Нашите килими - опит и препоръки

• 121 618
  • 343
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, кое шаги е по-добро това от полипропилен или това от полиестер, за втория материал знам, че много се наелектризира newsm78

# 181
Момичета, кое шаги е по-добро това от полипропилен или това от полиестер, за втория материал знам, че много се наелектризира newsm78

Преди време имах полиестерен,но се степа много бързо...
Сега имам РР-полипропиленов... Чисти се лесно с прахосмукачката и за три месеца няма никаква промяна към степване...
В стаята на голямата ми дъщеря е шаги,но е вълнен. И той се подържа лесно! Peace

# 182
# 183
Много ми хареса хола ти - и килимчето, и диванчето са супер. Лесно ли се поддържа бяла кожа?
Пътечката в коридора е много свежа и цветна.

# 184
Радвам се, че ти харесва. Бялото е дамаска не е кожа и честно казано не знам как ще го опазя диванчето да е все така беличко. Още не сме се нанесли да живеем в апартамента и затова ще го мисля по нататък

# 185

Преди време имах полиестерен,но се степа много бързо...
Сега имам РР-полипропиленов... Чисти се лесно с прахосмукачката и за три месеца няма никаква промяна към степване...
В стаята на голямата ми дъщеря е шаги,но е вълнен. И той се подържа лесно! Peace

Благодаря, явно няма да  е полиестер  bouquet

# 186
# 187
Супер - да си измислиш и изтъчеш килим. Чипровска булка. Peace

# 188
  • sofia
Понеже ще си търся "шаги" килим, можете ли да ми кажете в какъв порядък са цените за размер 160х230 и какво е важно да гледам?

Мерси предварително! Hug

# 189
  • град-държава
И аз да си покажа Коледния подарък, че вече трети ден съм в абсолютна еуфория.  Laughing

http://photo-zona.net/images/user33627/album1532/large/129355656 … 6998__MG_5671.jpg

Следващия, който много бих желала да имам е Копиловската лоза (манастирите), да видим кога ще му дойде времето.

# 190
Понеже ще си търся "шаги" килим, можете ли да ми кажете в какъв порядък са цените за размер 160х230 и какво е важно да гледам?

Мерси предварително! Hug

По-евтин-около 150лв. По-скъпи-между 300 и 500лв.
Търси полипропиленов РР. Peace

# 191
И аз да си покажа Коледния подарък, че вече трети ден съм в абсолютна еуфория.  Laughing

http://photo-zona.net/images/user33627/album1532/large/129355656 … 6998__MG_5671.jpg

Следващия, който много бих желала да имам е Копиловската лоза (манастирите), да видим кога ще му дойде времето.

Страхотен!  Peace Да му се наслаждаваш дълго дълго време!

# 192

Пожелавам ти от сърце в скоро време и нея да я имаш...

# 193
Супер - да си измислиш и изтъчеш килим. Чипровска булка. Peace

Благодаря! Пътеките вече са три и са готови, може да ги снинмам как стоят на стълбите вкъщи....

# 194
  • град-държава
Страхотен!  Peace Да му се наслаждаваш дълго дълго време!
Пожелавам ти от сърце в скоро време и нея да я имаш...

Много благодаря! Жал ми е да стъпвам отгоре му, просто е невероятен на живо-произведение на изкуството.  bouquet

moni5 , следя блога ти, продължавай все така.
Копиловската лоза е любимата ми композиция, дано скоро наистина да мога да ѝ се наслаждавам в дома ми.

Общи условия

Активация на акаунт