''Парфюмни размисли и страсти'' 46

• 34 138
  • 710
  •   1
Отговори
# 240
Да питам пак - усещате ли бадеми в Angel?

# 241
# 242
Да питам пак - усещате ли бадеми в Angel?
аз не, усещам предимно ванилия,шоколад и много горски сладки плодчета Crazy

# 243
  • София
Благодаря, много за изчерпателните отговори!   bouquet

Ще се разходя до БЗ, дано го имат за тест. Лимонов сладкиш не звучи зле, никак даже, ( тогава може би ще мирише на Коледа по-скоро, не на лято ) но предполагам, че при мен ще остане само ванилията.. Confused Аз принципно предпочитам специфичните аромати, тези които не надушваш на всяка крачка.  Grinning Миналото лято направо ми се повдигаше от Омнията и Азаро-то..(не толкова лоши аромати, но таака масови  Simple Smile)

Атти , Еуфория Блосъм съм я тествала, не ме грабна.. Confused А и една позната я "носи". Ако щете вярвайте, но в момента дори любимият от младините ми J`adore е в немилост, защото 3 от моите колежки го имат, макар да им стои по-безлично от колкото на мен (това беше малко нескромно,извинете, но си е чистата истина). Може би трябва да си сменя работата.. Thinking Кога стана толкова популярен, преди години повечето хора го намираха за тежък и натрапчив ?!?  ooooh!

Сещате ли се тогава за парфюм с аромат на краставица ? Само не се смейте моля.. Grinning няма да правя салата!
edit: Или пък круша?

# 244
  • виртуално
Ей, докато БТК си оправи мрежата и вече сте разкрили с кой си пих кафенцето днес  Hug

Да кажа, че от всичките проби сега е останал само L'instant и Oskar - нищо друго вече не се усеща

# 245
Вчера за първи път го тествах на моята кожа. В началото ми беше странен, но после ме... влюби в себе си  Heart Eyes Ванилия, шоколад и бадеми, които не видях в пирамидата.

# 246
в действителност бадеми няма, но след известно време имам точно усещането за горчив бадем - може би кокоса в комбинация с нещо друго дава този аромат Simple Smile - иначе сладките плодове, меда и пр. сладости ги усещам в началните ноти и до ...де да знам, може би до половин час след напръскване, после ароматът на моята кожа става много изчистен от ''украшения'', остър, почти мъжки и с т.н. горчив бадем - точно в тази си фаза Ейнджъл ми е любим Simple Smile

# 247
Момичета, малко не на място ми е въпросът, но ще се радвам някой да ми даде отговор, че ми е спешно: вярно ли е, че мога в Бюти зон-а в Сити Центъра да плащам с евро?  Rolling Eyes Praynig

# 248
Сещате ли се тогава за парфюм с аромат на краставица ? Само не се смейте моля.. Grinning няма да правя салата!
edit: Или пък круша?

Краставица - зеления Be delicious - DKNY

Круша - Chloe Collection 2005, Boss XY (май) ... помагайте ...  Thinking

П.П. Разбирам те. И на мен страхотното Funny - Moschino ми опротивя всички в офиса като си го накупиха след мен  Confused

# 249
Courage, ето тук има круша   Gucci Gucci by Gucci EDT   Issey Miyake L eau d Issey Eau D Ete Summer Edition

Ако си търсиш нещо по-леко, горещо ти ги препоръчвам  Hug

# 250
  • София
Круша - Л.А.М.Б на Гуен Стефани, Скарлет на Кашарел, Идоле на Армани  Peace

# 251
Един много бърз въпрос и спешен - към дамите, притежаващи
Le Baiser Du Dragon Perfume by Cartier
Има ли разлика м/у Парфюм и ЕДП?
Попадна ми флакон на който пише само Perfume и трябва да реша искам ли го мнооого бързо Mr. Green

# 252
  • София
Ди, можеш да се ориентираш по грамажа спрямо цената, ако (както предполагам) това е pure perfume, със силна концентрация, ще е мъничка опаковка на сериозна цена, edp е парфюмна вода. И да позная ли, че ще го поискаш?  Mr. Green

# 253
Прелестна 30-ичка, на която пише само  "Парфюм" Mr. Green !00% оригинален, а цената....

# 254
  • София
Доколкото схващам, цената си я приела, тогава не виждам какво му се чудиш  Mr. Green Според мен е чист парфюм  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт