AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 558
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
Данитка и на мен ми се е случвало да не ми светят "никак" комплектите даже от предишната кампания, но си ги получих всички в кашона! Надявам се и при теб да няма никакъв проблем Hug!
Благодаря  Sunglasses

# 76
  • плевен
Благодаря за съветите!!!За двете жени през тази кампания взех несесера от интернет предложенията и от нетната един душ гел с нектарина и слива.За К15 за другите "силни" клиентки ще го измисля,мислила съм и за кремчетата на Аню от 7мл,дневен и нощен които бяха по 3.50лв и тн  Peace

# 77
Знаете ли дали отново ще пускат тази чанта в бг каталог или в някоя нетна оферта
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=7766
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=7768
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=7764

Сега попаднах на тея снимки и имам спомен че и в бг каталог съм виждала и се чудя дали ще я има пак скоро....

# 78
  • у нас
видях си фактурата и имам пила?????????в безплатните матреали Wink

# 79
Пилата за нокти е подарък при покупка на два продукта от стр. 140-145  Peace
Моля, който има каталог 16 да го снима и да го качи  Praynig Ако не ще го снимам аз другата седмица в четвъртък като го получа. Ама кой ли ще чака дотогава...

# 80
Олееее чак четвъртък.......какъв ужасен ужас...............

# 81
Е, част от момичетата тук вчера пуснаха експресни, сигурна съм че някоя от тях ще го качи като го получи в понеделник  Hug А някой може да го получи и утре, на мен ми се е случвало да получавам в събота експресна, пусната в четвъртък.

Аз досега имам събрана поръчка за над 300 лв, но не съм я пуснала, защото изчаквам да ми платят някои продукти от предишната, не искам да се натрупват. Нямам поръчани четири крема от аню ривърсалис, два само, но мисля да взема още два, да хвана голямата отстъпка и да ги предложа на клиентките - много от тях купуват чак след като видят продукта на живо, сигурна съм, че ще ги пласирам  Peace

# 82
  • Пловдив
Може ли малко помощ-днес си платих сметката  , а сега  искам да пусна експресна .Дали ще я приемат ?

# 83
  • плевен
Може ли малко помощ-днес си платих сметката  , а сега  искам да пусна експресна .Дали ще я приемат ?

ако си платила с кредитната карта-ДА,но ако е в банка незнам.Нали до 3 дни се отразява в баланса  Peace

# 84
  • Пловдив
cveteto_2009 ,платих по банков път .Обаче се загледах и установих че повечето неща ,които искам да поръчам светят жълто.До вторник не се знае дали няма да светне червено .Не ми се иска да се излагам пред клиентите   Thinking

# 85
cveteto_2009 ,платих по банков път .Обаче се загледах и установих че повечето неща ,които искам да поръчам светят жълто.До вторник не се знае дали няма да светне червено .Не ми се иска да се излагам пред клиентите   Thinking
Ако пратиш по факса платежното, може и да мине поръчката. Иначе няма шанс.

# 86
  • Пловдив
XuHuH , благодаря ти! А в събота дали мога да го пусна по факса или по имейла  ?

# 87
Поръчката ми ще дойде във вторник, но във фактурата ми пише, че бижутата към Спотлайт са липсващи продукти и ще бъдат съхранени за следваща поръчка.

# 88
Ако пратиш по факса платежното, може и да мине поръчката. Иначе няма шанс.

Ако пък имаш скенер, може да го сканираш и да го пратиш на мейла им, така след като се задържи поръчката ти, платежното, което си пратила, ще я освободи.

# 89
  • Горна Оряховица
Поръчката ми ще дойде във вторник, но във фактурата ми пише, че бижутата към Спотлайт са липсващи продукти и ще бъдат съхранени за следваща поръчка.
Eeeee,това е голяма излагация,ние какво да казваме на клиентките,дала 40лв за парфюм,сега да си чака.... #2gunfireВинаги се чудя как да се измъквам от такива ситуации.Сега си мисля кое ще липсва от подаръците на новите кремове и серума,просто няма начин да няма издънки Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт