AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 581
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
здравейте от мен - не съм представител на AVON, а позлвател. имам въпрос към Вас - в уеб сайта на AVON пише, че ако поръчам през формата за поръ4ка, ще получа доставката безплатно за мен независимо в кой град живея. има ли вече такава практика с електронни поръ4ки и как се приема от клиентките ВИ? обмислям да си поръ4вам така, защото моята представителка не винаги ме обгрижва достатъчно независимо че постоянно й правя обороти. 

# 121
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аморех, не мога да отговоря на въпроса ти, но ще ми е интересно като недоволен клиент да споделиш, кое точно не ти допада.. кое те дразни.. нали непрекъснато мислим и нищим тук стратегии.... мисля, че ще е интересно и за другите!!!

# 122
здравейте от мен - не съм представител на AVON, а позлвател. имам въпрос към Вас - в уеб сайта на AVON пише, че ако поръчам през формата за поръ4ка, ще получа доставката безплатно за мен независимо в кой град живея. има ли вече такава практика с електронни поръ4ки и как се приема от клиентките ВИ? обмислям да си поръ4вам така, защото моята представителка не винаги ме обгрижва достатъчно независимо че постоянно й правя обороти. 

покажи къде е тази форма за заявка с линк,че ми е интересно

# 123
ето линка http://avonbg.com/SendOrder.
не че съм много недоволна, но ме дразни напр. когато ме отложат за следващата поръчка и трябва да чакам да се съберат повече поръчки, за да може представителката ми да ползва някакви премии - иска ми се да мога да поръчвам по всяко време и нещата да идват по-бързичко. че често напоследък ми случва да отида в някой козметичен магазин и да си "отмъстя" Simple Smile.

# 124
  • Sofia
не че съм много недоволна, но ме дразни напр. когато ме отложат за следващата поръчка и трябва да чакам да се съберат повече поръчки, за да може представителката ми да ползва някакви премии - иска ми се да мога да поръчвам по всяко време и нещата да идват по-бързичко. че често напоследък ми случва да отида в някой козметичен магазин и да си "отмъстя" Simple Smile.

Това не е официалния сайт на Ейвън, а на група представители. Сайта не Ейвън е
http://www.avon.bg/PRSuite/home_page.page

# 125
Иначе - остави град и евентуално квартал, тук ще намериш със сигурност достатъчно представители, които да се свържат с теб на лично и да са по-отзивчиви. Simple Smile

# 126
amorex ,
 виж първата страница на тази тема и си избери най-близкия за теб представител,може би с друг представител ще имате по-добър контакт.

# 127
успешна кампания на всички   bouquet

дали новият in bloom  е като стария TTA in bloom...

Не,нямат нищо общо Simple Smile

# 128
  • София
Това, ако е вярно, значи нуждата от представители (нас) отпада. Хубавото е, че Avon, не предлагат тази "услуга" Mr. Green
Иначе изборът си е твой, дали да се възползваш от системата, на тези представители. Сигурно са на голяма далавера, щом поемат разноските по доставка до където и да е.

# 129
Аз също съм против комплектите задължават те да си купиш няколко неща.Единичните продукти са скъпи.Но всеки си има мнение. Rolling Eyes

# 130
идята им е да си купиш "готови " подаръчни комплекти,но пък не са по вкуса на всеки е вярно.

всеки си има собствено мнение  newsm10

# 131
успешна кампания на всички   bouquet

дали новият in bloom  е като стария TTA in bloom...

Не,нямат нищо общо Simple Smile

Новият ин блум е доооста по-добър, поне според мен.

# 132
Моля ви някой да ми обясни какви са изискванията за да стана консултант на Ейвън, и дали това че съм вече на Орифлейм ще ми попречи???

# 133
  • плевен
Моля ви някой да ми обясни какви са изискванията за да стана консултант на Ейвън, и дали това че съм вече на Орифлейм ще ми попречи???

Няма никакви изисквания,просто ти трябва координатор.Не пречи че си на Орифлейм,ако искаш можеш да бъдеш на още 10 марки представител  Peace

# 134
от къде си ?
изискванията са да имаш 18 и желание.не мисля ,че ще пречи че си представител на орифлем.
няма такса за започване.това е хубавото.минималните поръчки без такса за обработка са 50лв.

Общи условия

Активация на акаунт