''Парфюмни размисли и страсти'' 46

• 34 138
  • 710
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Круша - Л.А.М.Б на Гуен Стефани, Скарлет на Кашарел, Идоле на Армани  Peace
+ Live Luxe на J.lo

# 256
  • In The Middle Of Nowhere
Да питам пак - усещате ли бадеми в Angel?

Аз в angel innocent и слава богу, значи не съм си въобрзила, понеже нали си приличат малко  Rolling Eyes

Цитат на: Боpислава в Петък, 02 Октомври 2009, 17:30
Цитат на: Noir в Петък, 02 Октомври 2009, 17:17
Круша - Л.А.М.Б на Гуен Стефани, Скарлет на Кашарел, Идоле на Армани  Peace
+ Live Luxe на J.lo

+ curious на Бритни.

# 257
Сещате ли се тогава за парфюм с аромат на краставица ? Само не се смейте моля.. Grinning няма да правя салата!
edit: Или пък круша?

http://www.fragrantica.com/perfume/Antonio-Banderas/Diavolo-per-Donna-1091.html
Тук усещам краставици.Имах го отдавна и не го харесвам.

http://www.fragrantica.com/notes/Cucumber-126.html

# 258
Доколкото схващам, цената си я приела, тогава не виждам какво му се чудиш  Mr. Green Според мен е чист парфюм  newsm78
В нета не намерих инфо, а наистина трябва да реша мноооого бързо ooooh! Не познавам нищо на бранда и не знам как си означават продуктите, а паричките никак не са малко.... а това нещо как ухае, не е истина .... Rolling Eyes

# 259
  • София

Намирам само този http://911.bg/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offers&typegroup=51772 не знам дали много се различава от това, което си показала. Ако добре си спомням, този Tendre се разменяше преди известно време, дано се включи собственичката да напише нещо за него.

Това Дяволо не мирише изобщо, егати парфюма...и дамския, и мъжкия, на мъжа ми му го подариха, докато пръсне и затвори гардероба, вече е изветрял  Rolling Eyes

# 260
Момичета, Англоманията само в едп или едт я има или и двете? Във фрагрантика е дадена, че е в едт, но по сайтовете в едп я виждам  Thinking

# 261
Атти,Дяволото ми го подариха преди години,но не ми е направил впечатление на нетарен.Имам спомен,че оставаше дъх на краставица,особено при мъжкия.Съпругът ми,с който бяхме гаджета тогава,много го харесваше,докато на мен ми се струваше остър и уни секс.А краставицата беше капката в чашата Laughing

# 262
  • София
Благодаря ви!  Hug
Ще прегледам всичките ви предложения, внимателно!

Дяволото не ми по вкуса определено ..Tinkyrbel , благодаря за линка, ще го прегледам.  Peace

Ябълката ,ми харесва, но не ми стои.  Sad Скарлет ,също ми хареса усетих и крушата даже , но изветря за нула време..
Видях новото Армани в БЗ, но вече се бях "омазала до шия" и не можах да го тествам, при първа възможност ще го направя, мерси!

Тази тоалетна вода на Гучи прилича ли по аромат на по тежкият си събрат .Виждам от пирамидата ,че само по 1 съставка се различават , аз  съм тествала парфюмът и ми хареса много, но не усетих никаква круша.. newsm78

Принципно, само защото  присъства в пирамидата , няма гаранция ,че ще се усети или развие при комбинация с моята кожа.. Sad

Само да споделя, от къде идва това натрапчиво мое търсене на аромат "краставица" ..
Когато още се гаджосвахме с моят съпруг ( аз тогава бях на необяснимата сега за мен вълна Eden i Kenzo  Embarassed , как се променя само вкусът на хората..и слава богу  Praynig) той още от тогава ми говореше за Escape, колко свеж бил..бла бла, защо не си го взема, а се пръскам с тези отрови.. Rolling Eyes Тогава на инат, а в последствие, от тайно прочуване , че бивше гадже го е ползвало, така и не се реших да си го купя.Та той твърди ,че му мирише на краставица ( на мен ми мирише по-скоро на пъпеш и ябълка, ако ще говорим за храна) и , сега идва краят на лирическото отклонение, сега си търся парфюм с въпросният аромат за да удовлетворя отколешното му желание  в най-краен случай ,че си взема Escape , ама само ,ако не намеря нищо подходящо като заместител!  Tired

Благодаря за вниманието!  Simple Smile
Явно много ми се е приказвало.. Mr. Green

# 263
Ето тук   Rochas Alchimie има и краставица и круша, но не го познавам. Оказа се, че круша има и в любимото ми Бърбъри   Burberry Burberry Women , но то е по-сладичко и по-скоро прасковата доминира.

Не съм пробвала кафявото Гучи и не мога да кажа  Peace Но в моето крушата е почти неуловима, една изчистена и облагородена Simple Smile, докато в Miyake-то, което ти препоръчах крушата е сладка и сочна  Hug

# 264
# 265
Момичета, Англоманията само в едп или едт я има или и двете? Във фрагрантика е дадена, че е в едт, но по сайтовете в едп я виждам  Thinking

Моята Англомания е ЕДП  Peace  Мисля ,че няма ДТ,но може и да бъркам Thinking

# 266
Доколкото схващам, цената си я приела, тогава не виждам какво му се чудиш  Mr. Green Според мен е чист парфюм  newsm78
В нета не намерих инфо, а наистина трябва да реша мноооого бързо ooooh! Не познавам нищо на бранда и не знам как си означават продуктите, а паричките никак не са малко.... а това нещо как ухае, не е истина .... Rolling Eyes
Ето го, Ди. http://www.tulipshe.com/le-baiser-du-dragon-by-cartier-pure-perf … 16-oz-p-1093.html
или http://www.99perfume.com/Cartier/LE_BAISER_DU_DRAGON/LEB25_prod. … ml?click=20061116
Аз имам ЕДП. Разкошен е! Представям си какво е ПП.

# 267
Благодаря, мила Hug Ами, аз вече го взех Embarassed Такъв е:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Cartier/Cartier-Le-Baiser-Du-Dr … 30ml/invt/0006142
Никога не съм купувала така "екшънски" парфюм Mr. Green За първи опит - добре Joy Невероятен е Party
И за да допълня клиничната картина на парфюмен шизофреник - паралелно полудях и за Л'Инстант Меджик  Crossing Arms vmarinska Heart Eyes Толкова много го искам Cry Само дето в нета е пълно с 80мл тестери...без капачки...и не могат да се носят в чантата... Crossing Arms

# 268
Момичета, Англоманията само в едп или едт я има или и двете? Във фрагрантика е дадена, че е в едт, но по сайтовете в едп я виждам  Thinking

Моята Англомания е ЕДП  Peace  Мисля ,че няма ДТ,но може и да бъркам Thinking

Май е така, но старнно защо във фрагрантика е даден като едт  Thinking

Ди, защо не могат да се носят тестерите в чанта?

# 269
Кураж, Искейп и на мен едно време ми се струваше много нежен и момичешки аромат, плодово -лежерен......хахахах каква заблуда Grinning имам го и е основно - рози, при това много наситени за доста дълго време, след около половин един час омеква и чаак тогава се появява нежността и плодовете. Много, много траен и няма нищо акватично в него Simple Smile, ако го искаш -свиркай, аз не го ползвам и го разменям Peace

Общи условия

Активация на акаунт