''Парфюмни размисли и страсти'' 46

• 34 138
  • 710
  •   1
Отговори
# 210
оооох егати описанието - настръхнах  #Shocked звучи невероятно, това което си представих като миризма! Мерси мило Бижу  Hug Heart Eyes

Дали мога да помоля някой за едно напарфюмирано памуче  Praynig Praynig Praynig

# 211
Рапунцел, ти къде души L'instant Iris ???

Ох, като четох ароматите и реших, че са имали срещичка с Karen или се лъжа  newsm78 Wink Laughing

# 212
  • Sofia

Ох, като четох ароматите и реших, че са имали срещичка с Karen или се лъжа  newsm78 Wink Laughing

Ей, опасна шпионка си!   Joy

# 213

Ей, опасна шпионка си!   Joy

Joy Joy а ти изникваш винаги на мястото изненадващо  Mr. Green
Аз днес се полях с Миракъл ( не Форевър) , но нещо не ми е траен, та се чудя аз ли съм виновна, парфюма ли newsm78

# 214
Здравейте мили момичета Party  Hug
Рожденият ми ден мина,махмурлукът и той Laughing и бързам да се включа,свежа като краставичка,или по скоро,за да се придържам към темата-свежа като Омнийка Laughing

По анкетата,нямам за кой да гласувам,познавам ги почти всичките,но "моят" не е измежду тях.Иначе темата е с прекрасно оформление,както винаги,Тес!Страхотна си!!! Hug

Днес съм с Бланк на Дюпонт,амбицирала съм се да го изпръскам,но така и не успях да го харесам.Задушлив ми е.

Вчера,след голяма разходка с Крис и баща и,стигнах за пореден път до заключението,че 90% от жените бяха със сладки(доста при това) парфюми.Забелязали ли сте и вие,че болшинството се пръскат с "ванилийки"?Ще кажете,че е заради застудяването на времето и мацките са си извадили тежката артилерия,ама не NaughtyИ в горещините пак отвсякъде ми лъхаше на сладко,за сметка на свежарите.

# 215
  • Враца
Ами да, нали и аз мрънкам, за още кокос, за ванилия и канела и все моноаромати! Simple Smile

Ла Перлата я душим със сина ми и аз му казвам, че ми мирише на шоколад и на ликьор. А той вика : Мамо , мирише на пияна вишна! - добре , че детето (4 клас) ме светна на какво мирише точно...  Embarassed Rolling Eyes

# 216
Много обичам пияни вишни  Heart Eyes

# 217
  • София
vmarinska,аз с кеф се пръскам с моно ванилия или кокос,ако ми кажеш и моноаромат на канела цена няма да имаш,ама искам наистина моно.
А тази Ла Перла както я описвате,огладнявам направо Crazy

Днес с Готие 2 и две приятелки ме питаха с какво съм се напръскала,доволна съм Mr. Green

Tinkyrbel,обожамам сладости,свежаците хич не са ми по вкуса независимо каква жега е Rolling Eyes

# 218
  • Враца
Да ти кажа, ама незнам, само си мечтая . Simple Smile)
А ти какви са ти моноароматите ? Моят кокос е на Ив Роше,
Ноар ме снабди с него и съм и много благодарна.   bouquet

# 219
  • София
И моите са на Ив Роше и двата Peace

# 220
Аз пък не обичам сладки аромати. Т.е. твърде сладки като Wish, Hypnose, Cašmir. Просто ми лепне и не чувствам чистотата на аромата. Но не обичам и свежи като Mugler Cologne, L'Eau par Kenzo, Oxygène... Ама аз съм шантава Confused

# 221
  • Sofia
Сигурно има някаква логика и в твоя избор. Ако си покажеш гардеробчето ще се ориентираме.  Laughing

# 222
ох на мен ми дай тежко, сладко и плътно! така виждам мечтания аромат  Heart Eyes

# 223
Сигурно има някаква логика и в твоя избор. Ако си покажеш гардеробчето ще се ориентираме.  Laughing
http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=9875

# 224
Бижу чудесно гардеробче!

Сложи метресата в I have  Wink

Общи условия

Активация на акаунт