''Парфюмни размисли и страсти'' 46

• 34 138
  • 710
  •   1
Отговори
# 195
Редактирам се. Парфюма е този:

http://cgi.ebay.com/NEW-TRE-by-Roccobarocco-PERFUME-17ozSPLASH-D … d=p3286.m20.l1116

Сигурно е спрян  newsm78

# 196
  • София
Добро утроооо!

Днес - Стайл. И Черната Орхидея по пръстите... Crazy Чудя се какви да ги свърша днес...  newsm78

# 197
Аз днес съм с Адикт (пак  Blush) няма по-уютен парфюм! чудесно се чувствам с него в студените дни  Heart Eyes

# 198
а аз със Angel  icanfly

# 199

Joy hahaha Joy ох Ре разбиваш ме със иконки  Joy !!!  Hug Hug

# 200
.. Joy hahaha Joy ох Ре разбиваш ме със иконки  Joy !!!  Hug Hug
много ги обичам  Mr. Green  bouquet

# 201
Скоро някой го разменяше тук, преди около месец. Мисля, че беше Поничка (с крем). питай я от къде го е взела.

Добро утро(моето е късно Blush нали знаете)! Аз много обичам Noir! Щото е едно прекрасно създание, ухае хубаво и е ужасно добричка. Затова днес миришкам на Метреса Flutter

# 202
  • Враца
Получих La Perla, за което благодаря на Атти! smile3525 smile3525 smile3525
майко мила, колко шоколад  smile3555,
ама толкова много , че мъжът ми се прибра ненадейно от работа
и като влезе ме пита бомбони ли ям, защото му замирисало на шоколад и си помислил , че има отворена кутия бонбони!
Ще го пробвам в по-хладно време и обилно! За сега смятам, че мога да го нося.

Във второто пакетче имаше мноооого подаръчета от Ре !
Ре, страхотна си, зарадва ме невероятно много, с неща които нямам шанс да подуша тук!

Значи:
Императрицата 3 D&G - много свежо , леко ухание, осезаемо усещам диня и киви, приятна сладост, залива ме с радост и лекота този аромат. Не смятам, че е унисекс, мъжът ми не би носил такова нещо, а не си го представям в/у друг мъж. Харесва ми.

Англомания - Вивиан Уестууд -  невероятен аромат, подходящ за есента. Разкошен аромат, излъчва някак лукс, стил, финес. На първо четене ми се струва доста плътен и траен, в никой случай не е летен.

MaDam - Жан Пол Готие - този аромат ми мирише на ... жена, на секс и на сладък алкохол. Веднага ме грабна , ама веднага, обаче след като го душих още няколко пъти, има една жилка дето ме дразни и ми отклонява вниманието от първосигналната бомбастичност на аромата, ще му направя обстоен тест тези дни и ще пиша пак!

Остана Parisienne - Yves Saint Laurent , съжалявам, но колкото и смляно кафе да вдъхна, обонянието ми блокира и го оставям за друг път.  Peace

Атти, Ре  Hug

# 203

Добро утро(моето е късно Blush нали знаете)! Аз много обичам Noir! Щото е едно прекрасно създание, ухае хубаво и е ужасно добричка. Затова днес миришкам на Метреса Flutter

Бижу, разкажи ми малко за метресата?  Praynig

# 204
  • София
Маринска, прегръдка и от мен!  Hug Тъкмо влизам вкъщи, взех си от пощата Рикиела, но ще го пробвам утре, че днес съм с Коко и не искам да ги смесвам двата Simple Smile А Кокото няма шанс да се отмие лесно. Ла Перлата наистина е яко шоколад, но внимавай с него в жегите, на хладно и по-обилно да е, не пречи, а и се усеща по-добро развитие. Надявам се да ти хареса, идва му сезона  newsm51

П.П. Викаш, и от РЕ си получила пратка... значи нашия блок активно бомбардира Враца с аромати  Laughing

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 13:04 от Атти

# 205
  • Враца
Само дето ме убеждавахте , че е сладък, сладък, ама толкова сладък шоколад , пък то - горчив!  Смятам, че може още сладост да се желае Peace

хаххаа, ама дали съм лакомия ?  ppp

# 206
  • София
Горчив шоколад е началото, след половин час пак ще кажеш как го усещаш, тогава идва сладкия и млечен шоколад  Simple Smile

П.П. Е, не издържах до утре, пръснах си мъничко на ръката.... ммммммммм...ммммного хубав Simple Smile благодаря ти  newsm51

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 13:17 от Атти

# 207
  • виртуално
Да кажа и аз какво душих днес:

L'instant Iris - доста близък ми е като миризма до класическия, ириса не е така осезаем - ще го мисля  newsm78
OSCAR de la RENTA-"SO de la RENTA" - разкошен, ще се купува - доближава се до Джусите и въпреки това го искам  Heart Eyes
Samsara Shine - много по-мека от класическата, по-лесна за носене и въпреки това след около 15 мин се появи  отново същата дразнеща нотка - не е за мен  Sad
Cascade by Chopard - елегантен, женствен, потресаващ - не е за моя стил на облекло, но и него го искам. Пусто е доста скъп   Close
Черното Дейзи - добре, че не го взех на сляпо. Щом парфюмът престанах да го усещам след 10 мин - отпада
Eau de Lalique - свеж, цитрусов, много приятен за лятото - остава за следващата година

# 208
Бижу, разкажи ми малко за метресата?  Praynig
Ами, като за начало - хубава е! Laughing Алдехидите не са ми никак натрапчиви, за разлика от други алдехидни аромати, усещам жасмина отчетливо. Общо взето цветя, ама не такива сладки, тлъсти и почти прецъфтели, а ги усещам като сутрин на морето както цъфтят едни храсти с бели цветчета или като свежи, току що разцъфнали цветя. Все едно ставам в слънчево утро, когато е още прохладно и слънцето не е напекло и под терасата усещам този аромат. Много женствен парфюм. Представи си жена, която се събужда сутрин рано, и се протяга в копринена нощница сред сатенено спално бельо и то е точно в златист цвят, като бутилката, а нощницата е червена. Дали, видяла бутилката имам тези представи, или просто парфюма има цвят, не знам?! Не е избухлив аромат, който се носи нахално след теб, а сдържан интимен аромат.  На мен ми е секси. Ето точно за такъв аромат мога да кажа секси, мирише на жена, която излиза от спалнята, където не е била сама. Wink

# 209
  • Враца
Рапунцел, ти къде души L'instant Iris ???

Общи условия

Активация на акаунт