''Парфюмни размисли и страсти'' 46

• 34 096
  • 710
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Само едно гласче за Коко.
Останалите или не познавам, или не харесвам.
Като говорим за класики, съм се затъжила за Соар де Пари на Буржуа.

Днес бях по центъра. За съжаление успях да подуша само Дейзи.
Моето впечатление е - първо шоколад, но после става прекалено пудрен - като червения Ръш. Sick
Открих едно странно магазинче близо до площад Македония с много евтини неща.
Жената каза, че са тестери без кутии и затова са с такива цени.
Бях и в DM!!! Похарчих всичко, което имах кеш /добре че не беше много/! Mr. Green

# 31
Най после се добрах до темата и гласувах! Петте възможни гласа са ми абсолютно достатъчни! Peace
И те са за: Chanel Coco, Cartier Le Baiser Du Dragon, Givenchy Organza, Dupont ST Dupont Femme и Yves Saint Laurent Nu.
А сега да ви прочета! Hug

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 21:57 от Бижy

# 32
  • София
Включ и аз.

Значи гласувах с Долче вита, Пойзън, Опиум и Ерме. Толкова ми харесват  Rolling Eyes

# 33
  • Враца
Олее , Gio!
Така ми е омръзнал, скоро размених, колкото ми беше останало.
Май 40 мл.
Толкова много липи аз усещам в него, а в пирамидата няма.
Толкова е траен и силен, и ... жълт . Simple Smile))

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 22:15 от vmarinska

# 34
Венуш, благодаря за хубавите думи Simple Smile   newsm51, относно критериите за класика....какво да кажа, аз също имах известни съмнения относно някои представители и годината на производство на част от включените аромати, както и фактът, че може би все още не са утвърдени от потребителите, съответно превърнати в ''класика''. Реших обаче, да включа парфюми, които според мен имат така нареченото ''класическо звучене'' независимо от давността си, просто моя преценка (за мен парфюмите на Ив Сен Лоран като цяло са с такъв облик, с изключение на два - три, а Трезор мисля си е Ланкомска класика отвсякъде  Simple Smile, мислех да включа и някои изявени шипри, но се отказах предвид не голямата им популярност) Simple Smile

# 35
За анкетата , гласувах само за "Сърцето на Дракона" - само него съм имала и успяла да оценя.. Heart Eyes определено бих си го купила пак  Flutter.

Целувката на дракона  Peace

И аз гласувах за него, много ми харесва мастикса в началото, изобщо целия парфюм е страшна класа.

Също Пойзън нося с удоволствие.

Другите - не.

П.П. Днес носих Шалимар. Аман-заман, какви са тия химии и изгорели гуми ...  ooooh! Докато се стигне до фазата на тихата лимонена пудра щях да умра ...  Crossing Arms

Не съм класик.

# 36
Smartie и на мен днес не ми беше най -хубавия ден на света, но темата ме разтуши Hug, Рони аз много харесах Ле Безе дю Драгон от първото душване и така....и не съм се решила да го имам Thinking

Пантерата на Картие я искам страшшшшшно много, но само във флакона от първа страница, а не както масово се предлага smile3511, с тези черни животни, които са го вплели ми е адово красив Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 22:49 от Tess d`Urberville

# 37
И аз още не съм си го купила. Не за друго, ами го намирам за много специален аромат и не искам да взимам тестер от български онлайн магазин, а нормален, ЕДП, за предпочитане от чужд сайт.

А в английските сайтове за 50 мл. са 40 паунда  Crazy

# 38
Не знаех, че е толкова скъп от чуждите сайтове Shocked Crazy, а иначе и за мен е мноого специален и дори не знам къде бих го носила (абе аз ако го имам няма много да му мисля и ще си го нося, то е ясно Mr. Green) но все ми изникват разни изискващи поводи пред очите Blush

# 39
Класика,класика , Hug прегръдка ,Tess.
Гласувах за:Коко,Поем,Трезор ,Самсара,Опиум.
Да ви кажа ,че приятелката ми се върна от Италия и от далече се носеше воал около нея.Питайки я с какво се е нафунтьосала се оказа за мое огромно учудване,че е с ей това .На нея стоеше невероятно.

# 40
 Hug Mиши, съвсем случайно попаднах на тази красива, зряла жена и сякаш подуших през монитора Ну Crazy Crazy Heart Eyes, известен модел е, но все не и запомням името, според мен страшно много и отива този парфюм Simple Smile

# 41
  • Бургас
Тес, шишенцето на Пантерата, която си показала е от чист парфюм, ако е парфюмна вода или парфюм де туалет /как се чете това по дяволите/ е в другото с прозрачната пантерка на капачето. Самото шише обаче е много изящно, шлифовано  като диамант. Не мога да разбера, защо го намирате за трудно смилаем парфюм, след като всички полудяхти по тялото на Готие, а според мен м/у двата има прилика, но Пантерата е много по-красива  Mr. Green

# 42
ами значи искам чистия парфюм и то много Blush Blush Grinning, ех мечтиии

a това било edt., не ми харесва изобщо толкова много, като черния вариант

# 43
Здравейте! Някой познава ли този парфюм? Пирамидата ми допада , но е много относително все пак....
кой  Mr. Green
Опс, забравила съм линка  http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_V-am-sid_ … 4T__products.html

Не е за на сляпо. Много силен аромат с виолетки и горчива зеленина, има леко ретро звучене.
  Благодаря за отговора. Харесвам виолетки, но не остри, а по-приглушени -ще помисля, макар, че парите не са много.

# 44
  • София
Добро утро!

Днес съм заплановула да съм с  Ноа,носи ми усещане за спокойствие и хармония.

Общи условия

Активация на акаунт