AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 630
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
Направи ми впечатление,че в кампания 16 мъжкият ТТА е за 29.90лв. с подарък душ гел и афтършейв балсам - никога не е бил толкова евтин!  Heart Eyes Обаче и друго ми направи впечатлени ТТА Тудей с лосион за тяло струва 70.00лв!  #Crazy Това пък защо? Винаги са били на редовни цени (49лв) с подарък към тях... А, да има и "луксозна кутия', сигурно тя струва 21 лв.  hahaha

Няма никакво движени в линка към сайта на Спиди. Странна работа, уж утре трябва да си взема поръчката - Нито изпратена, нито приета в офис...  Thinking
ТТА - този път е истинският парфюм, не тоалетна вода, затова.

За Спиди - неделя не работят. Затова нямаш движение.

# 151
до -добре е
направи си нова рег при друг координатор.
сега съмс е загледала че не мен не ми се отразява оборота за влизане в клубовете от К13 и К14.  newsm78
други с такъв "проблем"?
утре ще питам кол центъра. сега е момента да се сменя координатор

Оборота сега го няма - имаш си лична цел. Тя отменя стандартните клубове до нова година. Голяма прецаквация, ако питаш мен.

# 152
  • София
Цитат
ТТА женските винаги са били парюм, не ТВ.  Naughty Може да е повече милилитри ли? Thinking

# 153
Цитат
ТТА женските винаги са били парюм, не ТВ.  Naughty Може да е повече милилитри ли? Thinking

Може и да си права, мила. Аз съм още новичък...

# 154
Момичета,може да сте забелязали вече,но аз чак сега виждам - на мострата на серума,която е залепена за каталога отзад пише серум за очи. ShockedНали е за лице що пишат глупости? ooooh!

# 155
до -добре е
направи си нова рег при друг координатор.
сега съмс е загледала че не мен не ми се отразява оборота за влизане в клубовете от К13 и К14.  newsm78
други с такъв "проблем"?
утре ще питам кол центъра. сега е момента да се сменя координатор

Оборота сега го няма - имаш си лична цел. Тя отменя стандартните клубове до нова година. Голяма прецаквация, ако питаш мен.

има и такива които нямат лични цели, значи те нямат шанс да се класират в клуб кандидат през К1-К4 така ли?

# 156
Цитат

Може и да си права, мила. Аз съм още новичък...
Момичета,може да сте забелязали вече,но аз чак сега виждам - на мострата на серума,която е залепена за каталога отзад пише серум за очи. ShockedНали е за лице що пишат глупости? ooooh!

Да и аз видях че на мострата пише че е за очи ,но в брошурата не забелязах че не е отбелязано че е за очи.....Пропуск голям...

# 157
И за очи ли е или за лице тоя серум? newsm78

# 158
  • на североизток от Рая
Анели,можеш да започнеш да работиш под ново име и така ще попаднеш при нов координатор.Другият варинт е да говориш със зоналната и да и кажеш какви са ти оплакванията.Аз познавах лично всичките си представителки и дори аз ги търсех по най-различни поводи,но групата ми се разпадна и от тази кампания вече съм само представител.Не е много лесно да си координатор,особено ако поддържаш голяма група...Но които се занимават само с това успяват.А аз си имам друга професия.Отплеснах се...  bouquet

# 159

има и такива които нямат лични цели, значи те нямат шанс да се класират в клуб кандидат през К1-К4 така ли?

Мда, тъкмо щях да питам защо нямам такава ЛИЧНА ЦЕЛ, знам че повечето получиха космически цели, ама аз защо ли съм подмината? ooooh!

# 160
  • Sofia
Серума е за лице
Употреба:

С тъпка 1

Натиснете бутона, за да изсипете желаното количество

С тъпка 2
Разнесете серума с движения нагоре и навън, като започнете от брадичката

С тъпка 3
Разнесете върху шията нагоре до брадичката и обратно надолу.

С тъпка 4
По същия начин нанесете и нощния крем, за да може двете формули взаимно да подсилят действието и да постиганете по-добър ефект.

След 2 седмици
Ще усетите кожата си осезателно по-стегната, а бръчките видимо редуцирани*
До 100% подобрение в обезцветяването**

След време
88% от жените са съгласни, че кожата им е значително по-млада

# 161

Мда, тъкмо щях да питам защо нямам такава ЛИЧНА ЦЕЛ, знам че повечето получиха космически цели, ама аз защо ли съм подмината? ooooh!

явно нямаме шанс да стигнем дори ниво кандидат, защото последната година  не сме били членове на клубовете, но утре ще се обадя да питам аз. това си е дискриминация.
личната цел не е ли само за наградите  newsm78

# 162
  • София
Какъв е подаръка в  К15 за представите класирали се в клуб "Сребърна звезда"?

Всички Представители членове на Топ клуб Сребърна звезда ще получат
Гланц за устни Sugar Cane, номер 4031 1.
/от К15/

# 163
meqqylo, аз винаги съм била кандидат ooooh!. Не, че е голяма загуба, че нямам Лична цел  Laughing

И друго да попитам, в миналата кампания някой да е поръчвал КОМПЛЕКТ СНRISТIАN LАСRОIХ RОUGЕ ЗА НЕЯ и да не му е дошъл? Laughing Сега пак е "до изчерпване на количеството" и е с червен светофар. Демек става за помпане.....или не  Thinking

# 164
 Rolling Eyes
аз съм изпуснала цели 12 стр., но ще следя...дано тази кампания да е по-успешна и за мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт