Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 523
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Който има нужда от покана да пише на ЛС

# 362
и аз мога да поканя някой.Койте желае на лични

# 363
Който желае, ще си напише тука, не се притеснявайте.

# 364
  • Все на втория етаж
Извинявам се, ако е обсъждано, но каква е цената на тетрадките или тефтерите? А също и на чашите, някой беше поръчал?

# 365
  • виртуално
 и аз мога да изпратя покана  Grinning

# 366
  • БУРГАС
Аз,не разбрах как става това с 99 снимки за 1,99.

# 367
Аз,не разбрах как става това с 99 снимки за 1,99.
Ами първо трябва да поканиш някой и когато този някой направи поръчка на теб ти се дават 50 броя снимки подарък .Ако поканиш още един и той направи поръчка ти дава още 50 и т.н. Но при 100 снимки дава 3 и нещо лири доставка , затова махаш една ,за да ти стане 1,99 лири снимките +доставката. Peace

# 368
На никой ли не му се занимава с мен,че най после и аз искам да поръчам............ Cry...май една от първите съм се записала в темата,всичко изчетох,ама все още немога да поръчам.... Cry

Кажи пак какъв точно е проблема,че не ми се чете назад Hug
Доставката ми идва 1,49,вместо 1,99.  Казаха ми,че е така,ако съм избрала държава различна от България.....да ама аз проверявах 100 пъти вече,държавата си е България....адреса си ми е без знаци и с интервали,кода ми е с нула отпред,написах си и тел.номер........ ooooh!направо незнам къде бъркам...какво се случва...нямам идея...даже сега като пробвам за пореден път установявам,че доставката ми е 3,14......офффффф.......даже регистрирах и мъжо и при него историята е същата.....

# 369
  • Пловдив
Я провери дали въобще си логната, като поръчваш.....  newsm78

# 370
На никой ли не му се занимава с мен,че най после и аз искам да поръчам............ Cry...май една от първите съм се записала в темата,всичко изчетох,ама все още немога да поръчам.... Cry

Кажи пак какъв точно е проблема,че не ми се чете назад Hug
Доставката ми идва 1,49,вместо 1,99.  Казаха ми,че е така,ако съм избрала държава различна от България.....да ама аз проверявах 100 пъти вече,държавата си е България....адреса си ми е без знаци и с интервали,кода ми е с нула отпред,написах си и тел.номер........ ooooh!направо незнам къде бъркам...какво се случва...нямам идея...даже сега като пробвам за пореден път установявам,че доставката ми е 3,14......офффффф.......даже регистрирах и мъжо и при него историята е същата.....
А какъв размер снимки си избрала?

# 371
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Направих поръчка, пуснах я... да видим какво ще дойде. Малко съм притеснена от "кропенето" - почти нямам снимка, която да не беше орязана - я челце, я брадичка, я нещо друго отива извън кадър. То не стига, че съм рязала още при самото снимане, ама и те кат' резнат по някое уше - та съвсем мазало става, ама здраве да е. Ако някой има идея в какъв точно формат трябва да са снимките при ъплоудването, че да не се стига до това "клъцни - срежи" автоматичното - ще се радвам да сподели Simple Smile)))

# 372
  • София
Момичета, а как се кани  newsm78 и може ли да поканя мъжа ми, а да е един и същ адреса Thinking

# 373
  • Карлово
Момичета, а как се кани  newsm78 и може ли да поканя мъжа ми, а да е един и същ адреса Thinking
От Май акаунт има подменю Рефер му френдс, оттам. Кани се чрез мейл, адреса за доставка може да е какъвто си искаш, т.е. да се повтаря на няколко мейли един и същи адрес.

# 374
  • Варна
Момичета, виждате ли в сайта албуми?
В бързината съм поръчала размери 6х4,5 инча и няма да ми се поберат в албумите, а не ми се иска да ги режа

Общи условия

Активация на акаунт