Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 379
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
аз платих за 74 бр 4.15, 24 ми ги хвана по 0.9

# 91
може и на мен покана Embarassed

# 92
  • Карлово
ORHIDEA, благодаря ти за поканата!  Hug
Трябва ли да си направя поръчка, за да пратя покана на някой друг, или като се регистрирам веднага мога да каня?
Първо поръчваш и после каниш!
Не е вярно. Веднага след като се регнеш, можеш да каниш. Просто имаш един месец да се възползваш от офертата.

Безплатни са и 6х4,5 инча.
Ако се надвиши бройката от 50 безплатни, всяка следваща е 0,09 паунда.
Десита, за първа страничка е добре да сложиш размерите в инчове и см, както и обяснението за картите, кои размери са безплатни. Аз засега съм плащала на два акаунта с една карта. Но единия път през Пейпал, а другия - през самата карта. Внимавайте, ако плащате през Пейпал на повече от един акаунт, поне в ибея като се плаща блокират акаунта.
Орхидея, като влезеш в "баскета", оттам имаш Принт опшън и имаш варианти да избираш мат, гланц, размера, с кант или не, да кропваш, да променяш приближението, има едно  шринк ту фит, не знам точно какво се превежда, но ако нещо е изрязано от снимката, като махаш или слагаш отчетка се променя.

# 93
Да, аз също предпочитам да плащам от Пей пал и ще мога да ползвам само един акаунт!  Tired
Харесаха ми и други неща, но ще чакам да намалят цените на календарите и фото книгите, че нещо скъпи ми се виждат в момента!  Peace
Прездтавям си какво ошашкване има при тези, колко поръчки от България имат за няколко дни и часове!  Mr. Green

tanya1979, пратих ти покана мила, но нямаш място за ЛС!  Hug

# 94
Аз поръчах през 2 акаунта. Едва след това разбрах за поканите, но се възползвах от 40 безплатни на акаунт. Вчера получих първата пратка-6х4.5 инча, поръчани в петък вечер. Снимките са с много добро качество, фуджи хартия. Платих и двете през пейпал и двете.
В пощенската кутия бяха. Добре опаковани са- в една пластмасова кутийка и фолиран плик.
Обаче и аз си мисля, че ще спрат доставките до България, че иначе ще ги разорим.

# 95
МОЛЯ ОПЪТЕТЕ МЕ С РАЗМЕРИТЕ!

# 96
Кога е отворена темата,кога 7 страници изписахте Laughing
С една получена поръчка съм,чакам няколко още.Това с безплатните снимки е страхотно,но аз бих си поръчала и да не бяха,влюбих се в сайта,особено във фотокнигите и аксесоарите,коледните ми подаръци са ясни Heart Eyes

А,исках да питам,че още не съм го проучила,някой ако го е правил-как маркирам ако от една снимка искам повече бройки newsm78

# 97

А,исках да питам,че още не съм го проучила,някой ако го е правил-как маркирам ако от една снимка искам повече бройки newsm78
Бингъл, и аз това се чудех. Но без да искам, качих в един албум по 2 броя еднакви снимки-така че и това е вариант, ама много бавно става това ъплоудване бе ooooh!(и при вас ли е така newsm78).

# 98
  • Карлово
Бингъл, пак като влезеш в кошницата и дадеш принт опшън, има пред всяка снимка брой и + - да прибавяш. Не забравяйте да дадете сейф на корекциите.
И като получиш снимките, вътре има и код. На мен ми беше за 5 паунда отстъпка от фотокнига А4 формат.
Орхидея, и в другата тема където се разисква Фотобокса /във Фотокниги/, има момичета, които са платили с един ПП акаунт на 2-3 акаунта. Но аз не искам да рискувам.

# 99
микки,мерси Hug
При мен бързо става ъплоуда,50-тина снимки за 2-3мин.
И аз го имам кода за фотокнига от първата поръчка Peace

# 100
  • Германия
siu 76   не мога да ти пиша-изтрий си малко съобщ.

# 101
Момичета там където пише   border  ли е със рамка снимката

# 102
Момичета там където пише   border  ли е със рамка снимката
да

# 103
Цоп и аз тук  Hug
от доста време чаках добра оферта от френския....ама така и не получавам и сега виждам вас  Grinning
Искам покана, на коя от всички ви  да пиша  Rolling Eyes
п.п. вече имам покана Grinning благодаря  paola2  bouquet

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 10:32 от бейлис

# 104
Много много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт