Отговори
# 75
привет!  Simple Smile Simple Smile

Сигурно вече сте ни позбравили, но ние вас не, макар и да не пиша тук.От доста време не стигам изобщо до компа, защото или все сме нанякъде, или Симеон вади клавишите, ако е отворен лаптопа и съм на него, или нямам време.

Теа вече ходи на градина с голям ентусиазъм.Много й харесва, поплака си само една седмица в началото.
Мони проходи на 10 месеца и от тогава съвсем ми спират тока.Това дете е хиперактивно и за 2 секунди не спира на едно място да си поиграе.Тази седмица ставаме на годинка  Simple Smile

Горис, браво за смелостта!Лека и безпроблемна бременност и едно здраво бебе на финала!

Честит рожден ден на Ангелинка(на патерички)!Нека расте здрава и усмихната и да е все така на мама калпазанката!

Радвам се, че Ради е по-добре!Лина, какво ли ти е било, мила  Hug И аз стисках плаци, едно птиченце ми каза по телефона  Praynig

За срещата се пишем и ние, ако е декември, може би няма да успеем да дойдем, но за сега нни пишете.

1. Мина, Павлин и Марти - 2 нощувки.
2. Гери, Дани и Лина - 2
3. Мариета+мъж и дете-2 броя на нощувките зависи от датата
4. Соня, Андрей и Вики
5. Дари, Георги и Борис - 2 нощувки.
6. Славка ,Йосиф и Симона - 1 нощувка
7. Диляна и 4 мъже - 2 нощувки /запазвам си правото на промяна/
8. Деница, Пламен и Теодор - 2 нощувки
9. Шаманката (Ива) + Алекс, Иво и малката дама заемаща 70% от обема ми
10. iviche, Мъж и две кифлички - 2 броя нощувки
11. Нади_, Миши и мъж - броят на нощувките не се знае
12. Dr.Jend - Мими, Пламен и Аля - 2 нощувки
13. Весето, мъж, Ради, Ники - 2 нощувки, предполагам.
14. Кремена (Крео), Митко и Ники - 2 нощувки
15. Peti_n и семейство
16. Григ, Христо и Дана 2 нощувки
17. Гадамер, Виктор Гадамерски и Ема Гадамерска - 2 нощувки
18. Angeliha / Ани / Николай и Мария - 1 нощувка /засега/
19. Венета, Краси, Дарин и Иван - 2 нощувки
20. Сбъдваща, Сбъдващ, Бобо, Ники, Ани - 2 нощувки
21. sheherazada, Сашо и Мина - 2 нощувки
22.Злати,Илина,Теди и Любо -2 нощувки
23. Кари, Мъжо и Данаил - 1 нощувка \засега\
24. jenny_b - Жени, Мони, Саши - 2 нощувки (за сега)
25.Радина, Митко, Теа и Мони - 2 нощувки

Целувки от нас за всички вас!

# 76
Привет Лайтблу!
ГОРИС, много леко ти пожелавам да ти е! И ОГРОМНО ЧЕСТИТО!  Hug ПовлЕкох крак Mr. Green и ви хареса А??

# 77
Здравейте... Честито на всички бременни... Много ми липсвате , но аз съм сам сама с децата и нямам време и до тоалетна да ходя.... Нашия тати пътува и се прибира за по един час.. Е поне успя да ми направи второто бебе....
Ние растем и хубавеем. Бебетата са мойта страст... Как искам още..... Ще си мечтая за още едно....

# 78
Привет и от нас  Hug

Герииии, щях да те засипвам с материали с Halloween  afwitch Честито  Heart Eyes, много се радвам за вас!   bouquet

Ето линка, който исках да пусна - www.dlt-kids.com Оттук принтя материали за "нашата градина" Децата творят всеки ден по нещо ново и са много щастливи, когато видят готовото "произведение" Simple Smile

Ради, скоро си мислех за вас Simple Smile Радвам се, че сте добре.

Ние пак ще пропуснем срещата тази година, но и на мен ми допадна Момина крепост, поне изглежда най-добре на снимките Simple Smile

Аз съм в размисъл как да празнуваме РД и колко деца да поканим. Забелязах, че Габи се забaвлява повече, когато децата са по-малко. Играят заедно и е по-весело. А като са повечко - всяко бяга на различни посоки и си играят по самички. Като че ли ми се иска да го направя пак у дома с някаква тема .. Имате ли идеи вече за вашите празници?

И аз се молих за Ради и Лина  Praynig .. какво се е случило с тях?

# 79
  • на странно място ......
За протокола термина ми е 31.12.2009г. Mr. Green

# 80
  • София - Дианабад
Привет!  Grinning
Благодаря още веднъж на всички!   bouquet
Sbruny, май сме близко с теб - да не ги направим новогодишни  Grinning. Да са живи и здрави, пък останалото каквото дойде.
Аз за себе си съм решила да не питам за пола - каквото и да е, няма да го обичам по-малко. Ще си го обичам пак толкова, независимо дали е момче, или момиче. Да растат здрави и да успея да ги възпитам и да им дам необходимото образование - това е най-важното за мен! Peace
Бела, много ти благодаря за линка - страхотен е  Hug! Взех много свежи идеи  Heart Eyes! Тъкмо исках да направя някакви неща от кутиите и рулата, които събирам  Grinning. Бях решила да правя град с къщи и блокове - имам всякакви кутии и други подобни. Но от  линка, който си ми дала, ще използвам да направим самолетчета и други подобни и ще ги закачим за полилеите вкъщи. Иначе като са вкъщи двечките, правим апликации и работим основно с пластелин. Ако времето е хубаво, навън "рисуваме" с водни бои.
Иначе днес и двете са на детска и мисля да прибера цветята отвън. Довечера сме на родителска среща, дано да мине добре и без излишно родителско-учителско напрежение  Praynig.

Целувки  от мен, тати, каките и бебо!   bouquet Hug Heart Eyes

# 81
За протокола термина ми е 31.12.2009г. Mr. Green
Е, определно няма да ти е скучна новогодишната нощ  Mr. Green

# 82
Хайде дано са ви момченца, че са много кротки и послушни  Peace! Малко свръх чувствителни понякога, но пък много добри и умни деца / справка: наш батко Вили  Mr. Green/.

# 83
Ееее, Ренка от къде го измъдри това с ''кротки и послушни''? Аз все си мисля, че са неизчерпаеми от към енергия...  Tired
Вики си е във вкъщи до 14-ти, че иначе рискувам вместо да празнуваме РД да се лекуваме.
Бела, аз не успях да измисля нищо по различно за РД-то на Вики. Ще ползваме отново детски клуб. Мислех за детско парти у дома, но са още малки и всяко трябва да остане с родител, а като си представиш 7-8 деца /най-малко/ и двойно повече родители... много хамалогия  Whistling
Вчера имахме родителска в градината. Протече гладко. Вече съм в родителското настоятелство  Mr. Green  Ще се събират пари за консумативи, вероятно и за нови матрачета... стандартните неща  Whistling
Гери я си признай датата на термина Wink
Леле, и Монката ще става на годинка! Как само лети времето  ooooh!
КАРИЛ, мацка, вземи драсни 2-3 реда как сте, що сте...ааааааааааааааа!!!!!

# 84
  Сонче, за момчетата - козирози говоря! Те наш'те скорпита са друга боза  Peace! Козирозите са кротки и леееееееко дори търтеят  Mr. Green! Трябва им спорт и много внимание и гушкане. Вили може да е на 10г., но още се гушка като малко детенце  Heart Eyes! Както казах са прекалено чувствителни!
Оффффффф и аз мисля за РД на Боил. Чудя се у нас ли, на клуб ли  newsm78?
Мацки, прекрасни подаръци ще си направите за празниците, обаче един съвет: уговорете се с лекар, щото по Коледа, НГ и след тях, докторите хич ги няма. Вили е на 03.01 / неделя/ познайте колко анестезиолога имаше в цялата болница - 1  ooooh!!!!
  Сонче, сама ли поиска да си в настоятелството? Аз също съм. И в ДГ и в училището нямаше кандидати. Всеки си зяпаше обувките или пък правеха тъпи изказвания. Накрая ми писна и се съгласих.

# 85
Ренка, то и при нас така се получи - вдигат рамене, разглеждат таваните... аз и още 3 майки, пък и 2-ма татковци  Mr. Green Все пак е за нашите деца! Ясно, че на всеки времето му е кът, но все някой трябва да се заеме и с това Wink

# 86
Привет на всички!

Аууу, ама аз съм забравила за Сбруни бе.. Wink ама не разбрах лентичката на Пепипетя  newsm78

Тали, ние сме добре, едно и също при нас. Дани вече е по-кротък, от време на време ме слуша. Под "слуша" разбирай чува и изпълнява. Повечето скорпиони обаче на отправена молба първо отговарят с отрицание и им е нужно време да кажат "да". Кааажат ли "дА" им трябва също време да отпочнат да действат. Дани е подкупен малък инат..Хитър Петър пасти да яде.  Mr. Green Изключително е артистичен като най.-го бива в драмата. "Реве" с пълно гърло толкова сърцераздирателно \само защото примерно веднага не съм му пуснала детско\, че имам чувството че го цепи апендисит... Ако не му обърна внимание или ако го погледна с усмивка почва лукаво да се хили, също толкова силно колкото до преди малко е ревал. ooooh! понякога този театър ми идва множко...Тогава прилагам единствената за мен терапая - шопинга. Може малко, ама от сърце за най-любимия човек - Аз. Mr. Green. Иначе Дан-Калпазан беше добре подготвен за прехода от ясла към ОДЗ \Обединен Държавен Зверилник\.  Направихме реимунизацията с Пентаксим и цоп в градината. Градината е много модерна, чиста. Всяка сутрин сестра им гледа гърлата и уж се спазва нЕкЪв ред. Имат плЮвен басейн в градината, танци, английски и футбол. Естествено часовете се заплащат символично. Имахме също така "родителска среща", която бих нарекла цедителска среща  Tired Успоредно с това мина и цедителската на каките, тя се оказа по-лек удар върху семейния ни бюджет...ама като броим тоалетите им ..ни се разказа играта. Много мразя началото на учебната година с една дума. Tired Tired
Аз съм на работа нон стоп, имаме доста работа. Но съм значително по-добре от на предишното място. Имам почивни дни в почивните и празничните дни. Мога да изляза отпуск през лятото..когато си поискам..пускат ме.. Peace и т.н. Работя в готин колектив и с добри специалисти. Мисля, че и те ме харесват и свикнаха с мен.  Flutter
Сонче, да пиша ли още??........
Аа за РДто на Дани нищо още не мисля..но не искам в клуб и не искам нещо класическо..незнам и аз..Може би ще го питам него newsm78

# 87
  • Отвъд алеята зад шкафа
И ние имахме вчера родителска среща. Много съм доволна от новата градина, нищо, че не е луксозна и нова като предишната. Персоналът обаче е много добър, има ред и дисциплина, точно както харесвам. Изрично отказват да приемат болни деца, също така не приемат и лекарства за децата. Сутринта занесох една огромна торба с играчки на Ема, взеха ги даже с торбата (на ИКЕА, щяла да им е удобна да изнасят на двора играчките за пясъка).  Но когато избираха родителския комитет, аз бях от тези, които усилено зяпаха в тавана. Такъв род дейности са ми безкрайно неприятни, изобщо не обичам да се записвам в съвети, колективи и прочее, пък и винаги има желаещи да се заемат. Като си спомня в предишната градина две майки даже почти се скараха коя да се запише от двете, че 3 места не стигнаха за всички желаещи.
Предложиха и допълнителни дейности - английски, класически балет, народни танци и модерни танци. Не мисля да записвам Ема засега на никакви допълнителни занимания, не мисля, че има смисъл от толкова ранна възраст.

Карилке, много се радвам да те засека най-накрая:)))))

За срещата -  Цвети каза и тях да ги броим  Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 16:54 от gadamer

# 88
Кари, пиши ощее .... видях те, че си тук, но изчаках да постнеш. И от мен едно - Много се радвам да те засека  Hug За шопинг терапията и любимия ти човек много се смях  Laughing
Габи ми ги прави същите сценки и на мен, а за танците - задължително трябва да я запиша на танци. Ако я видите какви шпагати и съчетания ни играе ... незнам къде ги вижда тези неща, но си измисля страхотни хореографии и е много пластична .. също като майка си  Mr. Green 

Сбруни, честито и на вас   bouquet Леко бременеене!

На цялата варненска група много, много целувки  Heart Eyes

# 89
Ах, вие бременни другарки!!! Да пазите тумбаците и леко раждане ви желая...  Heart Eyes Peace...

Бях тръгнала да пиша рилично отклонение, относно любовта ми към бебеправенето, за което напоследък време не остава хич, ама ме хвана срам та го изтрих... нарочно не поправям граматическите грешки, да видите колко акъл ми е останал... Днес се намазаха с "Лейди спийд стик" зад едното ухо, щото си мислех, че се парфюмирам  ooooh! Joy...
Ммм такаааа...  Whistling Crazy Mr. Green Stop А, най обичам да спяяяяя...  Tired Tired Tired...

Изабела, ние с Данни ще празнуваме в парка, подготовката за рожденния ден съм я взела по- сериозно от сватбата ни с баштаткото- покани направихме, заслон ще резервираме... Смятам да поръчам пица и лазаня, да ни доставят на място... Безалкохолното- в 2-3 кулъра с лед ще съберем, тортата ще я поръчам да е готова половин час преди рождения ден и ще си я вземем на път за парка... Вече съм купила покривки за масичките в цветовете на Барни Динозавъра и един комплект за надуване на хелиеви балони... Ще занесем и разни топки и играчки за открито...

От опита ми досега- рожденните дни в парка винаги са били приятно преживяване за всички, та нали за първи път ще празнува милия ми син официално- надявам се да му хареса....

Щом е пластична Габи- поощрявайте я , прекрасно че има дарба детето... Целувки от нас!

Сори, ако пропускам нещо важно- не чета назад и супа трябва да варя за една малка другарка Вики, наречена...

Ще ви следя къде ще решите да празнувате общия рожден ден!!!!

П.П. Данни прави същото като Данаил Карилски, само че и рита, щипе и удря главички... от дума много добре разбира, но се инати и си продължава по неговата, понякога си позволява лукса да ми се хили, докато му се карам обяснително... в повечето случаи прави каквото той иска, а не каквото любезно го помолвам... но напредък някакъв имаме от преди 3 месеца да речем... също така в последно време лапа повече и е подгонил 13те килограма... изобщо- растем и поумняваме, макар и бавно...

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 19:10 от облак

Общи условия

Активация на акаунт