Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 527
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
На никой ли не му се занимава с мен,че най после и аз искам да поръчам............ Cry...май една от първите съм се записала в темата,всичко изчетох,ама все още немога да поръчам.... Cry

Кажи пак какъв точно е проблема,че не ми се чете назад Hug

# 346
Момичета, започнах да правя фотокнига, вчера я сейвнах, но сега не може да ми я зареди. Излиза ми Fatal error Could not get the session information
Някой изобщо правил ли е книга във фотобокса?

# 347
Сега видях,че са ми блокирали 4,24лв за снимките,които са 99бр!
Като разделих се получи по 0,0428283лв за 1бр!!! newsm44

# 348
Ще помоля някой за покана, че в скоро време ще ми се наложи

# 349
Ще помоля някой за покана, че в скоро време ще ми се наложи
Избери си някой от темата и му прати мейла си на лични!

# 350
благодаря !!!! готова съм

# 351
  • София
Някой ако иска да пуска днес или утре поръчка,да ми пише на ЛС мейла си за покана.
Уж нямаше да пускам повече,но това с 99 снимки пак за 1.99 лири си е живо предизвикателство.
Имам 2-3 поканени,но още се мотаят с регването и поръчката,така че,заповядайте!  Hug

# 352
  • София
Момичета има ли лимит за бр.  Thinking Имам 50бр от покана, мога ли направо да поръчам 100-150бр newsm78? Ще ми отчете ли 50 безплатни?

# 353
Момичета има ли лимит за бр.  Thinking Имам 50бр от покана, мога ли направо да поръчам 100-150бр newsm78? Ще ми отчете ли 50 безплатни?
Ще ти ги отчете,но те съветвам да не поръчваш повече от 99бр с една поръчка.Вдига се доставката на 5 и нещо лири,което е повече от две поръчки по 1,99лири!

# 354
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, четох малко по диагонал (извинете за което) и не разбрах какъв размер трябва да са тези 50бр., за които се плаща само доставката?!

# 355
Момичета, четох малко по диагонал (извинете за което) и не разбрах какъв размер трябва да са тези 50бр., за които се плаща само доставката?!

6 на 4 или 6 на 4,5 инча  Peace Поне за тези знам че са безплатни  Peace

# 356
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Благодаря, върнах се назад и прочетох, че вече е писано! Crazy

# 357
  • София
Ще ти ги отчете,но те съветвам да не поръчваш повече от 99бр с една поръчка.Вдига се доставката на 5 и нещо лири,което е повече от две поръчки по 1,99лири!

Hug Мерси,
Чета ви в момента и доста неща разбрах вече  Hug Благодаря на всички които обясняват  bouquet
Ще се опитам да изчета всико преди до поръчам, за да ги направя добре Wink Гледам нещо и за оправяне на снимки има.....

# 358
Искам и аз покана .Мей ли да дам  newsm78

# 359
  • Пловдив
да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт