си пиша до утре сутрин ...  Mr. Green

# 131
Аз пък,
Когато хората ми говорят, аз, горе-долу ги разбирам, стремя се. Кво казват.
Когато аз се опитам да говоря на глас– не мога да се изразявам ясно и конкретно. И повечето хора – или не ме разбират, или трудно. Embarassed
Малцината, които (евентуално) са рабрали кво съм искал да кажа. И те, понякога, сигурен съм, и те ме гледат любезно-разбрали. Confused
Когато пък пиша – излиза съвсем някаква боза. Sad
Яд ме е, мамка му стара. Яд ме е – на себе си. И на тази моя странност.

ПС
Ето пак! Чета си този пост и не го разбирам. Вече и аз, самият.
След няколко дни влизам в сесия  - за около два месеца. Както всяка година по това време. Няма как. Трябва да работя.Не, че ми се.
Дори и форума скоро ще го оф-на. За да опитам да се концентрирам. До колкото силите, духа и  образоваемостта ми стигат.

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 15:56 от Dude_2

# 132
1. Все се въртя около компа (все на там ме тегли)
2. Изпитвам ужас от ниско летящи лястовици.
3. Хваща ме бяс като видя поставена лъжичка по средата на мивката
4. Ако ме събудят сутрин рано после цял ден ми е криво.
5. Пренареждам хладилника всеки път като го отворя newsm78
6. Обичам у дома всички врати да са отворени. без входната,тя винаги е заключена.
Има още

# 133
Пускам тази тема , защото според мъжа ми аз съм странна птица и трудно се живеело с мен  Laughing

Това май всички мъже го мислят за жените си.
На мен най-странното ми е,че съм си нормална жена за съжаление живееща в ненормално общество и в ненормално време.На повечето хора им се струва странно,че с нетърпение чаках да завърша гимназия за да...забременея и че ако зависеше само от мен и толкова нямаше да чакам,че не се отделям от детенцето си,че не давам на други жени да я пипат,включително бабите й и т.н. все неща,които аз си ги имам за напълно естествени.

Иначе ако трябва да изброявам:
1.Ужасно ме е страх от кучета,включително и малки,и вързани и със стопанин и зад ограда.Ако видя куче,минавам по друга улица,ако няма друга стоя и чакам да се махне.Ако има куче до контейнера пред блока,звъня на мъжа ми да слезе да си ме прибере.
2.Не разговарям с никого,не са ми приятни празните приказки,нямам приятелки,ако ми се ходи на кафе ходя сама.
3.Винаги ям само крайчетата на хляба,манджата от ъгъла на тавата и...крайните парченца на шоколада.
4.Ако ям нещо от сорта на солети,бисквити и др.дребни неща,винаги си взимам нечетен брой.
5.В асансьор не стъпвам,нито на каквато и да било подвижна платформа.
6.Обожавам да правя подаръци точно на сестра си.
7.Мразя да ме прегръщат и целуват и ми е неприятно друг човек да стои твърде близо до мен.Изключение правят САМО децата ми и понякога мъжът ми.
8.Ако някой ми събуди детето,цял ден ми е криво.
9.Предпочитам да пътувам с автобус вместо с кола

# 134
just_an_ODDalisque - наистина си странна  Laughing , развесели ме !
А разбира се , че всеки си приема неговите странности за нормални  Wink

Общи условия

Активация на акаунт